Ajutor

NEW ARTICLE

Ce este abordarea PolyglotClub?La PolyglotClub, credem că o limbă schimb între non-vorbitori nativi de orice limbă este cel puțin la fel de valoros ca un schimb oferind una sau mai multe vorbitori nativi. Gândiți-vă la nivel mondial! In zilele noastre, un limbaj ca limba engleză este mai utilizat in randul non-nativi decât localnici. Și același lucru este valabil pentru alte limbi utilizate în mod obișnuit. Un elev limbă străină ar trebui să dezvolte 'conștientizarea limbaj', care este, o educație limbă străină, care este larg si adanc. Vorbitori nativi nu au monopolul de limba maternă, nici de cultura lor.
Multe non-vorbitori nativi care sunt bine familiarizați cu limba și cultura țintă le poate învăța la fel de bine ca un nativ.
PolyglotClub vă încurajează să investigheze credintele si atitudinile tale despre limbi străine, iar efectele acestor au cu privire la utilizarea limbilor, învățarea, și de predare.
Aceste percepții sunt esențiale, așa cum toate au repercutions cu privire la desfășurarea vieții de zi cu zi ale oamenilor și relațiile lor interpersonale și între grupuri.
Dacă aveți orice îndoială cu privire la această abordare, vă rugăm să citiți paragrafele de mai jos. Va garantam rezultate imediate!
În primele câteva săptămâni, s-ar putea poticni pe cuvinte, face greșeli, si sa se simta jenat. Dar este de până la tine pentru a transforma această frustrare în motivația de a studia în continuare și să vorbească, revizuire și practică!
În timpul unei schimb limbă, dacă partenerul cunoaște limba ta maternă, insistăm ca limba maternă ar trebui să fie permisă doar pentru a clarifica cuvinte simple / izolate.
Cu toate acestea, ea nu ar trebui să descurajeze incepatori sau membri care nu sunt utilizate la această abordare. Această metodă este conceput pentru a asigura practică maxim în limba țintă și cel mai puțin utilizarea cât de limba maternă.
În cele din urmă, această regulă simplă va permite participanților să se concentreze pe studiul de la punctul. Nu contează dacă schimbul de limbă este orientată către începători, intermediari sau avansați. Toți elevii de limbă trebuie să antreneze oral, indiferent de competență a acestora.
Afla despre conceptul de 'urechi Active'.
Ne-ar plăcea să aud / citi feedback-ul dvs. cu privire la aceste idei. Vă rugăm să lăsați un comentariu de mai jos.
Sperăm că dezbaterea de idei care ar putea fi intentate va fi benefic pentru Comunitate PolyglotClub ca un întreg.
Vă mulțumim pentru sprijinul acordat în realizarea PolyglotClub ce în ce mai eficiente și de ajutor!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  1 All