Hjälp

NEW ARTICLE

Vilka är Polyglot Clubs offline tjänster?Offline tjänster, i motsats till online-tjänster, är verkliga aktiviteter. Polyglot Club uppmuntrar inrättandet av kulturella och språkliga händelser runt om i världen. Dessa händelser underlättas genom ett nätverk av 'Land' eller 'region' Administratörer. Dessa Administratörer väljs på basis av deras kompetens och motivation. Hur man blir en Polyglot Club administratör?

Polyglot Club uppmuntrar sina medlemmar att strukturera deras offline verksamhet enligt följande:
- Ploc : Polyglot Loves Cultures (Kulturella möten) eller 'Polyglot caféer'. Det är ett tvärkulturellt möte som ger medlemmarna möjlighet att ta itu med språkliga och kulturella frågor. Eller för att tala om vad som helst på det språk de väljer.
- PLUC : Polyglot Husmanskost (kulinariska och kulturella möten) eller 'Polyglot Picknick'. Den 'knytkalas' är typiskt i USA. Det är en samling kring ett bord som deltagarna fyller med mat och dryck för att dela med alla gäster. Tyngdpunkten ligger på den kulinariska mångfalden och medlemmar uppmuntras att upptäcka specialiteter i sin hemregion.
- Polyglot Parter : danskväll med ett utrymme för språk-och kulturutbyte.
- Polyglot Resor : Resor organiseras mellan medlemmarna
- PLAC: Polyglot Language Class (kommunikativa aktiviteter gruppen). Det är inte en traditionell språkkurs, eftersom ingenting lärs formellt. PLAC är ett möte med medlemmar som är intresserade av samma språk och motiverade muntlig träning av språket i kommunikativa aktiviteter. Denna verksamhet kan liknas vid en konversation klass i ett visst språk.
- Plec : Polyglot Föreläsningar Konferenser (konferenser interkulturell). Läsningar, föreläsningar och interkulturella diskussioner organiserade spontant av medlemmar på lämpliga platser. En Plec är att förbättra kunskapen om och förståelsen för främmande kulturer.
- Plic : Polyglot Live Choir (International Singing grupp). I Plic, finner vi bland medlemmarna en eller flera musiker, sångare, och alla andra deltagare som vill njuta av atmosfären och underhållning. Målet är att dela glädjen av att sjunga i alla språk.

I Paris, Ploc (Polyglot Caféer) hålls 3 gånger i veckan med, i genomsnitt, 120 deltagare. 'Polyglot parter' hålls varje lördag. 'Polyglot Resor' hålls två gånger i månaden. Under sommaren är PLUC (Polyglot Picnics) hålls varje söndag. Några speciella händelser kan samla upp till 600 polyglotter! Kontrollera listan över kommande Polyglot möten i Paris.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All