Help

Wat zijn de offline diensten van Polyglot Club?Offline diensten, in tegenstelling tot online diensten, zijn real-life activiteiten. Polyglot Club moedigt het opzetten van culturele en taalkundige evenementen over de hele wereld. Deze gebeurtenissen worden vergemakkelijkt door een netwerk van 'Land' of 'Regio' Administrators. Die beheerders zijn geselecteerd op basis van hun vaardigheden en motivatie. Hoe een Polyglot Club Beheerder worden?

Polyglot Club stimuleert haar leden om hun offline activiteiten als volgt te structureren:
- PLOC : Polyglot Loves Cultures (culturele bijeenkomsten) of 'Polyglot Cafes'. Het is een cross-culturele ontmoeting waarmee de leden om taal-en culturele problemen aan te pakken. Of om te praten over elk onderwerp in de taal die zij kiezen.
- PLUC : Polyglot Potluck (culinaire en culturele ontmoetingen) of 'Polyglot Picknicken'. De 'Potluck Dinner' is typisch in de Verenigde Staten. Het is een bijeenkomst rond een tafel die deelnemers vullen met eten en drinken te delen met alle gasten. De nadruk ligt op de culinaire diversiteit en de leden worden aangemoedigd om de specialiteiten van de regio van herkomst te ontdekken.
- Polyglot Partijen : dansavond met een ruimte voor de taal-en culturele uitwisseling.
- Polyglot Trips : Trips georganiseerd tussen de leden
- PLAC: Polyglot Taal Klasse (communicatieve activiteiten group). Het is niet een traditionele taal klasse, aangezien niets officieel wordt onderwezen. PLAC is een vergadering van de leden geïnteresseerd zijn in dezelfde taal en gemotiveerde mondelinge praktijk van de taal in communicatieve activiteiten. Deze activiteit kan worden vergeleken met een klasgesprek in een bepaalde taal.
- PLEC : Polyglot Lectures Conferences, oftewel Polyglot lectuurconferenties (interculturele conferenties). Lezingen, voordrachten en interculturele discussies die spontaan georganiseerd zijn door leden in geschikte plaatsen. Een PLEC is er om de kennis en het begrip te vergroten van andere culturen.
- PLIC : Polyglot Live Choir, oftewel Polyglot live koor (Internationale zanggroep). In PLIC zoeken we onder de leden een muzikant of meerdere musici, zangers en andere deelnemers die graag willen genieten van de sfeer en het entertainment. Het doel is om het genot van samen zingen in alle talen te delen.
In Parijs worden PLOC (Polyglot Cafés) 3 keer per week gehouden met gemiddeld 120 deelnemers. "Polyglot Parties" worden iedere zaterdagg ehouden. "Polyglot trips" worden twee keer per maand gehouden. Tijdens de zomer worden PLUC (Polyglot Picnics) gehouden op zondag. Sommige speciale evenementen kunnen door 600 polyglots bezocht worden! Bekijk de lijst van de volgende Polyglot bijeenkomsten in Parijs.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All