Termenii serviciului & Politica de confidentialitate


Termenii serviciului

Bine ati venit la PolyglotClub.com, un serviciu online care vă permite să practice limbi străine și limbi de schimb. Devenind PolyglotClub.com membru și prin utilizarea PolyglotClub.com Serviciul, acceptați și sunteți de acord cu Termenii serviciului. Dacă nu acceptați Termenii serviciului, nu trebuie să vă înregistrați cu PolyglotClub.com

Înregistrare

Pentru a vă înregistra PolyglotClub.com şi pentru a deveni PolyglotClub.com un Membru trebuie să completaţi toate câmpurile obligatorii în formele înregistrării cu informaţii adevărate şi precise.

Utilizarea de PolyglotClub.com Serviciu

PolyglotClub.com Serviciul este destinat exclusiv uzului personal și necomercial. Nu este de a utiliza pentru ends.You profesionale sau comerciale nu pot face comentarii sau să prezinte orice formă de conținut care este sau ar putea fi ilegale, neautorizate, contrar celor PolyglotClub.com e scopul, legilor și reglementărilor în vigoare sau de la bun standarde morale. S-ar putea să nu mai vorbim de PolyglotClub.com orice informație cu caracter personal, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon etc. care să permită o PolyglotClub.com membru pentru a contacta un alt PolyglotClub.com Membru fără a utiliza PolyglotClub.com Service.While PolyglotClub.com interzice astfel de conținuturi și materiale, înțelegeți și sunteți de acord că ați fi totuși expus la astfel de conținut sau materiale și pe care le utilizați PolyglotClub.com Serviciul pe propriul risc. PolyglotClub.com își rezervă dreptul de a elimina orice conținut sau materiale care PolyglotClub.com determină să încalce sau încalcă proprietatea intelectuală oricărei părți, a altor drepturi de proprietate sau Termenii și condițiile de furnizare a serviciilor.

Restrictii la folosire

{1 din materiale} nu pot fi copiate, distribuite, republicat, încărcat, postat sau transmis în nici un fel, fără acordul scris prealabil al PolyglotClub.com ​​.Modification sau utilizarea materialelor pentru orice alt scop încalcă PolyglotClub.com 's drepturi pentru proprietate intelectuala. Materialul din acest site sunt furnizate numai în scopuri legale. Nici titlul, nici drepturile de proprietate intelectuală sunt transferate la tine, dar rămân cu PolyglotClub.com, care deține deplină și completă title.You nu are dreptul să copieze sau să transmită conținutul acestui website, fie în format electronic, fie în exemplare tipărite. Nu s-ar putea modifica conținutul acestui website în orice mod. În cazul în care sunteți interesat în utilizarea conținutului acestui website în orice mod, cu excepția așa cum s-a descris mai sus, vă rugăm să contactați PolyglotClub.com folosind formularul de feedback

Restricţie de Responsabilitate

PolyglotClub.com nu va fi răspunzătoare pentru eventualele pagube sau prejudicii cauzate de, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, defect, intarziere in operarea de transmitere, virus de calculator sau eșec linie. PolyglotClub.com nu va fi răspunzătoare pentru eventualele pagube sau un prejudiciu, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, daune speciale sau rezultate care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza, materialele de pe acest site, chiar dacă există neglijență sau {1 } a fost informat cu privire la posibilitatea unor astfel de daune, sau ambele. Limitarea sau excluderea de mai sus să nu fie valabilă în măsura în care legea aplicabilă nu poate permite limitarea sau excluderea răspunderii pentru daune accidentale sau pe cale de consecință. PolyglotClub.com e răspunderea totală pentru tine pentru toate pierderile, daunele și cauze de acțiune (prin contract, prejudiciu (inclusiv, fără a se limita la, neglijenta), sau altfel) nu va fi mai mare decât suma pe care ați plătit pentru a accesa acest site. Nu există plăți față de tine va fi făcută de PolyglotClub.com.

Dreptul de proprietate de feedback

Toate comentariile, sugestiile, idei, grafice sau alte informații comunicate PolyglotClub.com prin intermediul acestui site va fi pentru totdeauna proprietatea PolyglotClub.com. PolyglotClub.com nu vor fi necesare pentru a trata orice feedback confidențial și nu va fi responsabil pentru orice idei pentru activitățile sale (inclusiv, fără limitare, idei de produse, sau de publicitate) și nu va suporta nici o responsabilitate ca urmare a unor similitudini care pot apar în viitor PolyglotClub.com operații. Fără a se limita la, PolyglotClub.com va avea dreptul de proprietate exclusivă a tuturor drepturilor prezente și viitoare existente la feedback-ul de orice fel și natură pretutindeni. Cu excepția cazului menționat mai jos în prezentul alineat, PolyglotClub.com va avea dreptul de a utiliza feedback-ul pentru orice scop comercial sau de alt fel, fără a plăti compensații sau orice altă persoană care trimite feedback-ul. informații de identificare personală care pot fi recepționate de la acest site este oferit în mod voluntar de un vizitator pe acest site. Aceste informații sunt doar pentru scopuri interne și nu sunt vândute sau transferate în alt mod către terțe părți din PolyglotClub.com sau altor entități care nu sunt implicate în funcționarea acestui site. Sunteți de acord că sunteți responsabil pentru orice materialele pe care le trimiteți, și tu, nu PolyglotClub.com, au întreaga responsabilitate pentru mesaj, inclusiv legalitatea acestuia, fiabilitatea, oportunitatea, originalitatea și drepturile de autor.

Aviz legal

Materialul din acest site ar putea include inadvertențe tehnice sau erori tipografice. PolyglotClub.com pot face sunt furnizate modificări sau îmbunătățiri în orice materiale time.The in acest website \ 'așa cum este \' si fara garantii de nici un fel, fie exprimate sau implicite, la cea mai mare măsură în temeiul permisă legea aplicabilă. PolyglotClub.com refuză orice garanție sau de vandabilitate și adecvare pentru un anumit scop. PolyglotClub.com nu garantează că funcțiile conținute în materialul va fi neîntreruptă sau fără erori. PolyglotClub.com nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la utilizarea sau rezultatul utilizării materialului în acest sit, în ceea ce privește corectitudinea, acuratețea, fiabilitatea, sau în alt mod. Tu (și nu PolyglotClub.com) își asumă întregul cost al tuturor service necesare, repararea sau corectarea. Excluderea de mai sus să nu fie valabilă, în măsura în care legea aplicabilă nu poate permite excluderea garanțiilor implicite.

Modificări la PolyglotClub.com Conditii de utilizare

PolyglotClub.com își rezervă dreptul de a modifica aceste Condiții de furnizare a serviciilor din când în când, fără notificare prealabilă. Sunteți responsabil pentru revizuirea periodică a acestor Conditii de utilizare, astfel încât veți fi informat despre orice modificări. Prezența deputatului de PolyglotClub.com presupune acceptarea completă a tuturor revizuiri sau modificări ale acestor Condiții de furnizare a serviciilor.

Rezilierea prezentului acord.

PolyglotClub.com sau poate rezilia prezentul acord în orice moment. PolyglotClub.com poate rezilia prezentul acord imediat și fără notificare în cazul în care, în judecata sa, va încălca orice termen sau condiție a prezentului acord.

Detalii Diverse

Dacă oricare parte a acestor Termeni și condiții este ilegală, nulă sau inaplicabilă, acea parte va fi considerată separabilă și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricărei alte prevederi. Dovezi posibile de utilizare a acestui site în scopuri ilegale vor fi furnizate autorităților de aplicare a legii. Acesta este întregul acord între părți cu privire la utilizarea acestui site.

Politica de confidentialitate

Manager de colectare a datelorPolyglotClub.com, denumit în continuare „ PolyglotClub ” sau „ PolyglotClub.com ”, „noi” sau „noi”.

Veți găsi pe pagina următoare informațiile juridice referitoare la PolyglotClub și cum să ne contactați pentru orice solicitare:


https://polyglotclub.com/legal

Informații generalePolyglotClub oferă un serviciu pentru conectarea persoanelor care doresc să învețe limbi străine și servicii de cursuri de limbi străine online (denumite în continuare „Serviciile”), accesibil de pe site-ul web https://PolyglotClub.com (denumit în continuare „Site-ul”).

În acest context, PolyglotClub se angajează să respecte confidențialitatea utilizatorilor.

PolyglotClub depune toate eforturile pentru a proteja confidențialitatea Datelor colectate și pentru a respecta atât legislația națională referitoare la colectarea și prelucrarea Datelor, cât și European Regulation 2016/679 ,

cunoscut sub numele de General Data Protection Regulation (denumit în continuare: „ GDPR ”).

Această politică privind utilizarea datelor cu caracter personal (denumită în continuare „Politica de confidențialitate”) detaliază PolyglotClub cu privire la colectarea de informații cu caracter personal (denumită în continuare „Date”) după consultarea Site-ului, plasarea comenzi, solicitarea de informații și executarea Serviciilor de pe Site sau Platformă sau prin orice alt mijloc electronic de comunicare.

Prin „utilizarea datelor cu caracter personal”, înțelegem orice manipulare a datelor care vă poate identifica ca persoană fizică.
Pe de altă parte, datele colectate de PolyglotClub în contextul unui studiu privind cunoștințele lingvistice (în special în vederea perfecționării testelor oferite Utilizatorilor) sunt anonimizate și sunt destinate exclusiv producerii de statistici globale anonime.

Aceste date nu fac obiectul niciunei prelucrări individuale și, prin urmare, nu fac obiectul Politicii de confidențialitate. Datele pe care le colectăm sunt definite în mod specific în secțiunea „Colectarea datelor”, pe care vă invităm să o citiți cu atenție.

PolyglotClub se angajează să vă respecte confidențialitatea și să vă ofere cât mai multe informații posibil pentru a vă permite să controlați ce se întâmplă cu Datele dvs.

Prin urmare, veți găsi mai jos informații suplimentare despre Datele pe care le colectăm, de ce le colectăm, cât timp le păstrăm, drepturile dumneavoastră de confidențialitate și cum le puteți exercita.

Colectare de datePolyglotClub colectează date referitoare la diferite tipuri de utilizatori, care pot combina diferite profiluri:

Utilizatori obișnuiți care navighează pe Site fără a comunica în mod voluntar Date către PolyglotClub (denumit în continuare „Utilizatorul”).

Persoanele care își exprimă în mod activ interesul pentru achiziționarea de Servicii și comunică voluntar Date către PolyglotClub (denumite în continuare „Părțile interesate”).

Aceasta poate include:
- Un utilizator care își comunică adresa de e-mail pentru a putea efectua un test gratuit oferit de Servicii (denumit în continuare „Testerul”)
- Un utilizator care își creează un cont de client pentru a plasa o comandă pentru Servicii (denumit în continuare „Client”)
- Destinatarul final al Serviciilor (denumit în continuare „Studentul”)


Veți găsi mai jos diferitele tipuri de Date pe care le colectăm, care pot fi colectate cumulativ:

Date colectate automat


Datele colectate automat la momentul fiecărei accesări la Site de către orice Utilizator:

- Adresa IP
- Data și ora accesării site-ului
- Pagini navigate
- Tipul de browser utilizat
- Platforma și/sau sistemul de operare instalat pe dispozitiv (computer, tabletă, smartphone)
- Motorul de căutare și cuvintele cheie utilizate pentru a găsi site-ul


Datele comunicate de Părțile Interesate


Datele comunicate către PolyglotClub de către Părțile Interesate care ne permit să vă contactăm și să prestăm Serviciile:
- Nume de utilizator
- Parola
- Adresa de e-mail
- Data de naștere
- Vârsta
- Oraș
- Țară
- Abordare
- Cod poștal
- Număr de telefon
- Numerele de identificare ale software-urilor de mesagerie instantanee: ICQ, MSN, AIM, Yahoo, Skype, Gtalk
- gen (opțional)
- limbi vorbite (învățarea limbilor sau predarea limbilor)

Date legate de comenzile PolyglotClub


Date colectate de Părțile Interesate atunci când ne contactează (în special prin e-mail) pentru a oferi cele mai bune Servicii posibile (pentru executarea Serviciilor care vă privesc sau ca parte a măsurilor precontractuale)
Informațiile colectate automat atunci când un Student sau Client utilizează Site-ul sau Platforma:
- Activități de operare (care sunt înregistrate într-un fișier desemnat sub forma unui „jurnal”), inclusiv autentificarea utilizatorului, caracteristicile executate, timpul de execuție sau „marca temporală” și stația de lucru utilizată prin adresa IP a utilizatorului

- Conexiuni la platforma de curs

PolyglotClub vă folosește Datele numai în măsura în care este necesar pentru scopurile pentru care au fost obținute.

În ce scopuri și pe ce bază legală folosim datele dumneavoastră?PolyglotClub vă utilizează Datele în diverse scopuri; în acest context, de fiecare dată utilizăm doar datele care sunt esențiale pentru atingerea scopului urmărit.


Folosim datele atunci când este necesar:

- În contextul pregătirii unui contract, al executării sau dizolvării acestuia ( Article 6.1.b. GDPR ).

De exemplu, pentru a vă oferi Serviciile solicitate, pentru a răspunde la întrebările pe care le aveți despre Servicii, pentru a vă cere părerea despre Servicii și pentru a vă optimiza căutările atunci când vă aflați pe Site-ul nostru.


- Pentru a se conforma cu prevederile legale și de reglementare la care se supun PolyglotClub Article 6.1.c GDPR ).

- Pe baza intereselor noastre legitime, asigurându-ne în astfel de cazuri echilibrarea acestora cu respectarea confidențialității dvs., în special dacă sunteți minor (consultați secțiunea „Manipularea datelor referitoare la copii”) ( Article 6.1.f. GDPR ).
Astfel, putem folosi datele de contact ale părților interesate în scopul informării, publicității și marketingului produselor și serviciilor lui PolyglotClub

Mai exact, acest lucru ne permite să:
- Vă trimitem buletinul nostru informativ
- Vă oferim noi produse, servicii sau campanii speciale care ar putea fi de interes pentru dvs. (prin poștă, telefon, e-mail sau prin rețelele sociale)
- Va trimite oferte promotionale
În cele din urmă, PolyglotClub poate colecta și utiliza date cu consimțământul dvs. dacă este pentru a vă trimite mesaje promoționale, cu condiția ca dvs. să nu fiți încă listat ca parte interesată.

În acest context, puteți solicita în orice moment să vă dezabonați la aceste mesaje promoționale.

Cui putem transmite datele dumneavoastră?Transmitem datele dumneavoastră către terți numai atunci când:
- Este necesar pentru buna executie a serviciilor noastre
- Este necesara indeplinirea unei obligatii legale
- Ne dai autorizatia

Pentru a ne executa Serviciile, putem subcontracta, în întregime sau parțial, unele dintre sarcinile noastre unor subcontractanți tehnici, de exemplu unei companii IT în vederea găzduirii Site-ului și stocării Datelor și a copiilor de rezervă.

Ne asigurăm că subcontractanții vă gestionează datele în același mod în care facem noi; adică într-un mod sigur, respectuos și responsabil; și oferim garanții contractuale adecvate în acest sens.

PolyglotClub solicită subcontractanților săi să respecte legislația privind protecția datelor și să ofere garanții suficiente cu privire la implementarea măsurilor tehnice și organizatorice adecvate, astfel încât utilizarea datelor să îndeplinească cerințele legislației aplicabile privind protecția datelor și să garanteze protecția drepturilor dumneavoastră. .

Drepturile taleDreptul de acces


Aveți dreptul de a vă consulta Datele în orice moment, în mod gratuit.

Dreptul la rectificare


Aveți dreptul de a cere ca Datele incorecte să fie corectate și ca Datele inadecvate sau Datele care nu mai sunt necesare să fie șterse.

Dreptul la ștergere


Când nu mai doriți ca Datele dvs. să fie folosite și solicitați ca acestea să fie șterse, vom proceda la ștergerea Datelor dvs. din baza noastră de date.

Este necesar să se țină cont de faptul că nu este întotdeauna posibilă ștergerea tuturor datelor cu caracter personal solicitate,
de exemplu, atunci când prelucrarea acesteia este esențială pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor legale,
sau pentru că este solicitat de către autoritățile judiciare să rețină aceste Date.
Veți primi informații suplimentare cu privire la acest subiect, dacă este necesar, în răspunsul la solicitarea dumneavoastră.

Dreptul la portabilitatea datelor


În măsura în care este necesar, veți avea, de asemenea, dreptul la portabilitatea Datelor dumneavoastră în condițiile prevăzute de legislația aplicabilă privind protecția datelor. Vă atragem atenția asupra faptului că portabilitatea datelor este posibilă numai pentru Datele pe care dvs. le-ați furnizat către PolyglotClub pe baza unei autorizații sau a unui contract. Prin urmare, acest drept de portabilitate se aplică numai Datelor clienților și studenților.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră


Ce se întâmplă atunci când nu doriți sau nu mai doriți să primiți nicio formă de comunicare comercială? Vă păstrați dreptul de a vă opune, fără a fi necesar să furnizați o justificare, utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de marketing direct. În acest sens, puteți solicita în orice moment să vă dezabonați la aceste mesaje promoționale.

Dreptul la limitarea utilizării


În cele din urmă, vă păstrați dreptul de a limita utilizarea Datelor dvs. până la PolyglotClub , în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Exercitarea drepturilor dumneavoastră


Aveți posibilitatea de a vă exercita oricând drepturile enumerate mai sus, fie contactându-ne prin intermediul următoarei pagini:

https://polyglotclub.com/legal

Cât timp vă păstrăm datele?Nu putem reține Datele dumneavoastră dincolo de timpul necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care sunt colectate.

PolyglotClub poate utiliza Informațiile de contact ale părților interesate pentru a le identifica pe acestea din urmă și pentru a le informa cu privire la noi PolyglotClub produse și promoții pentru o perioadă de 2 ani.

Memento: puteți solicita oricând să vă dezabonați la aceste mesaje promoționale.

La sfârșitul perioadelor de stocare descrise mai sus, datele cu caracter personal vor fi șterse sau anonimizate, cu excepția cazului în care stocarea acestora este o obligație legală, în special în cazul respectării obligației de păstrare a documentelor în scopuri contabile și fiscale.

SecuritateAm dezvoltat reguli de securitate tehnice și organizatorice adaptate, pentru a preveni distrugerea, pierderea, falsificarea, modificarea, accesul neautorizat și dezvăluirea accidentală către terți și orice altă manipulare neautorizată a Datelor.

De exemplu, PolyglotClub sincronizează în siguranță bazele de date care conțin date despre utilizator sau client pe trei suporturi fizice diferite în locații diferite.

Pentru a proteja întregul sistem împotriva virușilor și a încălcărilor de securitate, software-ul de sistem și pachetele de aplicații software sunt actualizate de îndată ce este disponibilă o actualizare de securitate.

Un firewall este instalat pe fiecare server și configurat de administratorul nostru de rețea pentru a proteja împotriva oricărui atac extern. Accesul la servere este, de asemenea, restricționat de cheia publică-privată, cheia privată fiind criptată (DES 256).

În cele din urmă, computerul individual al fiecărui PolyglotClub este echipat cu un antivirus profesional actualizat automat.

În plus, dezvoltatorii sau angajații care lucrează la infrastructură sunt echipați cu un computer care are un hard disk complet criptat.

În cazul unei scurgeri de date cu consecințe negative pentru Datele dumneavoastră, sunteți informat personal în circumstanțele și în termenele prevăzute de lege.

Pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastră, vă sfătuim să:
- Nu dezvăluiți parola către terți
- Schimbați-vă parola în mod regulat
- Asigurați-vă că accesul la computer/tabletă/smartphone este securizat

Sunteți singurul responsabil pentru contul dvs. de client și consecințele utilizării acestuia, precum și pentru orice informație de orice fel pe care o comunicați către PolyglotClub .

PolyglotClub nu este răspunzător în cazul unor daune cauzate din cauza informațiilor eronate, incomplete sau frauduloase pe care ni le furnizați.

Garanția de confidențialitate pentru telecomunicațiiToate transmisiile de date personale vor fi criptate prin intermediul paginilor „https”.

Aceasta se referă în principal la toate instrumentele de administrare (management server, acces la baze de date, acces la server).

Toată comunicarea dintre servere este criptată folosind tehnologia TLS, iar accesul la server se face prin conexiuni SSH și VPN criptate.

Acest lucru garantează un nivel ridicat de securitate și confidențialitate a datelor.

În plus, toate parolele de utilizator și de supervizor sunt criptate în baza noastră de date și nu pot fi citite extern sau intern de către PolyglotClub .

Link-uri către site-uri ale terțilorDorim să subliniem că site-ul nostru web poate conține link-uri către site-uri terțe, iar unele dintre serviciile noastre vă pot oferi acces la servicii terțe (cum ar fi rețelele sociale).

Nu avem control asupra modului în care site-urile și serviciile terțelor vă gestionează datele.

Nu examinăm site-urile și serviciile terților și nu suntem responsabili pentru acele site-uri și servicii terțe sau pentru practicile acestora cu privire la protecția Datelor dumneavoastră.

Vă invităm să citiți cu atenție politicile de prelucrare a datelor ale site-urilor terțe pe care le accesați de pe site-ul nostru.

Manipularea datelor referitoare la copiiNu colectăm în mod intenționat informații personale de la copii sub 16 ani fără autorizarea explicită a unui părinte sau tutore.

În cazul în care informațiile despre copii cu vârsta sub 16 ani au fost colectate din neatenție de către noi, vom lua măsuri pentru a șterge Datele cât mai curând posibil, cu excepția cazului în care suntem obligați prin lege să stocăm aceste informații.

Modificări ale Politicii de confidențialitatePolyglotClub poate modifica periodic această Politică de confidențialitate, în special în cazul unor modificări legislative.

Prin urmare, vă invităm să consultați întotdeauna cea mai recentă versiune a Politicii de confidențialitate pe site-ul nostru web:


https://polyglotclub.com/policies

Dacă doriți să contactați PolyglotClub privire la această Politică de confidențialitate (de exemplu, pentru a vă exercita drepturile sau a depune o plângere cu privire la manipularea Datelor dvs.), puteți face acest lucru prin următoarea pagină:

https://polyglotclub.com/legal

Nu ezitați să ne contactați dacă considerați că nu v-am tratat datele în mod corespunzător.

Vom face tot posibilul pentru a răspunde cererii dvs. cât mai repede posibil.

Dacă nu rămâneți mulțumit de răspunsul nostru, ne puteți contacta direct și depuneți o plângere la autoritatea de protecție a datelor.

Autoritatea de Supraveghere a Protecției Datelor din Franța


CNIL
https://www.cnil.fr
CNIL – 3 Place de Fontenoy – TSA 80715 – 75334 PARIS CEDEX 07.

POLITICA DE COOKIEInformații generalePrezenta politică de gestionare a cookie-urilor își propune să ofere informații cât mai clare și complete despre cookie-urile pe care le folosim și scopul acestora.

De asemenea, vă invităm să citiți Politica noastră de confidențialitate pentru a afla despre regulile care se aplică protecției datelor cu caracter personal.

Un cookie este un fișier mic de date stocat pe hard disk-ul computerului, tabletei sau smartphone-ului dumneavoastră atunci când vizitați un site web.

Cookie-ul este plasat pe dispozitivul dumneavoastră de către serverul care găzduiește site-ul web.

Serverul vă recunoaște dispozitivul atunci când reveniți pe site-ul în cauză din cauza numărului unic de identificare al unui cookie.

Există diferite tipuri de cookie-uri, clasificate în funcție de origine, funcție și durata de viață.

Ce tipuri de cookie-uri folosim?- Cookie-uri esențiale: Aceste module cookie vă asigură că puteți naviga pe site-urile și aplicațiile noastre, precum și că puteți utiliza funcții (cum ar fi coșul de cumpărături și setările dvs. de confidențialitate).
- Cookie-uri funcționale: Aceste module cookie facilitează funcționarea site-urilor și aplicațiilor noastre și permit o experiență de navigare personalizată, de exemplu prin stocarea numelor de conectare, parolelor și preferințelor, cum ar fi setările de limbă. Aceste cookie-uri criptate sunt instalate direct de PolyglotClub pe o perioadă de un an.
- Cookie-uri de analiză și publicitate: Aceste module cookie colectează date referitoare la utilizarea Site-ului și Platformei noastre, cum ar fi numărul de vizitatori, paginile web populare și timpul petrecut de utilizatori pe o anumită pagină. În acest sens, folosim cookie-uri de la terți în scopuri statistice și de marketing, cum ar fi Google Analytics, Google Universal Analytics, Google Tag Manager și Facebook.


Aceste cookie-uri conțin informații pe care le folosim pentru a procesa solicitările dumneavoastră și pentru a îmbunătăți serviciile noastre pe internet.

Puteți controla sau împiedica stocarea cookie-urilor.

Vă rugăm să rețineți că un site web poate să nu funcționeze la fel de bine după o modificare a setărilor.

Dacă doriți să aflați mai multe despre controlul și gestionarea cookie-urilor, vă rugăm să vizitați site-ul https://www.allaboutcookies.org .