Apua

NEW ARTICLE

Mikä on 'oppimistaidot'?

'Oppimaan oppimista' Definition


Euroopan komissio määrittelee 'Skill jatkaa sinnikkäästi ja oppimiseen, järjestää omaa oppimista ja hallita aikaa tai tietoa tehokkaasti'. Tämä perustuu jokainen on kytketty ja motivoitunut rakentaa omaa tietoa ja käyttää sitä eri yhteydessä, kuten kotona, työpaikalla tai vapaa-ajalla.
Taito oppimaan oppiminen edellyttää kehittää kognitiivisia ja emotionaalisia näkökohtia. Osa muita kykyjä, joiden avulla voit tietää paremmin ja valvoa omistat oppimisprosesseja. Voidakseen sietää turhautumista epäonnistua, lievittää stressiä, kun opiskella kovemmin tai voi ymmärtää ja hyväksyä teitä opiskelija rooli. Ne ovat asioita, meidän täytyy oppia, jos haluamme oppia terveellisesti ja tehokkaasti.
Se on välttämätön tämä kyky opetetaan koska lapset, koska se on tärkeää löytää tyydytystä löytää jotain uutta tai ratkaista monimutkainen ongelma ja tämä kannustaa teitä jatkamaan.

Kuinka voimme oppia taito oppimaan oppimisen?

Ensinnäkin, saada tietoisuus itse, mitä tarkoittaa oppimista tai oppimisen tietoa ja miten ne tarjoavat elämäsi. Mitä enemmän, vaikuttaa käsitteitä kuten älykkyys tai (olla fiksu) on periaatteessa saada tätä taitoa. Koska virheellisesti ihmiset opettavat meille joku on älykäs kun pystyvät muistamaan monia eri asioita, tai kun saa paljon pisteitä testissä. Unohtaminen tämä on liikaa yksinkertaistettu ja epätäydellinen.
Toinen tavoite on oppia suunnittelu, tarkastella ja arvioida sinun oma käyttäytyminen kun olen edessään tehtävä. Mitä tarkoitan on tietää, missä haluan saada, kuinka päästä sinne ja mikä pienin askel minun pitäisi tehdä tai jos sen sijaan en ole sopiva polku.
Tällä merkitys, osuuskunta tehtävät ovat hyvin sopivia aikaisemmin tavoitteita. 'Ne pakottavat meidät' ajattelemaan kaikki aikaisemmat vaiheet ja myös kommunikoida ja tehdä päätöksen yhdessä muiden kanssa.
Lopuksi, kuten aiemmin sanoin, tämä taito on emotionaalinen osa. Nämä ovat attribuutiot ihmiset tekevät noin onnistuminen tai epäonnistuminen. Siksi, jos joku tuntuu toimivaltainen tai taitava he luultavasti saada se vaan Toisaalta, jos joku tuntuu hyödytön tai epäpätevä ne eivät saa niiden tarkoitus tai ainakin se on paljon vaikeampaa kuin todella on.
Tämä kirjoitus perustuu kirjoittaman artikkelin Elena Martín Ortega; Aprender aprender.

Related topics: