Help

NEW ARTICLE

Какви са офлайн услуги Polyglot в клуба?Жена услуги, за разлика от онлайн услуги, са реални дейности. Polyglot Club насърчава създаден на културното и езиково събития по целия свят. Тези събития се подпомагат от мрежа от 'Country' или 'регион' Administrators. Тези администратори са избрани въз основа на техните умения и мотивация. Как да станете Club Polyglot Administrator?

Polyglot Club насърчава членовете си да структурират своите офлайн дейности, както следва:
- PLOC : Polyglot Loves култури (Културни срещи) или 'Polyglot кафенета'. Това е междукултурното среща, която позволява на членовете да се справи езикови и културни въпроси. Или да се говори за всеки един от въпросите на езика, който изберете.
- PLUC : Polyglot Potluck (кулинарни и културни срещи) или 'Полиглот Пикници'. The 'Potluck вечеря' е типично в Съединените щати. Това е събиране около масата, че участниците напълни с храна и напитки, за да споделя с всички гости. Акцентът е върху кулинарното многообразие и членове се насърчават да откриете специалитети от региона им на произход.
- Полиглот страни : танцова вечер с място за език и културен обмен.
- Полиглот Екскурзии : Почивки, организирани между членовете
- PLAC: Polyglot Language Class (комуникативно дейности група). Това не е традиционна клас език, тъй като нищо не се преподава формално. PLAC е среща на членовете интересуват от един и същ език и мотивирани устната практика на езика, на комуникативни дейности. Тази дейност може да се оприличи на разговора клас на конкретен език.
- PLEC : Полиглот Лекции Конференции (конференции междукултурния). Четения, лекции и междукултурни дискусии, организирани спонтанно от членовете на подходящи места. A PLEC е подобряване на знанията и разбирането на чужди култури.
- PLIC : Polyglot живо хор (International Singing група). В PLIC, ние откриваме сред членовете една или повече музиканти, певци, и всички останали участници, който желае да се насладите на атмосферата и развлечения. Целта е да се сподели радостта от пеенето на всички езици.

В Париж, PLOC (полиглоти кафета) се провежда 3 пъти седмично с средно 120 участници. 'Полиглоти страни' се провеждат всяка събота. 'Полиглоти Екскурзии' се провеждат два пъти месечно. През лятото, PLUC (Polyglot Пикници) се провежда всяка неделя. Някои специални събития могат да се обединят до 600 полиглоти! проверете списъка на следващите полиглоти срещи в Париж.

Related topics: