Hjelp

NEW ARTICLE

Hva er PolyglotClub tilnærming?På PolyglotClub, tror vi at en språkutveksling mellom fremmedspråklige i alle språk er minst like verdifull som en utveksling med en eller flere morsmål. Tenk globalt! I dag, et språk som engelsk er mer i bruk blant ikke-innfødte enn innfødte. Og det samme gjelder for andre vanlig brukte språk. En lærer språk bør utvikle 'språkbevissthet', det vil si et fremmedspråk utdanning som er bred og dyp. Morsmål har ikke monopol på sitt morsmål, og heller ikke av deres kultur.
Mange fremmedspråklige som er godt kjent med målet språk og kultur kan lære dem, så vel som en innfødt.
PolyglotClub oppfordrer deg til å undersøke dine meninger og holdninger om fremmedspråk, og effektene disse har på språkbruk, læring og undervisning.
Disse oppfatningene er viktig, som de alle har repercutions om gjennomføringen av folks hverdag og deres mellommenneskelige og relasjoner mellom grupper.
Hvis du har noen betenkeligheter om denne tilnærmingen, kan du lese avsnittene nedenfor. Vi garanterer umiddelbare resultater!
De første ukene, kan du snuble på ord, gjøre feil, og føler seg flau. Men det er opp til deg å snu denne frustrasjonen til ytterligere motivasjon for å studere og snakke, lese og øve!
Under en språkutveksling, hvis du partner kjenner ditt morsmål, vi insisterer på at morsmålet bør bare få lov til å avklare enkle / isolerte ord.
Likevel bør det ikke ta motet fra nybegynnere eller medlemmer som ikke er vant til denne tilnærmingen. Denne metoden er utviklet for å sikre maksimal praksis i målspråket og minst mulig bruk av morsmålet.
Til syvende og sist, vil denne enkle regelen gjør det mulig for deltakerne å fokusere på studier i punkt. Det spiller ingen rolle om språket utveksling er rettet mot nybegynnere, middels eller avanserte elever. Alle språkstudenter trenger å trene muntlig, uavhengig av deres ferdigheter.
Finn ut om begrepet 'Aktiv Ear'.
Vi vil gjerne høre / lese din tilbakemelding på disse ideene. Vennligst legg igjen en kommentar nedenfor.
Vi håper at debatten av ideer som kan passes vil være fordelaktig for PolyglotClub samfunnet som helhet.
Takk for at du støtter oss i å gjøre PolyglotClub stadig mer effektiv og nyttig!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  1 All