Помоћ

Шта су Полиглот Цлуб је одсутан услуге?Ван услуге, за разлику од онлине сервиса, су стварне активности. Полиглота клуб подстиче поставци културних и језичких догађаја широм света. Ови догађаји су олакшано мреже 'Цоунтри' или администратори 'регион'. Те Администратори се бирају на основу њихових вештина и мотивације. Како постати полиглота клуб администратор?

Полиглота клуб подстиче своје чланове да структуришу своје активности ван мреже на следећи начин:
- ПЛОЦ : Полиглот Ловес културе (Цултурал Састанци) или 'Полиглот кафићи'. То је крос-културни сусрет који омогућава члановима да се баве језиком и културним питањима. Или да разговара о било којој теми на језику који изаберу.
- ПЛУЦ : Полиглот Потлуцк (кулинарске и културни сусрети) или 'излети' Полиглот. 'Потлуцк Вечера' је типичан у Сједињеним Америчким Државама. То је окупљање око стола да учесници попуни са храном и пићем да поделим са свим гостима. Нагласак је на кулинарску различитости и чланови се подстичу да открију специјалитете своје порекло.
- Странке Полиглот : плесно вече са простором за језик и културну размену.
- Полиглот Излети : Путешествиа између припадника организоване
- ПЛАЦ: Полиглот Језик класе (комуникативне активности група). То није традиционални језик класа, јер ништа се званично учи. ПЛАЦ је састанак чланова заинтересованих истом језику и мотивисаног оралне праксе језика у комуникативне активности. Ова активност се може упоредити са разговора класе у одређеном језику.
- Пол : Полиглот Предавања Конференције (Конференције Интерцултурал). Читања, предавања и дискусије у организацији интеркултуралног спонтано чланови у одговарајућим местима. ПЛЕЦ је побољшање знања и разумевања других култура.
- ПЛИЦ : Полиглот уживо хор (Међународна певачка група). У Плиц, налазимо међу члановима једног или више музичара, певача, и било који други учесник који жели да ужива у атмосферу и забаву. Циљ је да се подели радост пева на свим језицима.

У Паризу, Плоц (Полиглот кафића) се одржавају 3 пута недељно са, у просеку, 120 учесника. 'Полиглот Стране' одржавају се сваке суботе. 'Полиглот Излети' се одржавају два пута месечно. Током лета, пЛуц (Полиглот Пикници) одржавају се сваке недеље. Неки посебни догађаји могу окупити и до 600 Полиглотс! Проверите листу наредних састанке Полиглота у Паризу.

Related topics: