Hjelp

NEW ARTICLE

Hva er Polyglot Clubs offline tjenester?Offline tjenester, i motsetning til elektroniske tjenester, er virkelige aktiviteter. Polyglot Club oppfordrer satt opp av kulturelle og språklige hendelser rundt om i verden. Disse hendelsene er tilrettelagt av et nettverk av 'land' eller 'Region' Administratorer. Disse Administratorer er valgt på grunnlag av deres ferdigheter og motivasjon. Hvordan bli en Polyglot Club Administrator?

Polyglot Club oppfordrer sine medlemmer til å strukturere sine offline aktiviteter som følger:
- Ploc : Polyglot Loves kulturer (kulturmøter) eller 'Polyglot Kaféer'. Det er et tverrkulturelt møte som tillater medlemmer å ta språk-og kulturspørsmål. Eller for å snakke om hva som helst på det språket de velger.
- PLUC : Polyglot spleisefest (kulinariske og kulturelle møter) eller 'Polyglot Piknik'. Den 'spleisefest Dinner' er typisk i USA. Det er en samling rundt et bord som deltakerne fylle med mat og drikke for å dele med alle gjestene. Det legges vekt på det kulinariske mangfold og medlemmer oppfordres til å oppdage spesialiteter av sin region av opprinnelse.
- Polyglot Partene : dans kveld med en plass for språk og kulturell utveksling.
- Polyglot Trips : Turer organisert mellom medlemmer
- PLAC: Polyglot Language Class (kommunikative aktiviteter gruppe). Det er ikke en tradisjonell språk klassen, siden ingenting blir undervist formelt. PLAC er et møte av medlemmer interessert i samme språk og motiverte muntlig praktisering av språket i kommunikative aktiviteter. Denne aktiviteten kan sammenlignes med en samtale klasse i et bestemt språk.
- PLEC : Polyglot Forelesninger Konferanser (Konferanser interkulturell). Opplesninger, foredrag og interkulturelle diskusjoner organisert spontant av medlemmer på egnede steder. En PLEC er å bedre kunnskap og forståelse for fremmede kulturer.
- PLIC : Polyglot Levende Choir (International Singing gruppe). I PLIC, finner vi blant medlemmene en eller flere musikere, sangere, og enhver annen deltaker som ønsker å nyte atmosfæren og underholdning. Målet er å dele gleden av å synge på alle språk.

I Paris, PLOC (Polyglot Kaféer) holdes tre ganger ukentlig med i gjennomsnitt 120 deltakere. 'Polyglot Partene' holdes hver lørdag. 'Polyglot Trips' holdes to ganger i måneden. I løpet av sommeren, er PLUC (Polyglot Piknik) holdes hver søndag. Noen spesielle hendelser kan samle opp til 600 polyglots! Sjekk listen over neste Polyglot møter i Paris.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All