Hjælp

NEW ARTICLE

Hvad er Polyglot Clubs offline tjenester?Offline-tjenester, i modsætning til online-tjenester, er det virkelige liv aktiviteter. Polyglot Club tilskynder opsætning af kulturelle og sproglige begivenheder rundt om i verden. Disse begivenheder er lettes ved et netværk af 'land' eller 'Region' Administratorer. Disse administratorer er udvalgt på baggrund af deres kompetencer og motivation. Sådan bliver Polyglot Club Administrator?

Polyglot Club opfordrer sine medlemmer til at strukturere deres offline aktiviteter som følger:
- Ploc : Polyglot Loves kulturer (kulturmøder) eller 'Polyglot Cafeer'. Det er et tværkulturelt møde, der giver medlemmerne mulighed for at løse sproglige og kulturelle spørgsmål. Eller at tale om ethvert emne på det sprog, de vælger.
- PLUC : Polyglot Potluck (kulinariske og kulturelle møder), eller 'Polyglot Picnics'. Den 'sammenskudsgilde' er typisk i USA. Det er en indsamling omkring et bord, som deltagerne fylde med mad og drikke til at dele med alle gæsterne. Der lægges vægt på den kulinariske mangfoldighed og medlemmer opfordres til at opdage de specialiteter fra deres hjemegn.
- Polyglot Parter : dance aften med plads til sproglig og kulturel udveksling.
- Polyglot Trips : Trips organiseret mellem medlemmerne
- PLAC: Polyglot Language Class (kommunikative aktiviteter gruppe). Det er ikke en traditionel sprog klasse, da intet er undervist formelt. PLAC er et møde for medlemmerne er interesserede i det samme sprog og motiverede oral praksis af sproget i kommunikative aktiviteter. Denne aktivitet kan sammenlignes med en samtale klasse i et bestemt sprog.
- PLEC : Polyglot Forelæsninger Konferencer (Conferences interkulturelle). Oplæsninger, foredrag og interkulturelle diskussioner arrangeret spontant fra medlemmerne på passende steder. En PLEC er at forbedre kendskabet til og forståelsen af ​​fremmede kulturer.
- Plic : Polyglot Levende Choir (International Singing gruppe). I Plic finder vi blandt medlemmerne en eller flere musikere, sangere og eventuelle andre deltagere, der ønsker at nyde atmosfæren og underholdning. Målet er at dele glæden ved at synge på alle sprog.

I Paris, Ploc (Polyglot Cafeer) afholdes 3 gange ugentligt med i gennemsnit 120 deltagere. 'Polyglot parterne' afholdes hver lørdag. 'Polyglot Trips' afholdes to gange om måneden. I løbet af sommeren, er PLUC (Polyglot Picnics) afholdes hver søndag. Nogle særlige begivenheder kan samle op til 600 polyglotter! Tjek listen over de næste Polyglot møder i Paris.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All