Condicions de servei & Política de privacitat


Condicions de servei

Benvingut a PolyglotClub.com, un servei en línia que li permet practicar llengües estrangeres i llengües de canvi. En convertir-se en un PolyglotClub.com membres i mitjançant l'ús de PolyglotClub.com Servei, vostè accepta i està d'acord amb aquestes Condicions de servei. Si no accepta aquestes Condicions de servei, no ha de registrar-se en PolyglotClub.com

Registre

Per registrar-se a PolyglotClub.com i esdevenir un membre de PolyglotClub.com cal omplir tots els camps obligatoris en els formularis de registre amb informació veritable i exacta.

L'ús de PolyglotClub.com Servei

PolyglotClub.com El servei és només per a ús personal i no comercial. No és que s'utilitzarà per ends.You professional o comercial pot no fer comentaris o presentar qualsevol tipus de contingut que sigui o pugui ser il·legal, no autoritzat, al contrari de PolyglotClub.com 's propòsit, a les lleis i reglaments vigents o bé els bons costums. És possible que no parlar del PolyglotClub.com ​​cap informació personal com adreça de correu electrònic, número de telèfon, etc. permetent un PolyglotClub.com membres a posar-se en contacte amb una altra PolyglotClub.com membres sense necessitat d'utilitzar el PolyglotClub.com ​​PolyglotClub.com Service.While prohibeix aquest tipus de continguts i materials, que entenen i estan d'acord en què, tot i això, pot estar exposat a aquests continguts o materials i que utilitzi el servei PolyglotClub.com al seu propi risc. PolyglotClub.com es reserva el dret d'eliminar qualsevol contingut o materials que PolyglotClub.com determina infringir o violar la propietat intel·lectual de qualsevol de les parts, altres drets de propietat o d'aquestes Condicions de servei.

Restriccions d'ús

El material d'PolyglotClub.com no pot ser copiat, distribuït, republicado, carregat, publicat o transmès de cap manera, sense el consentiment previ per escrit de PolyglotClub.com .Modification o l'ús dels materials per a qualsevol altre propòsit viola PolyglotClub.com 's els drets de propietat intel · lectual. El material en aquest lloc web es proporciona únicament amb fins lícits. Ni els drets de títol ni de propietat intel·lectual es transfereixen a vostè, sinó que romanen amb PolyglotClub.com, que és amo total i completa title.You no pot copiar o transmetre els continguts d'aquesta web, ja sigui electrònicament o en còpies impreses. No es pot alterar el contingut d'aquest lloc en qualsevol manera. Si vostè està interessat en l'ús dels continguts d'aquesta web, en qualsevol forma, excepte com es descriu anteriorment, si us plau, poseu-vos en contacte amb PolyglotClub.com mitjançant el formulari de comentaris

Limitació de responsabilitat

PolyglotClub.com no serà responsable per cap dany o perjudici causat per, incloent però no limitat a, qualsevol falla de rendiment, error, omissió, interrupció, defecte, demora en l'operació de la transmissió, virus informàtic o fallada en la línia. PolyglotClub.com no serà responsable dels danys o lesions, incloent però no limitat a, danys especials o conseqüents que resultin de l'ús o la impossibilitat d'usar els materials en aquest lloc, fins i tot si hi ha negligència o {1 } ha estat advertit de la possibilitat d'aquests danys, o ambdues coses. La limitació o exclusió anterior no s'apliqui en el seu cas en la mesura que la llei aplicable pot no permetre la limitació o exclusió de responsabilitat per danys incidentals o conseqüents. PolyglotClub.com 's responsabilitat total en concepte de tots els danys, pèrdues, i causes d'acció (per contracte, greuge (incloent, sense limitació, negligència) o d'un altre tipus) no serà més gran que la quantitat que va pagar per tenir accés a aquest lloc. No hi ha pagaments cap a vostè seran fets per PolyglotClub.com.

La propietat de Votació

Tots els comentaris, suggeriments, idees, gràfics o altra informació comunicada PolyglotClub.com a través d'aquest lloc serà sempre propietat de PolyglotClub.com. PolyglotClub.com no serà necessari per tractar qualsevol retroalimentació com a confidencial, i no serà responsable de cap idea per al seu negoci (incloent, sense limitació, idees de productes o publicitat) i no incorrerà en cap responsabilitat com a resultat de qualsevol similitud que pogués apareixerà en el futur PolyglotClub.com operacions. Sense limitació, PolyglotClub.com tindrà la propietat exclusiva de tots els drets presents i futurs existents a les votacions de qualsevol tipus i naturalesa a tot arreu. Excepte com s'indica a continuació en aquest paràgraf, PolyglotClub.com tindran dret a utilitzar la retroalimentació per a qualsevol fi comercial o d'altre tipus que sigui sense compensació per a vostè o qualsevol altra persona que envia les votacions. La informació personal identificable que pugui ser rebuda en aquest lloc es proporciona voluntàriament per un visitant a aquest lloc. Aquesta informació és només per a fins interns i no és venut o transferit d'una altra manera a tercers de PolyglotClub.com o d'altres entitats que no estan involucrats en l'operació d'aquest lloc. Vostè reconeix que vostè és responsable de qualsevol material que envieu, i que, no PolyglotClub.com, tenen plena responsabilitat del missatge, incloent la seva legalitat, fiabilitat, idoneïtat, originalitat i drets d'autor.

Avís Legal

El material en aquest lloc pot contenir imprecisions tècniques o errors tipogràfics. PolyglotClub.com pot fer que es proporcionen canvis o millores en qualsevol material en aquest lloc web temps.El \ 'tal qual \' i sense garanties de cap classe expressa o implícita, en la major mesura que ho permeti la legislació aplicable, amb caràcter. PolyglotClub.com renúncia a qualsevol garantia de comerciabilitat i adequació per a un propòsit particular. PolyglotClub.com no garanteix que les funcions contingudes en el material seran ininterrompudes o lliures d'errors. PolyglotClub.com no garanteix ni fa cap representació pel que fa a l'ús o el resultat de la utilització dels materials en aquest lloc en termes de la seva correcció, exactitud, fiabilitat, o d'una altra manera. Vostè (i no PolyglotClub.com) assumeix el cost de qualsevol servei, reparació o correcció. L'exclusió anterior pot no aplicar-se si escau, en la mesura que la llei aplicable no pot permetre l'exclusió de garanties implícites.

Els canvis en PolyglotClub.com Condicions de servei

PolyglotClub.com es reserven el dret de modificar aquests Termes de Servei de tant en tant sense previ avís. Vostè és responsable de revisar regularment aquestes Condicions de servei perquè se li informat de qualsevol canvi. La presència del membre del PolyglotClub.com ​​implica la plena acceptació de totes les revisions o modificacions d'aquestes Condicions de servei.

La terminació d'aquest Acord

PolyglotClub.com o pot acabar aquest acord en qualsevol moment. PolyglotClub.com pot acabar aquest acord immediatament sense previ avís si, al seu criteri, vostè no compleix amb qualsevol terme o condició d'aquest acord.

diversos detalls

Si qualsevol part d'aquests Termes i Condicions és il·legal, nul·la o no aplicable, aquesta part es considerarà separable i no afectarà la validesa i aplicabilitat de les disposicions restants. L'evidència del possible ús d'aquest lloc amb fins il·legals es presentaran a les autoritats policials. Aquest és l'acord entre les parts en relació amb l'ús d'aquest lloc web.

Política de privacitat

Gestor de recollida de dadesPolyglotClub.com, d'ara endavant denominat ' PolyglotClub ' o ' PolyglotClub.com ', 'nosaltres' o 'nosaltres'.

Trobareu a la pàgina següent la informació legal relativa a PolyglotClub i com contactar amb nosaltres per a qualsevol sol·licitud:


https://polyglotclub.com/legal

Informació generalPolyglotClub ofereix un servei per connectar persones que volen aprendre idiomes i serveis de cursos d'idiomes en línia (d'ara endavant, els 'Serveis'), accessible des del lloc web https://PolyglotClub.com (d'ara endavant, el 'Lloc').

En aquest context, PolyglotClub es compromet a respectar la privadesa dels usuaris.

PolyglotClub fa tot el possible per protegir la confidencialitat de les dades recollides i per respectar tant la legislació nacional relacionada amb la recollida i el tractament de les dades com European Regulation 2016/679 ,

conegut com a General Data Protection Regulation (d'ara endavant ' GDPR ').

Aquesta política sobre l'ús de dades personals (d'ara endavant, 'Política de privadesa') detalla PolyglotClub pel que fa a la recollida d'informació personal (d'ara endavant 'Dades') després de la consulta del Lloc, col·locant ordres, sol·licitar informació i executar els Serveis des del Lloc o Plataforma o a través de qualsevol altre mitjà electrònic de comunicació.

Per “ús de dades personals”, entenem qualsevol tractament de dades que pugui identificar-te com a persona física.
D'altra banda, les dades recollides per PolyglotClub en el context d'un estudi sobre coneixements lingüístics (concretament amb l'objectiu de perfeccionar les proves que s'ofereixen als Usuaris) estan anònimes i estan destinades únicament a l'elaboració d'estadístiques globals anònimes.

Aquestes dades no estan subjectes a cap tractament individual i, per tant, no estan subjectes a la Política de privadesa. Les dades que recollim es defineixen específicament a l'apartat 'Recollida de dades', que us convidem a llegir atentament.

PolyglotClub es compromet a respectar la vostra privadesa i a proporcionar-vos la màxima informació possible per permetre-vos controlar què passa amb les vostres Dades.

Per tant, a continuació trobareu més informació sobre les Dades que recopilem, per què les recopilem, quant de temps les conservem, els vostres drets de privadesa i com podeu exercir-los.

Recopilació de dadesPolyglotClub recull dades sobre diferents tipus d'usuaris, que poden combinar diferents perfils:

Usuaris habituals que naveguen pel Lloc sense comunicar voluntàriament les Dades a PolyglotClub (d'ara endavant, l''Usuari').

Les persones que manifestin activament el seu interès a comprar Serveis i comuniquin les Dades voluntàriament a PolyglotClub (d'ara endavant, les 'parts interessades').

Això pot incloure:
- Un usuari que comuniqui la seva adreça de correu electrònic per poder realitzar una prova gratuïta que ofereixen els Serveis (d'ara endavant, el 'Tester')
- Un usuari que crea un compte de client per fer una comanda dels Serveis (d'ara endavant, el 'Client')
- El destinatari final dels Serveis (d'ara endavant 'l'Estudiant')


A continuació trobareu els diferents tipus de Dades que recollim, que es poden recollir de manera acumulativa:

Dades recollides automàticament


Les Dades recollides automàticament en el moment de cada accés al Lloc per part de qualsevol Usuari:

- Adreça IP
- Data i hora d'accés al lloc
- Pàgines navegades
- Tipus de navegador utilitzat
- La plataforma i/o el sistema operatiu instal·lat al dispositiu (ordinador, tauleta, telèfon intel·ligent)
- El motor de cerca i les paraules clau utilitzades per trobar el lloc


Dades comunicades pels Interessats


Dades comunicades a PolyglotClub per les parts interessades que ens permeten contactar amb vostè i realitzar els Serveis:
- Nom d'usuari
- Contrasenya
- Correu electrònic
- Data de naixement
- Edat
- Ciutat
- País
- Adreça
- Codi ZIP
- Número de telèfon
- Números d'identificació del programari de missatgeria instantània: ICQ, MSN, AIM, Yahoo, Skype, Gtalk
- gènere (opcional)
- idiomes parlats (aprendre idiomes o ensenyar idiomes)

Dades relacionades amb les vostres comandes de serveis de PolyglotClub


Dades recollides pels Interessats quan es posen en contacte amb nosaltres (en particular per correu electrònic) per tal d'oferir els millors Serveis possibles (per a l'execució dels Serveis que us concerneixen o com a part de mesures precontractuals)
La informació recollida automàticament quan un estudiant o client utilitza el lloc o la plataforma:
- Activitats operatives (que es registren en un fitxer designat en forma de 'registre'), incloent l'inici de sessió de l'usuari, les funcions executades, el moment d'execució o 'marca de temps' i l'estació de treball utilitzada a través de l'adreça IP de l'usuari.

- Connexions a la plataforma del curs

PolyglotClub utilitza les vostres Dades només en la mesura necessària per als fins per als quals es van obtenir.

Amb quines finalitats i amb quina base legal fem servir les vostres dades?PolyglotClub utilitza les vostres dades per a diferents finalitats; en aquest context, cada vegada només fem servir les dades que són imprescindibles per aconseguir la finalitat prevista.


Utilitzem les dades quan sigui necessari:

- En el context de la preparació d'un contracte, la seva execució o la seva dissolució ( Article 6.1.b. GDPR ).

Per exemple, per oferir-vos els Serveis sol·licitats, respondre a les preguntes que tingueu sobre els Serveis, demanar-vos la vostra opinió sobre els Serveis i optimitzar les vostres cerques quan esteu al nostre Lloc.


- Per complir amb les disposicions legals i reglamentàries a les quals està subjecte PolyglotClub Article 6.1.c GDPR ).

- Sobre la base dels nostres interessos legítims, assegurant-nos en aquests casos d'equilibrar-los amb el respecte a la vostra privadesa, en particular si sou menor d'edat (vegeu la secció 'Gestió de dades relacionades amb nens') ( Article 6.1.f. GDPR ).
Així, podem utilitzar les dades de contacte de les parts interessades amb finalitats d'informació, publicitat i comercialització dels productes i serveis de PolyglotClub

En concret, això ens permet:
- Envia't el nostre butlletí
- Oferir-vos nous productes, serveis o campanyes especials que probablement siguin del vostre interès (per correu, telèfon, correu electrònic o a través de xarxes socials)
- Enviar-li ofertes promocionals
Finalment, PolyglotClub pot recopilar i utilitzar dades amb el vostre consentiment si és per enviar-vos missatges promocionals, sempre que encara no figureu com a part interessada.

En aquest context, podeu sol·licitar en qualsevol moment la cancel·lació de la subscripció a aquests missatges promocionals.

A qui podem transmetre les vostres dades?Només transmetem les vostres dades a tercers quan:
- És necessari per a la correcta execució dels nostres serveis
- Cal complir una obligació legal
- Ens doneu l'autorització

Per executar els nostres Serveis, podem subcontractar, total o parcialment, algunes de les nostres tasques a subcontractistes tècnics, per exemple, a una empresa informàtica amb la finalitat d'allotjar el Lloc i emmagatzemar les Dades i còpies de seguretat.

Ens assegurem que els subcontractistes tracten les vostres dades de la mateixa manera que ho fem nosaltres; és a dir, d'una manera segura, respectuosa i responsable; i oferim les garanties contractuals adequades a aquest efecte.

PolyglotClub per tant, exigeix als seus subcontractistes que compleixin la legislació de protecció de dades i proporcionin garanties suficients pel que fa a l'aplicació de les mesures tècniques i organitzatives adequades, de manera que l'ús de les dades compleixi els requisits de la legislació de protecció de dades aplicable i garanteixi la protecció dels vostres drets. .

Els teus dretsDret d'accés


Teniu dret a consultar les vostres Dades en qualsevol moment, de manera gratuïta.

Dret de rectificació


Teniu dret a exigir que es corregin les Dades incorrectes i que s'eliminin les Dades inadequades o que ja no siguin necessàries.

Dret d'esborrament


Quan ja no desitgeu que les vostres Dades s'utilitzin i sol·liciteu que s'eliminin, procedirem a eliminar les vostres Dades de la nostra base de dades.

Cal tenir en compte que no sempre és possible eliminar totes les dades personals sol·licitades,
per exemple quan el seu tractament sigui imprescindible per a l'establiment, exercici o defensa de drets legals,
o perquè sigui requerit per les autoritats judicials per conservar aquestes Dades.
Rebreu més informació sobre aquest tema, si és necessari, en la resposta a la vostra sol·licitud.

Dret a la portabilitat de les dades


En la mesura que sigui necessari, també tindrà dret a la portabilitat de les seves Dades en les condicions previstes per la legislació de protecció de dades aplicable. Cridem la vostra atenció sobre el fet que la portabilitat de les dades només és possible per a les dades que vostè mateix hagi proporcionat a PolyglotClub sobre la base d'una autorització o d'un contracte. Per tant, aquest dret de portabilitat només s'aplica a les Dades del Client i de l'Estudiant.

Dret a oposar-se al tractament de les seves dades


Què passa quan no desitja o ja no desitja rebre cap forma de comunicació comercial? Vostè manté el dret a oposar-se, sense necessitat de justificar, a l'ús de les seves dades personals amb finalitats de màrqueting directe. A aquest efecte, podeu sol·licitar en qualsevol moment la cancel·lació de la subscripció a aquests missatges promocionals.

Dret a limitar l'ús


Finalment, manteniu el dret a limitar l'ús de les vostres Dades per PolyglotClub , d'acord amb la legislació de protecció de dades aplicable.

Exercir els seus drets


Vostè té la possibilitat d'exercir els drets esmentats anteriorment en qualsevol moment, ja sigui posant-se en contacte amb nosaltres a través de la pàgina següent:

https://polyglotclub.com/legal

Quant de temps conservem les vostres dades?No podem conservar les vostres dades més enllà del temps necessari per complir amb les finalitats per a les quals es recullen.

PolyglotClub pot utilitzar la informació de contacte de les parts interessades per identificar-les i informar-les de nous productes i promocions de PolyglotClub 2 anys.

Recordatori: en qualsevol moment podeu sol·licitar la cancel·lació de la subscripció a aquests missatges promocionals.

Finalitzats els períodes d'emmagatzematge descrits anteriorment, les dades personals seran suprimides o anònimes, llevat que el seu emmagatzematge sigui una obligació legal, concretament en cas de compliment de l'obligació de conservar documents a efectes comptables i fiscals.

SeguretatHem desenvolupat normes de seguretat tècniques i organitzatives adaptades, per tal d'evitar la destrucció, pèrdua, falsificació, modificació, accés no autoritzat i divulgació accidental a tercers i qualsevol altre tractament no autoritzat de Dades.

Per exemple, PolyglotClub sincronitza les bases de dades que contenen dades d'usuari o de client de manera segura en tres suports físics diferents en diferents ubicacions.

Per tal de protegir tot el sistema contra virus i bretxes de seguretat, el programari del sistema i els paquets de programari d'aplicacions s'actualitzen tan aviat com hi hagi una actualització de seguretat disponible.

S'instal·la un tallafocs a cada servidor i el configura el nostre administrador de xarxa per protegir-se de qualsevol atac extern. L'accés als servidors també està restringit per clau privada-pública, amb la clau privada xifrada (DES 256).

Finalment, l'ordinador individual de cada PolyglotClub està equipat amb un antivirus professional i actualitzat automàticament.

A més, els desenvolupadors o empleats que treballen en la infraestructura estan equipats amb un ordinador que té un disc dur totalment xifrat.

En el cas d'una filtració de dades amb conseqüències adverses per a les seves Dades, se li notifica personalment en les circumstàncies i en els terminis establerts per la llei.

Per garantir la seguretat de les vostres dades, us aconsellem que:
- No reveleu la vostra contrasenya a tercers
- Canvia la teva contrasenya regularment
- Assegureu-vos que l'accés al vostre ordinador/tauleta/telèfon intel·ligent sigui segur

Sou l'únic responsable del vostre compte de client i de les conseqüències del seu ús, així com de qualsevol informació de qualsevol tipus que comuniqueu a PolyglotClub .

PolyglotClub no es fa responsable en cas de danys causats a causa de la informació errònia, incompleta o fraudulenta que ens proporcioneu.

Garantia de privadesa de les telecomunicacionsTotes les transmissions de dades personals es xifraran mitjançant pàgines 'https'.

Això afecta principalment a totes les eines d'administrador (gestió del servidor, accés a bases de dades, accés al servidor).

Tota la comunicació entre servidors es xifra mitjançant la tecnologia TLS i l'accés al servidor es fa mitjançant connexions SSH i VPN xifrades.

Això garanteix un alt nivell de seguretat i confidencialitat de les dades.

A més, totes les contrasenyes d'usuari i supervisor estan xifrades a la nostra base de dades i PolyglotClub no les pot llegir externament ni internament.

Enllaços a llocs de tercersEns agradaria assenyalar que el nostre lloc web pot contenir enllaços a llocs de tercers, i alguns dels nostres serveis poden donar-vos accés a serveis de tercers (com les xarxes socials).

No tenim control sobre com els llocs i serveis de tercers gestionen les vostres dades.

No revisem llocs i serveis de tercers, i no som responsables d'aquests llocs i serveis de tercers ni de les seves pràctiques pel que fa a la protecció de les vostres dades.

Us convidem a llegir atentament les polítiques de tractament de dades dels llocs de tercers als quals accediu des del nostre lloc.

Tractament de dades relacionades amb nensNo recollim intencionadament informació personal de menors de 16 anys sense l'autorització explícita dels pares o tutors.

En el cas que la informació sobre nens menors de 16 anys hagi estat recopilada involuntàriament per nosaltres, prendrem mesures per eliminar les Dades tan aviat com sigui possible, tret que estiguem obligats per llei a emmagatzemar aquesta informació.

Canvis a la política de privadesaPolyglotClub pot modificar aquesta Política de privadesa periòdicament, en particular en cas de canvis legislatius.

Per tant, el convidem a consultar sempre la darrera versió de la Política de Privacitat al nostre lloc web:


https://polyglotclub.com/policies

Si voleu contactar amb PolyglotClub pel que fa a aquesta Política de privadesa (per exemple, per exercir els vostres drets o presentar una queixa sobre el tractament de les vostres dades), podeu fer-ho a través de la pàgina següent:

https://polyglotclub.com/legal

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si considereu que no hem tractat les vostres dades de manera adequada.

Farem tot el possible per atendre la vostra sol·licitud el més aviat possible.

Si no estàs satisfet amb la nostra resposta, també pots contactar amb nosaltres directament i presentar una queixa davant l'autoritat de protecció de dades.

Autoritat de control de protecció de dades a França


CNIL
https://www.cnil.fr
CNIL – 3 Place de Fontenoy – TSA 80715 – 75334 PARIS CEDEX 07.

POLÍTICA DE COOKIESInformació generalLa present política de gestió de galetes pretén proporcionar informació el més clara i completa possible sobre les galetes que utilitzem i la seva finalitat.

També us convidem a llegir la nostra Política de privadesa per conèixer les normes que s'apliquen a la protecció de dades personals.

Una galeta és un petit fitxer de dades emmagatzemat al disc dur del vostre ordinador, tauleta o telèfon intel·ligent quan visiteu un lloc web.

La galeta la col·loca al vostre dispositiu el servidor que allotja el lloc web.

El servidor reconeix el vostre dispositiu quan torneu al lloc en qüestió a causa del número d'identificació únic d'una galeta.

Hi ha diferents tipus de cookies, categoritzades en funció de l'origen, la funció i la vida útil.

Quins tipus de cookies utilitzem?- Cookies essencials: aquestes cookies garanteixen que podeu navegar pels nostres llocs web i aplicacions, així com utilitzar funcions (com ara el carretó de la compra i la vostra configuració de privadesa).
- Cookies funcionals: aquestes cookies faciliten el funcionament dels nostres llocs web i aplicacions i permeten una experiència de navegació personalitzada, per exemple emmagatzemant noms d'inici de sessió, contrasenyes i preferències, com ara la configuració d'idioma. Aquestes galetes xifrades les instal·la directament PolyglotClub durant un període d'un any.
- Cookies d'anàlisi i publicitat: Aquestes cookies recullen dades relatives a l'ús del nostre Lloc i Plataforma, com ara el nombre de visitants, pàgines web populars i el temps que els usuaris passen en una pàgina determinada. Per a això, utilitzem cookies de tercers amb finalitats estadístiques i de màrqueting, com ara Google Analytics, Google Universal Analytics, Google Tag Manager i Facebook.


Aquestes cookies contenen informació que fem servir per processar les vostres sol·licituds i millorar els nostres serveis a Internet.

Podeu controlar o impedir l'emmagatzematge de cookies.

Tingueu en compte que un lloc web pot no funcionar tan bé després d'un canvi en la configuració.

Si voleu obtenir més informació sobre el control i la gestió de les galetes, visiteu el lloc https://www.allaboutcookies.org .