Súgó

NEW ARTICLE

Mi a Polyglot Club modell?A PolyglotClub, úgy gondoljuk, hogy a nyelvcsere között nem anyanyelvi beszélők bármely nyelv legalább olyan értékes, mint a csere felvázoló egy vagy több anyanyelvű. Gondolkodj globálisan! Manapság, a nyelv, mint az angol jobban körében nem bennszülöttek, mint a bennszülöttek. És ugyanez a helyzet a többi általánosan használt nyelven. A külföldi nyelvet tanuló kell kidolgoznia 'nyelvi tudatosságot', vagyis az idegen nyelv oktatás, amely széles és mély. Anyanyelvi nincs monopóliuma anyanyelvük, sem az ő kultúrája.
Sok a nem anyanyelvi beszélők, akik jól ismerik a cél nyelvet és kultúrát is tanítják őket, valamint a bennszülött.
PolyglotClub arra ösztönzi, hogy vizsgálja meg a hiedelmek és attitűdök mintegy idegen nyelvek, és a hatások ezek a nyelvhasználat, a tanulás, és a tanítás.
Ezek az elképzelések elengedhetetlen, mivel azok mind repercutions lebonyolításáról szóló emberek mindennapi életét, és az interperszonális és csoportközi viszonyok.
Ha nem okoz problémát ebben a megközelítésben, kérjük, olvassa el az alábbi bekezdések. Garantáljuk, azonnali eredményt!
Az első néhány hét, esetleg megbotlik a szavakat, hogy a hibákat, és zavarba. De ez rajtad múlik, hogy ebből a frusztrációját további motivációt tanulni és beszélni, felülvizsgálata és a gyakorlat!
Során a nyelvcsere, ha partnere tudja az anyanyelvét, ragaszkodunk ahhoz, hogy az anyanyelv csak akkor engedhető meg, hogy tisztázza egy / elszigetelt szavakból.
Mégis, ez nem akadályozhatja a kezdők, vagy a tagok, akik nem használják ezt a megközelítést. Ez a módszer célja, hogy biztosítsa a maximális gyakorlatban a célnyelven, és a lehető legkisebb használatát az anyanyelve.
Végső soron ezt az egyszerű szabályt lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy összpontosítson a tanulmány pontban. Nem számít, ha a nyelvcsere irányul kezdő, középhaladó és haladó tanulók. Minden nyelvi diákok kell, hogy a vonat szóban, függetlenül azok nyelvvizsga.
Tudjon meg többet a 'Active Ear'.
Szeretnénk hallani / olvasni visszajelzést ezeket a gondolatokat. Kérem, hagyjon egy megjegyzést alább.
Reméljük, hogy a vita a gondolatok, hogy is keletkezhet hasznos lesz a PolyglotClub Közösség egészére.
Köszönjük, hogy támogattak minket abban, hogy PolyglotClub még hatékonyabbá és hasznos!

Related topics:

Comments