Ajuda

NOU ARTICLE

Quins són fora de línia dels serveis de Polyglot Club?Desconnectat serveis, en contraposició als serveis en línia, són les activitats de la vida real. Polyglot Club fomenta la posada en marxa d'esdeveniments culturals i lingüístiques de tot el món. Aquests esdeveniments són facilitats per una xarxa d'administradors de 'regió' 'País' o. Els administradors són seleccionats sobre la base de les seves capacitats i la motivació. Com esdevenir un administrador del club Polyglot?

Polyglot Club anima els seus membres a estructurar les seves activitats fora de línia de la següent manera:
- PLOC : Políglota estima Cultures (Trobades Culturals) o 'Poliglota Cafès'. Es tracta d'una trobada intercultural que permet als membres per fer front a qüestions lingüístiques i culturals. O per parlar de qualsevol tema en la llengua que triïn.
- pLUC : Políglota Potluck (trobades culinàries i culturals) o 'Dies de camp' poliglotes. El 'Potluck Sopar' és típic als Estats Units. És una reunió al voltant d'una taula que els participants omplin de menjar i begudes per compartir amb tots els convidats. Es posa l'accent en la diversitat culinària i s'anima als membres a descobrir les especialitats de la seva regió d'origen.
- poliglots Parts : tarda de ball amb un espai per al llenguatge i l'intercanvi cultural.
- poliglots Viatges : Viatges organitzats entre els membres
- PLAC: Políglota Class Language (comunicativa grup d'activitats). No és una classe de llenguatge tradicional, ja que res en el programa oficial. PLAC és una reunió dels membres interessats en el mateix llenguatge i pràctica oral motivat de la llengua en les activitats comunicatives. Aquesta activitat es pot comparar a una classe de conversa en una llengua específic.
- PLEC : Conferències Conferències Conferències poliglotes (intercultural). Lectures, conferències i debats interculturals organitzades espontàniament pels membres en els llocs adequats. A PLEC és millorar el coneixement i la comprensió de les cultures estrangeres.
- PLIC : Políglota viu Cor (Grup Internacional de Cant). En PLIC, ens trobem amb un dels membres d'un o més músics, cantants, ia qualsevol altre participant que vulgui gaudir de l'atmosfera i l'entreteniment. L'objectiu és compartir l'alegria de cantar en tots els idiomes.

A París, PLOC (poliglotes cafès) es duen a terme 3 vegades per setmana amb una mitjana de 120 participants. 'Poliglots parts' es duen a terme tots els dissabtes. 'Viatges poliglotes' es duen a terme dues vegades al mes. Durant l'estiu, pLuc (Políglota dies de camp) es duen a terme tots els diumenges. Alguns esdeveniments especials poden reunir fins a 600 poliglotes! Vegeu la llista de les properes reunions Polyglot a París.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All