Súgó

NEW ARTICLE

Milyen offline szolgáltatásokat nyújt a Polyglot Club ?Offline szolgáltatásokat, szemben az online szolgáltatások, amelyek valós tevékenységet. Többnyelvű Club támogatja a létrehozott kulturális és nyelvi események szerte a világon. Ezek az események segítik a hálózat a 'ország' vagy a 'régió' rendszergazdák. Azok a rendszergazdák alapján választották ki a készségek és a motiváció. Hogyan válhat egy Polyglot Club Administrator?

Többnyelvű Club arra ösztönzi tagjait, hogy strukturálják offline tevékenységeket az alábbiak szerint:
- Ploc Polyglot Loves Cultures (kulturális találkozók), vagy a 'Polyglot kávéházak'. Ez egy cross-kulturális találkozás lehetővé teszi a tagok, hogy foglalkozzon nyelvi és kulturális kérdéseket. Vagy beszélni bármilyen témában, a választott nyelvtől.
- pLUC Polyglot Potluck (gasztronómiai és kulturális találkozás), vagy a 'Polyglot Piknikek'. A 'Potluck vacsora' jellemző az Egyesült Államokban. Ez egy összejövetel az asztal körül, hogy a résztvevők töltse ételek és italok, hogy ossza meg a vendégek. A hangsúly a kulináris sokszínűség és a tagok arra ösztönzik, hogy felfedezzék a sajátosságai a származási régió.
- Polyglot Felek : táncest a helyet a nyelvi és a kulturális csere.
- Polyglot Kirándulások : Az utak szervezésében a tagok között
- PLAC Polyglot Language Class (kommunikációs tevékenységek csoport). Ez nem egy hagyományos nyelvi osztály, mivel semmi sem tanítják hivatalosan. PLAC egy találkozó a tagok érdekelt ugyanazon a nyelven és motivált szóbeli gyakorlatát nyelv kommunikatív tevékenységeket. Ez a tevékenység lehet hasonlítható egy beszélgetést osztály egy bizonyos nyelven.
- Plec : Polyglot Előadások Konferenciák (konferenciák interkulturális). Felolvasások, előadások és interkulturális szervezett viták spontán tagok által a megfelelő helyeken. A Plec, hogy javítsa a tudás és a megértés a külföldi kultúrák.
- PLIC : Polyglot Élő Choir (International éneklő csoport). A PLIC találunk tagjai között egy vagy több zenészek, énekesek, és bármely másik résztvevő, aki szeretné élvezni a hangulatot és szórakoztató. A cél az, hogy megosszák az öröm, éneklés minden nyelven.

Párizsban, PLOC (Polyglot Cafés) tartanak hetente 3-szor a átlagosan 120 résztvevővel. 'Polyglot felek' tartanak minden szombaton. 'Polyglot Trips' tartanak havonta kétszer. A nyár folyamán pLUC (Polyglot Piknik) tartanak minden vasárnap. Néhány speciális versenyeken rally akár 600 poliglottjainkkal! Ellenőrizze a listát a jövő Polyglot találkozók Párizsban.

Related topics:

Comments