Услови пословања & Политика приватности


Услови пословања

Standard radio messages

Регистрација

Да бисте се регистровали за PolyglotClub.com и постали PolyglotClub.com члан, морате попунити сва обавезна поља у обрасцу за регистрацију, користећи тачне и прецизне податке.

Употреба сервиса PolyglotClub.com

Сервис PolyglotClub.com намењен је само за личну и непрофитну употребу. Није намењен за професионалну или комерцијалну употребу. Није дозвољено слати коментаре, нити друге садржаје, који су можда законом забрањени, неовлашћени, у супротности са наменом сервиса PolyglotClub.com, у складу са важећим законом или људским моралом. У оквиру сервиса PolyglotClub.com забрањено је објављивати било какве личне податке, попут адресе електронске поште, телефонског броја итд, што би омогућило једном кориснику PolyglotClub.comа да контактира другог корисника PolyglotClub.comа, без коришћења сервиса PolyglotClub.comа. Иако PolyglotClub.com забрањује такве садржаје, разумете и слажете се да ипак можете бити њима изложени и да користите сервис PolyglotClub.com на сопствену одговорност. PolyglotClub.com задржава право да уклони било који садржај за који PolyglotClub.com одреди да крши било чије интелектуално право, друга ауторска права или ове Услове пословања.

Ограничења при употреби

Материјал PolyglotClub.comа не сме бити копиран, дељен, поновно објављиван, постављан на интернет, нити преношен у било ком другом виду, без претходне сагласности PolyglotClub.comа. Измена или коришћење материјала у било коју сврху крши PolyglotClub.comово интелектуално ауторско право. Материјал на овом сајту је дат на употребу само у оквиру законских оквира. Нити наслов, нити интелектуална права, не преносе се вама, него остају у оквиру PolyglotClub.comа, који у потпуности поседује наслов. Не смете копирати, нити преносити садржај овог сајта, ни електронским путем, ни физичким. Не смете мењати садржај овог вебсајта на било који начин. Ако вас занима да користите садржај овог вебсајта у било ком облику осим наведених изнад, молимо обратите се PolyglotClub.comу користећи наш образац.

Ограничење одговорности

PolyglotClub.com не одговара ни за какве штете или повреде које могу настати, укључујући, али не само то, пад перформанси, грешке, прекид, кварове, успорење рада или преноса података, рачунарске вирусе или грешке на вези. PolyglotClub.com не одговара ни за какве штете или повреде, укључујући, али не само то, посебне или последичне штете које могу настати употребом, или немогућношћу употребе, материјала на овом сајту, чак и ако постоји немар или је PolyglotClub.com упозорен да постоји могућност такве штете, или обоје. Горе споменуто ограничење или одрицање се може не односити на вас, уколико важећи закон можда не дозвољава ограничење или одрицање одговорности за ненамерне или последичне штете. PolyglotClub.comова укупна одговорност вама за све губитке, штете, и узроке акције (у уговору, штета (укључујући, без ограничења, немар), или обрнуто) неће бити већа него укупна количина новца коју сте уплатили да бисте приступили сајту. PolyglotClub.com неће вршити никакве уплате према вама.

Власништво повратних информација

Све примедбе, предлоге, идеје, графике и остале податке усмерене ка PolyglotClub.comу кроз овај сајт прећи ће у трајно власништво PolyglotClub.comа. PolyglotClub.com нема обавезу да третира било које повратне информације као поверљиве и неће бити одговоран ни за какве идеје за своје пословање (укључујући, без ограничења, производе или рекламне идеје), нити ће преузети икакву одговорност као резултат било каквих сличности које се могу појавити у будућности пословања PolyglotClub.comа. PolyglotClub.com ће, без ограничења, имати искључиво власништво над свим садашњим и будућим правима на повратне информације, сваке врсте и природе и на сваком месту. Осим у случајевима споменутим у овом пасусу, PolyglotClub.com ће имати право да користи повратну информацију у рекламне или друге сврхе, без новчане надокнаде вама или било којој другој особи која повратне информације шаље. Своје личне податке, које предате на сајт, предајете добровољно. Ти подаци се користе само за унутрашње потребе и продају се, нити на неки други начин преносе, трећим странама PolyglotClub.comа или другим телима који нису укључени у раду овог сајта. Пристајете да сте одговорни за било какве податке које пошаљете, и ви, не PolyglotClub.com, имате пуну одговорност над поруком, укључујући њену законитост, поузданост, подесност, оригиналност и ауторско право.

Одрицање одговорности

Материјал на овом сајту може садржати техничке нетачности или штампарске грешке. PolyglotClub.com може чинити измене или поправке у било ком тренутку. Материјали на овом сајту су пружени „такви какви јесу“, без икаквих гаранција, ни писаних, ни неписаних, у најширем смислу у складу са важећим законом. PolyglotClub.com се одриче свих гаранција, квалитета и тога колико сајт одговара одређеној намени. PolyglotClub.com не гарантује да ће функције које материјали бити без грешака. PolyglotClub.com не гарантује, нити ишта тврди, у вези са резултатима употребе било каквих материјала на овом сајту по питању њихове тачности, прецизности, поузданости, нити обрнуто. Ви (а не PolyglotClub.com) преузимате целокупан трошак сваког неопходног сервисирања, поправке или преправке. Горња искључивост се може не односити на вас, уколико важећи закон не дозвољава искључивање споменутих гаранција.

Промене PolyglotClub.com услова пословања

PolyglotClub.com задржава право измене Услова пословања с времена на време и без најаве. Одговорни сте да редовно прегледате Услове пословања, да бисте на време увидели те промене. Присуство члана на PolyglotClub.comу одражава његово пуно прихватање свих измена и допуна ових Услова пословања.

Raskidanje ovog Ugovora

PolyglotClub.com и ви можете раскинути овај споразум у било ком тренутку. PolyglotClub.com може раскинути овај споразум тренутно и без најаве ако увиди да сте нарушили било коју тачку споразума.

Разни детаљи

Ако је било који део ових Услова пословања незаконит, ништаван или некажњив, тај део ће бити сматран одвојеним и неће утицати на ваљаност и правоснажност осталих делова. Могући докази употребе овог сајта у незаконите сврхе биће упућени надлежним законским телима. Ово представља потпун уговор између двеју страна, по питању употребе овог сајта.

Политика приватности

Menadžer prikupljanja podatakaPolyglotClub.com, u daljem tekstu „ PolyglotClub ” ili „ PolyglotClub.com ”, „mi” ili „nas”.

Na sledećoj stranici ćete pronaći pravne informacije u vezi sa PolyglotClub i kako da nas kontaktirate za bilo koji zahtev:


https://polyglotclub.com/legal

Опште информацијеPolyglotClub nudi uslugu za povezivanje ljudi koji žele da uče jezike i usluge kurseva jezika na mreži (u daljem tekstu „Usluge“), kojoj se može pristupiti sa veb lokacije https://PolyglotClub.com (u daljem tekstu „Sajt“).

U ovom kontekstu, PolyglotClub se zalaže za poštovanje privatnosti korisnika.

PolyglotClub stoga čini sve napore da zaštiti poverljivost prikupljenih podataka i da poštuje nacionalno zakonodavstvo u vezi sa prikupljanjem i obradom podataka kao i European Regulation 2016/679 ,

poznat kao General Data Protection Regulation (u daljem tekstu: „ GDPR ”).

Ova politika u vezi sa korišćenjem ličnih podataka (u daljem tekstu „Politika privatnosti“) sadrži detalje o PolyglotClub u vezi sa prikupljanjem ličnih podataka (u daljem tekstu „Podaci“) nakon konsultacija sa Sajtom, postavljanja narudžbine, traženje informacija i izvršavanje Usluga sa Sajta ili Platforme ili putem bilo kog drugog elektronskog sredstva komunikacije.

Pod „upotrebom ličnih podataka“ podrazumevamo svako rukovanje podacima koji vas mogu identifikovati kao fizičko lice.
S druge strane, podaci koje prikuplja PolyglotClub u kontekstu studije o poznavanju jezika (posebno u cilju poboljšanja testova koji se nude korisnicima) su anonimni i namenjeni su isključivo za proizvodnju anonimnih globalnih statistika.

Ovi podaci ne podležu nikakvoj pojedinačnoj obradi i stoga ne podležu Politici privatnosti. Podaci koje prikupljamo su posebno definisani u odeljku „Prikupljanje podataka“, koji vas pozivamo da pažljivo pročitate.

PolyglotClub je posvećen poštovanju vaše privatnosti i pružanju što više informacija kako biste mogli da kontrolišete šta se dešava sa vašim podacima.

Stoga ćete u nastavku pronaći dodatne informacije o podacima koje prikupljamo, zašto ih prikupljamo, koliko dugo ih čuvamo, vašim pravima na privatnost i kako ih možete ostvariti.

Прикупљање податакаPolyglotClub prikuplja podatke o različitim tipovima korisnika, koji mogu kombinovati različite profile:

Redovni korisnici koji pretražuju Sajt bez dobrovoljnog saopštavanja podataka PolyglotClub (u daljem tekstu „Korisnik“).

Osobe koje aktivno izražavaju svoj interes za kupovinu Usluga i dobrovoljno saopštavaju podatke PolyglotClub (u daljem tekstu „Zainteresovane strane“).

Ovo može uključivati:
– Korisnik koji saopštava svoju adresu e-pošte da bi mogao da izvrši besplatan test koji nude Usluge (u daljem tekstu „Tester“)
- Korisnik koji kreira nalog klijenta kako bi naručio Usluge (u daljem tekstu „Klijent“)
– Krajnji primalac Usluga (u daljem tekstu „Student“)


U nastavku ćete pronaći različite vrste podataka koje prikupljamo, a koji se mogu prikupljati kumulativno:

Podaci se prikupljaju automatski


Podaci koji se automatski prikupljaju u trenutku svakog pristupa sajtu od strane bilo kog korisnika:

- ИП адреса
- Datum i vreme pristupa sajtu
- Stranice su pregledane
- Tip korišćenog pretraživača
- Platforma i/ili operativni sistem instaliran na uređaju (računar, tablet, pametni telefon)
- Pretraživač i ključne reči koje se koriste za pronalaženje sajta


Podaci koje saopštavaju zainteresovane strane


Podaci PolyglotClub i koji nam omogućavaju da vas kontaktiramo i izvršimo Usluge:
- Корисничко име
- Лозинка
- Адреса Е-поште
- Датум рођења
- Godine
- Grad
- Država
- Адреса
- Поштански број
- Број телефона
– Identifikacioni brojevi softvera za trenutnu razmenu poruka: ICQ, MSN, AIM, Yahoo, Skype, Gtalk
- pol (opciono)
- govorni jezici (učenje jezika ili podučavanje jezika)

Podaci u vezi sa vašim porudžbinama usluga PolyglotClub


Podaci koje prikupljaju Zainteresovane strane kada nas kontaktiraju (posebno putem e-pošte) kako bismo ponudili najbolje moguće usluge (za izvršenje Usluga koje se tiču vas ili kao deo predugovornih mera)
Informacije koje se automatski prikupljaju kada učenik ili klijent koristi sajt ili platformu:
- Operativne aktivnosti (koje se evidentiraju u određenoj datoteci u obliku „dnevnika“), uključujući prijavu korisnika, izvršene funkcije, vreme izvršenja ili „vremensku oznaku“ i radnu stanicu koja se koristi preko IP adrese korisnika

- Veze sa platformom kursa

PolyglotClub koristi vaše podatke samo u meri koja je neophodna za svrhe za koje su dobijeni.

U koje svrhe i na kom pravnom osnovu koristimo vaše podatke?PolyglotClub koristi vaše podatke u različite svrhe; u ovom kontekstu, svaki put koristimo samo one podatke koji su neophodni za postizanje predviđene svrhe.


Podatke koristimo kada je to potrebno:

- U kontekstu pripreme ugovora, njegovog izvršenja ili njegovog raskida ( Article 6.1.b. GDPR ).

Na primer, da bismo vam pružili tražene Usluge, odgovorili na pitanja koja imate o Uslugama, pitali vas za mišljenje o Uslugama i optimizovali vaše pretrage kada ste na našem sajtu.


- U skladu sa zakonskim i regulatornim odredbama kojima PolyglotClub podleže ( Article 6.1.c GDPR ).

- Na osnovu naših legitimnih interesa, obezbeđujući u takvim slučajevima da ih uravnotežimo sa poštovanjem vaše privatnosti, posebno ako ste maloletni (pogledajte odeljak „Rukovanje podacima koji se odnose na decu“) ( Article 6.1.f. GDPR ).
Stoga možemo koristiti podatke za kontakt zainteresovanih strana u svrhu informisanja, oglašavanja i marketinga proizvoda i usluga PolyglotClub

Konkretno, ovo nam omogućava da:
- Pošaljite vam naš bilten
- Ponudite vam nove proizvode, usluge ili posebne kampanje koje će vas verovatno zanimati (poštom, telefonom, e-poštom ili putem društvenih mreža)
- Slati vam promotivne ponude
Konačno, PolyglotClub može da prikuplja i koristi podatke uz vašu saglasnost ako želi da vam šalje promotivne poruke, pod uslovom da još uvek niste navedeni kao zainteresovana strana.

U tom kontekstu, možete u bilo kom trenutku da zatražite da otkažete pretplatu na ove promotivne poruke.

Kome možemo da prenesemo vaše podatke?Vaše podatke prenosimo trećim licima samo kada:
- To je neophodno za pravilno obavljanje naših usluga
- Neophodno je ispuniti zakonsku obavezu
- Vi nam dajete ovlašćenje

Da bismo izvršili naše Usluge, možemo da podugovaramo, u celini ili delimično, neke od naših zadataka sa tehničkim podizvođačima, na primer sa IT kompanijom u cilju hostovanja Sajta i čuvanja Podataka i rezervnih kopija.

Osiguravamo da podizvođači rukuju vašim podacima na isti način kao mi; odnosno na bezbedan, pun poštovanja i odgovoran način; i u tom smislu pružamo adekvatne ugovorne garancije.

PolyglotClub stoga zahteva od svojih podizvođača da se pridržavaju zakona o zaštiti podataka i da daju dovoljne garancije u vezi sa primenom odgovarajućih tehničkih i organizacionih mera, tako da korišćenje podataka ispunjava zahteve važećeg zakonodavstva o zaštiti podataka i garantuje zaštitu vaših prava .

Vaša pravaPravo pristupa


Imate pravo da konsultujete svoje podatke u bilo kom trenutku, besplatno.

Pravo na ispravku


Imate pravo da zahtevate da se netačni podaci isprave i da se izbrišu neprikladni Podaci ili Podaci koji više nisu potrebni.

Pravo na brisanje


Kada više ne želite da se vaši Podaci koriste i zatražite da se oni izbrišu, mi ćemo nastaviti sa brisanjem vaših podataka iz naše baze podataka.

Potrebno je uzeti u obzir da nije uvek moguće izbrisati sve tražene lične podatke,
na primer kada je njegova obrada neophodna za uspostavljanje, ostvarivanje ili odbranu zakonskih prava,
ili zato što pravosudni organi zahtevaju da takve podatke čuvaju.
Dodatne informacije o ovoj temi, ako bude potrebno, dobićete u odgovoru na vaš zahtev.

Pravo na prenosivost podataka


U meri u kojoj je to neophodno, takođe ćete imati pravo na prenosivost vaših podataka pod uslovima predviđenim važećim zakonima o zaštiti podataka. Skrećemo vam pažnju na činjenicu da je prenosivost podataka moguća samo za podatke koje ste sami dali PolyglotClub na osnovu ovlašćenja ili ugovora. Ovo pravo na prenosivost se stoga primenjuje samo na podatke o klijentima i studentima.

Pravo na prigovor na obradu vaših podataka


Šta se dešava kada ne želite ili više ne želite da primate bilo kakav oblik komercijalne komunikacije? Zadržavate pravo da prigovorite, bez potrebe za obrazloženjem, na korišćenje vaših ličnih podataka u svrhe direktnog marketinga. U tom smislu, možete u bilo kom trenutku zatražiti da otkažete pretplatu na ove promotivne poruke.

Pravo na ograničenje upotrebe


Na kraju, zadržavate pravo da ograničite korišćenje vaših podataka do PolyglotClub , u skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka.

Ostvarivanje vaših prava


Imate mogućnost da ostvarite gore navedena prava u bilo kom trenutku, bilo da nas kontaktirate putem sledeće stranice:

https://polyglotclub.com/legal

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?Nismo u mogućnosti da zadržimo vaše podatke duže od vremena potrebnog za ispunjenje svrhe za koju se prikupljaju.

PolyglotClub ipak može da koristi kontakt informacije zainteresovanih strana da identifikuje potonje i obavesti ih o novim PolyglotClub proizvodima i promocijama u periodu od 2 godina.

Podsetnik: u bilo kom trenutku možete zatražiti da otkažete pretplatu na ove promotivne poruke.

Na kraju gore opisanih perioda čuvanja, lični podaci će biti izbrisani ili učinjeni anonimnim, osim ako je njihovo čuvanje zakonska obaveza, posebno u slučaju poštovanja obaveze čuvanja dokumenata za računovodstvene i poreske svrhe.

BezbednostRazvili smo prilagođena tehnička i organizaciona bezbednosna pravila, kako bismo sprečili uništavanje, gubitak, falsifikovanje, modifikaciju, neovlašćeni pristup i slučajno otkrivanje trećim licima i svako drugo neovlašćeno rukovanje podacima.

Na primer, PolyglotClub bezbedno sinhronizuje baze podataka koje sadrže podatke korisnika ili korisnika na tri različite fizičke podrške na različitim lokacijama.

Da bi se ceo sistem zaštitio od virusa i narušavanja bezbednosti, sistemski softver i paketi aplikativnih softvera se ažuriraju čim bezbednosno ažuriranje postane dostupno.

Zaštitni zid je instaliran na svakom serveru i konfigurisan od strane našeg mrežnog administratora za zaštitu od bilo kakvog spoljnog napada. Pristup serverima je takođe ograničen privatno-javnim ključem, pri čemu je privatni ključ šifrovan (DES 256).

Konačno, pojedinačni računar svakog PolyglotClub programera ili zaposlenog je opremljen automatski ažuriranim i profesionalnim antivirusnim programom.

Pored toga, programeri ili zaposleni koji rade na infrastrukturi opremljeni su računarom koji ima potpuno šifrovani hard disk.

U slučaju curenja podataka sa štetnim posledicama po Vaše podatke, bićete lično obavešteni pod okolnostima iu rokovima predviđenim zakonom.

Da bismo osigurali sigurnost vaših podataka, savetujemo vam da:
- Ne otkrivajte svoju lozinku trećim licima
- Redovno menjajte lozinku
- Uverite se da je pristup vašem računaru/tabletu/pametnom telefonu siguran

Vi ste isključivo odgovorni za svoj klijentski nalog i posledice njegovog korišćenja, kao i za sve informacije bilo koje vrste koje saopštavate PolyglotClub .

PolyglotClub nije odgovoran u slučaju štete prouzrokovane pogrešnim, nepotpunim ili lažnim informacijama koje nam dostavite.

Garancija privatnosti u oblasti telekomunikacijaSvi prenosi ličnih podataka biće šifrovani putem „https“ stranica.

Ovo se uglavnom odnosi na sve administratorske alate (upravljanje serverom, pristup bazi podataka, pristup serveru).

Sva komunikacija između servera je šifrovana pomoću TLS tehnologije, a pristup serveru je preko šifrovanih SSH i VPN veza.

Ovo garantuje visok nivo sigurnosti i poverljivosti podataka.

Pored toga, sve korisničke lozinke i lozinke nadzora su šifrovane u našoj bazi podataka i PolyglotClub ne može da ih čita eksterno ili interno.

Veze ka sajtovima trećih stranaŽelimo da istaknemo da naša veb lokacija može da sadrži veze ka sajtovima trećih strana, a neke od naših usluga mogu vam omogućiti pristup uslugama trećih strana (kao što su društvene mreže).

Nemamo kontrolu nad načinom na koji sajtovi i usluge trećih strana rukuju vašim podacima.

Ne pregledavamo sajtove i usluge trećih strana i nismo odgovorni za te sajtove i usluge trećih strana ili njihove prakse u vezi sa zaštitom vaših podataka.

Pozivamo vas da pažljivo pročitate politike rukovanja podacima sajtova trećih strana kojima pristupate sa našeg sajta.

Rukovanje podacima koji se odnose na decuNe prikupljamo namerno lične podatke od dece mlađe od 16 godina bez izričitog odobrenja roditelja ili staratelja.

U slučaju da smo nenamerno prikupili informacije o deci mlađoj od 16 godina, mi ćemo preduzeti korake da izbrišemo podatke što je pre moguće, osim ako po zakonu nismo obavezni da te podatke čuvamo.

Promene Politike privatnostiPolyglotClub može periodično da menja ovu Politiku privatnosti, posebno u slučaju zakonskih promena.

Stoga vas pozivamo da uvek konsultujete najnoviju verziju Politike privatnosti na našoj veb stranici:


https://polyglotclub.com/policies

Ako želite da kontaktirate PolyglotClub u vezi sa ovom politikom privatnosti (na primer, da biste ostvarili svoja prava ili uložili žalbu u vezi sa rukovanjem vašim podacima), to možete učiniti preko sledeće stranice:

https://polyglotclub.com/legal

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate ako smatrate da nismo na odgovarajući način tretirali vaše podatke.

Daćemo sve od sebe da ispunimo vaš zahtev što je pre moguće.

Ako ostanete nezadovoljni našim odgovorom, možete nas direktno kontaktirati i uložiti žalbu organu za zaštitu podataka.

Nadzorni organ za zaštitu podataka u Francuskoj


CNIL
https://www.cnil.fr
CNIL – 3 Place de Fontenoy – TSA 80715 – 75334 PARIS CEDEX 07.

COOKIE POLICYОпште информацијеSadašnja politika upravljanja kolačićima ima za cilj da pruži informacije koje su što jasnije i potpunije o kolačićima koje koristimo i njihovoj svrsi.

Takođe vas pozivamo da pročitate našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o pravilima koja se primenjuju na zaštitu ličnih podataka.

Kolačić je mala datoteka sa podacima koja se čuva na čvrstom disku vašeg računara, tableta ili pametnog telefona kada posetite veb lokaciju.

Kolačić se postavlja na vaš uređaj od strane servera koji hostuje veb lokaciju.

Server prepoznaje vaš uređaj kada se vratite na dotičnu lokaciju zbog jedinstvenog ID broja kolačića.

Postoje različite vrste kolačića, kategorisane na osnovu porekla, funkcije i veka trajanja.

Koje vrste kolačića koristimo?- Osnovni kolačići: Ovi kolačići osiguravaju da možete da pretražujete naše veb stranice i aplikacije, kao i da koristite funkcije (kao što su korpa za kupovinu i vaša podešavanja privatnosti).
- Funkcionalni kolačići: Ovi kolačići olakšavaju rad naših veb lokacija i aplikacija i omogućavaju personalizovano iskustvo pregledanja, na primer tako što čuvaju imena za prijavu, lozinke i postavke, kao što su podešavanja jezika. Ove šifrovane kolačiće direktno instalira PolyglotClub na period od godinu dana.
- Kolačići za analizu i oglašavanje: Ovi kolačići prikupljaju podatke o korišćenju našeg sajta i platforme, kao što su broj posetilaca, popularne veb stranice i vreme koje korisnici provode na datoj stranici. U tom smislu koristimo kolačiće trećih strana u statističke i marketinške svrhe, kao što su Google analitika, Google Universal Analytics, Google Tag Manager i Facebook.


Ovi kolačići sadrže informacije koje koristimo za obradu vaših zahteva i poboljšanje naših usluga na internetu.

Možete kontrolisati ili sprečiti skladištenje kolačića.

Imajte na umu da veb lokacija možda neće funkcionisati tako dobro nakon promene podešavanja.

Ako želite da saznate više o kontroli i upravljanju kolačićima, posetite sajt https://www.allaboutcookies.org .