Käyttöehdot & Tietosuojakäytäntö


Käyttöehdot

Tervetuloa PolyglotClub.com, online-palvelu, jonka avulla voit harjoitella vieraita kieliä ja vaihtaa kieltä. Liittymällä PolyglotClub.com jäsen ja käyttämällä PolyglotClub.com Service, hyväksyt nämä käyttöehdot. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, sinun ei pitäisi rekisteröityä PolyglotClub.com

Rekisteröityminen

To register with PolyglotClub.com and to become a PolyglotClub.com Member you must fill in all mandatory fields in the registration forms with true and accurate information.

Palvelun PolyglotClub.com käyttäminen

PolyglotClub.com Palvelu on henkilökohtaista ja ei-kaupalliseen käyttöön. Se ei käytä ammatti- tai kaupalliseen ends.You ei saa tehdä kommentteja tai lähetä minkäänlaista sisältöä, joka on tai saattaa olla laiton, luvaton, toisin kuin PolyglotClub.com 's tarkoitus, lakeja ja määräyksiä tai hyvää moraaliset normit. Voit puhumattakaan siitä PolyglotClub.com mitään henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero, jne. Mahdollistaa PolyglotClub.com jäsen ottaa yhteyttä toiseen PolyglotClub.com jäsen käyttämättä PolyglotClub.com Service.While PolyglotClub.com kieltää tällaisen sisällön ja materiaalit, käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että olet silti voi altistua tällaisen sisällön tai materiaaleja ja että käytät PolyglotClub.com Service omalla vastuulla. PolyglotClub.com pidättää oikeuden poistaa sisältöä tai materiaaleja, jotka PolyglotClub.com määrittää loukata tai rikkoa mitään osapuolen immateriaalioikeuksia, muita omistusoikeuksia tai näiden käyttöehtojen.

Käyttörajoitukset

Materiaalia PolyglotClub.com ei saa kopioida, levittää, julkaista, ladata, lähettää tai välittää millään tavalla, ilman kirjallista lupaa PolyglotClub.com .Modification tai materiaalien käyttöä mihinkään muuhun tarkoitukseen rikkoo PolyglotClub.com 's immateriaalioikeudet. Materiaali tällä sivustolla annetaan vain laillisiin tarkoituksiin. Kumpikaan otsikko tai immateriaalioikeudet siirtyvät teille, mutta säilyvät PolyglotClub.com, joka omistaa täysimääräistä title.You ei saa kopioida tai välittää sisältöä tämän verkkosivuston joko sähköisesti tai paperiversiona. Et saa muuttaa sisältöä tämän sivuston millään tavalla. Jos olet kiinnostunut käyttämään tämän verkkosivuston sisältöä millään tavalla, paitsi edellä kuvatulla, ota yhteyttä PolyglotClub.com palautelomakkeella

Restriction of Liability

PolyglotClub.com ei ole vastuussa vahingoista tai aiheuttamaa vahinkoa, mukaan lukien mutta ei rajoittuen, kaikki puutteet suorituskyky, virhe, laiminlyönnistä, häiriöstä, viive siirto-, tietokonevirus, tai vika. PolyglotClub.com ei ole vastuussa vahingoista tai vammoista, mukaan lukien mutta ei rajoittuen, erityisistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää, materiaalit tällä sivustolla, vaikka ei huolimattomuudesta tai {1 } on neuvottu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta, tai molempia. Yllä mainittu rajoitus tai poissulkeminen ei ehkä koske teitä siinä määrin kuin sovellettava laki ei ehkä salli rajoittaminen tai poissulkeminen vastuuta satunnaisista tai välillisistä vahingoista. PolyglotClub.com: n koko vahingonkorvausvastuu kaikista menetyksistä, vahingoista, ja syyt toiminnan (sopimuksellisista, sopimusrikkomuksista (mukaan lukien rajoituksetta huolimattomuus), tai muuten) ei ole suurempi kuin maksettu summa pääsyn tähän sivustoon. Ei maksuja kohti sinua tehdään PolyglotClub.com.

Ownership of Feedback

Kaikki kommentit, ehdotukset, ideat, grafiikkaa tai muita tietoja välitetään PolyglotClub.com tämän sivuston kautta ikuisesti omaisuutta PolyglotClub.com. PolyglotClub.com ei tarvitse käsitellä palautetta luottamuksellisena, eikä ole vastuussa mistään ideoita liiketoiminnan (mukaan lukien rajoituksetta, tuotteen tai mainosideat) ja ei aiheudu mitään vastuun seurauksena yhtäläisyyksiä, jotka voi näkyvät tulevaisuudessa PolyglotClub.com toimintaa. Ilman rajoituksia, PolyglotClub.com on yksinomainen omistusoikeus kaikkiin nykyiset ja tulevat oikeudet palautteen kaikenlaatuisiin luonto kaikkialla. Lukuun ottamatta jäljempänä tässä kappaleessa, PolyglotClub.com on oikeus käyttää palautetta mihinkään kaupalliseen tai muuhun tarkoitukseen antamatta korvauksia sinulle tai muu henkilö lähettää palautetta. Henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka voidaan vastaanottaa tällä sivustolla annetaan vapaaehtoisesti kävijä tällä sivustolla. Tämä tieto on ainoastaan ​​sisäisiin tarkoituksiin ja ei myydä tai muutoin siirtää kolmansille osapuolille PolyglotClub.com tai muille yksiköille, jotka eivät ole mukana toiminnassa Tämän sivuston. Käyttäjä hyväksyy, että olet vastuussa jostain aineiston johdosta, ja te, eikä PolyglotClub.com, on täysi vastuu viestin, mukaan lukien sen laillisuus, luotettavuus, asianmukaisuus, alkuperäisyys ja tekijänoikeudet.

Legal Disclaimer

Materiaali tällä sivustolla voi sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai painovirheitä. PolyglotClub.com voi tehdä muutoksia tai parannuksia milloin tahansa time.The materiaalit tällä sivustolla tarjotaan \ 'sellaisenaan \' ilman takuita tahansa nimenomaista tai hiljaista, niin suuressa määrin kuin mahdollista noudattaen sovellettavaa lainsäädäntöä. PolyglotClub.com kiistää kaikki takuut tai kaupallisesta ja sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. PolyglotClub.com ei takaa, että sisältämät toiminnot materiaali voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi. PolyglotClub.com ei takaa tai tee esityksiä käyttöä koskevat tai käytön tuloksena materiaalin tämän sivuston virheettömyydestä, tarkkuudesta, luotettavuudesta tai muista ominaisuuksista. Sinä (eikä PolyglotClub.com) vastaa kaikista kustannuksista kaikki tarvittavat huolto-, korjaus- tai korjausta. Edellä mainittu rajoitus ei koske kaikkia asiakkaita, siinä määrin kuin sovellettava laki ei saa salli oletettuja takuita.

Changes to PolyglotClub.com Terms of Service

PolyglotClub.com pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja ajoittain ilman erillistä ilmoitusta. Olet vastuussa säännöllisesti uudelleen näitä käyttöehtoja, jotta saat tiedon tehdyistä muutoksista. Läsnäolo jäsenen PolyglotClub.com merkitsee täydellistä hyväksymistä kaikkien tarkistuksia tai muutoksia näiden käyttöehtoja.

Termination of this Agreement

PolyglotClub.com tai voit purkaa tämän sopimuksen milloin tahansa. PolyglotClub.com voi purkaa tämän sopimuksen välittömästi ilman irtisanomisaikaa, jos, sen oman harkinnan mukaan rikot ehtoa tämän sopimuksen.

Miscellaneous Details

Jos jokin osa näiden ehtojen on laiton, mitätön tai täytäntöönpanokelvoton, että osa katsotaan pätemättömäksi eikä se vaikuta sitovuuteen kaikki jäljellä olevat säännökset. Mahdolliset todisteet sivuston käyttöä laittomiin tarkoituksiin annetaan lainvalvontaviranomaisille. Tämä on koko sopimus osapuolten välillä, jotka liittyvät tämän verkkosivuston käyttöä.

Tietosuojakäytäntö

Tiedonkeruun johtajaPolyglotClub.com, jäljempänä ' PolyglotClub ' tai ' PolyglotClub.com ', 'me' tai 'me'.

Löydät seuraavalta sivulta PolyglotClub -oikeudelliset tiedot ja kuinka ottaa meihin yhteyttä pyyntöjä varten:


https://polyglotclub.com/legal

Yleistä tietoaPolyglotClub tarjoaa palvelun, joka yhdistää ihmisiä, jotka haluavat oppia kieliä, ja online-kielikurssipalveluita (jäljempänä 'Palvelut'), joihin pääsee verkkosivustolta https://PolyglotClub.com (jäljempänä 'Sivusto').

Tässä yhteydessä PolyglotClub on sitoutunut kunnioittamaan käyttäjien yksityisyyttä.

PolyglotClub tekee kaikkensa suojellakseen kerättyjen tietojen luottamuksellisuutta ja noudattaakseen sekä tietojen keräämiseen ja käsittelyyn liittyvää kansallista lainsäädäntöä että European Regulation 2016/679 ,

tunnetaan nimellä General Data Protection Regulation (jäljempänä: ' GDPR ').

Tämä henkilötietojen käyttöä koskeva käytäntö (jäljempänä 'Tietosuojakäytäntö') sisältää tietoja PolyglotClub :n käytännöistä, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä (jäljempänä 'Tiedot') sen jälkeen, kun Sivustoa on käyty. tilauksia, tietojen pyytämistä ja Palvelujen toteuttamista Sivustolta tai alustalta tai millä tahansa muulla sähköisellä viestintävälineellä.

'Henkilötietojen käytöllä' tarkoitamme kaikkea sellaisten tietojen käsittelyä, jotka voivat tunnistaa sinut luonnolliseksi henkilöksi.
Toisaalta PolyglotClub :n kielitaitoa koskevan tutkimuksen yhteydessä keräämät tiedot (erityisesti käyttäjille tarjottavien testien tarkentamiseksi) ovat anonymisoituja, ja ne on tarkoitettu yksinomaan anonyymien maailmanlaajuisten tilastojen tuottamiseen.

Näitä tietoja ei käsitellä yksilöllisesti, joten ne eivät ole tietosuojakäytännön alaisia. Keräämämme tiedot on erikseen määritelty 'Tiedonkeruu' -osiossa, jonka pyydämme lukemaan huolellisesti.

PolyglotClub on sitoutunut kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja antamaan sinulle mahdollisimman paljon tietoa, jotta voit hallita, mitä tiedoillesi tapahtuu.

Tästä syystä löydät alta lisätietoja keräämistämme tiedoista, miksi keräämme niitä, kuinka kauan säilytämme niitä, tietosuojaoikeuksistasi ja kuinka voit käyttää niitä.

TiedonkeruuPolyglotClub kerää tietoja erityyppisistä käyttäjistä, jotka voivat yhdistää eri profiileja:

Säännölliset käyttäjät, jotka selaavat Sivustoa luovuttamatta tietoja vapaaehtoisesti käyttäjälle PolyglotClub (jäljempänä 'Käyttäjä').

Henkilöt, jotka ilmaisevat aktiivisesti kiinnostuksensa palvelujen ostamiseen ja luovuttavat vapaaehtoisesti tietoja PolyglotClub (jäljempänä 'kiinnostuneet osapuolet').

Tämä voi sisältää:
- Käyttäjä, joka ilmoittaa sähköpostiosoitteensa voidakseen suorittaa Palveluiden tarjoaman ilmaisen testin (jäljempänä 'Testeri')
- Käyttäjä, joka luo asiakastilin tehdäkseen tilauksen Palveluista (jäljempänä 'Asiakas')
- Palvelujen lopullinen vastaanottaja (jäljempänä 'Opiskelija')


Alta löydät erityyppiset keräämämme tiedot, joita voidaan kerätä kumulatiivisesti:

Tiedot kerätään automaattisesti


Tiedot, jotka kerätään automaattisesti jokaisen käyttäjän käydessä Sivustoa:

- IP-osoite
- Sivulle pääsyn päivämäärä ja kellonaika
- Sivuja selattu
- Käytetyn selaimen tyyppi
- Laitteeseen asennettu alusta ja/tai käyttöjärjestelmä (tietokone, tabletti, älypuhelin)
- Sivuston löytämiseen käytetty hakukone ja avainsanat


Asianomaisten osapuolten toimittamat tiedot


PolyglotClub :lle välittämät tiedot, joiden avulla voimme ottaa sinuun yhteyttä ja suorittaa Palvelut:
- Käyttäjätunnus
- Salasana
- Sähköpostiosoite
- Syntymäpäivä
- Ikä
- Kaupunki
- Maa
- Osoite
- Postinumero
- Puhelinnumero
- Pikaviestintäohjelmistojen tunnusnumerot: ICQ, MSN, AIM, Yahoo, Skype, Gtalk
- sukupuoli (valinnainen)
- puhutut kielet (kielten opiskelu tai kielten opettaminen)

PolyglotClub Palvelutilauksiisi liittyvät tiedot


Tiedot, joita kiinnostuneet osapuolet keräävät ottaessaan meihin yhteyttä (erityisesti sähköpostitse) tarjotakseen parhaat mahdolliset palvelut (sinua koskevien Palvelujen toteuttamiseksi tai osana sopimusta edeltäviä toimenpiteitä)
Tiedot, jotka kerätään automaattisesti, kun opiskelija tai asiakas käyttää Sivustoa tai alustaa:
- Käyttötoiminnot (jotka tallennetaan määrättyyn tiedostoon 'lokin' muodossa), mukaan lukien käyttäjän kirjautuminen, suoritetut ominaisuudet, suoritusaika tai 'aikaleima' ja käyttäjän IP-osoitteen kautta käytetty työasema

- Yhteydet kurssialustalle

PolyglotClub käyttää tietojasi vain siinä määrin, kuin se on tarpeen niihin tarkoituksiin, joita varten ne on hankittu.

Mihin tarkoituksiin ja millä oikeusperusteilla käytämme tietojasi?PolyglotClub käyttää tietojasi eri tarkoituksiin; tässä yhteydessä käytämme joka kerta vain niitä tietoja, jotka ovat välttämättömiä aiotun tarkoituksen saavuttamiseksi.


Käytämme tietoja tarvittaessa:

- Sopimuksen valmistelun, täytäntöönpanon tai purkamisen yhteydessä ( Article 6.1.b. GDPR ).

Esimerkiksi tarjota sinulle pyydetyt palvelut, vastata kysymyksiisi, joita sinulla on Palveluista, kysyä sinulta mielipidettäsi palveluista ja optimoida hakusi, kun olet sivustollamme.


- noudattaa lakia ja säädöksiä, joita PolyglotClub koskee ( Article 6.1.c GDPR ).

- Laillisten etujemme perusteella varmistamme, että tällaisissa tapauksissa tasapainotamme nämä yksityisyytesi kunnioittamisen kanssa, erityisesti jos olet alaikäinen (katso osio 'Lapsiin liittyvien tietojen käsittely') ( Article 6.1.f. GDPR ).
Voimme siis käyttää kiinnostuneiden osapuolten yhteystietoja tiedottamiseen, mainontaan ja markkinointiin PolyglotClub :n tuotteissa ja palveluissa.

Erityisesti tämä antaa meille mahdollisuuden:
- Lähetä sinulle uutiskirjeemme
- Tarjoaa sinulle uusia tuotteita, palveluita tai erikoiskampanjoita, jotka todennäköisesti kiinnostavat sinua (postitse, puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisten verkostojen kautta)
- Lähetä sinulle kampanjatarjouksia
Lopuksi PolyglotClub voi kerätä ja käyttää tietoja suostumuksellasi, jos se lähettää sinulle myynninedistämisviestejä, edellyttäen, että et ole vielä kiinnostunut kiinnostuneista osapuolista.

Tässä yhteydessä voit milloin tahansa pyytää peruuttamaan näiden mainosviestien tilauksen.

Kenelle voimme välittää tietosi?Välitämme tietosi kolmansille osapuolille vain, kun:
- Se on välttämätöntä palveluidemme asianmukaisen toteuttamisen kannalta
– On välttämätöntä täyttää lakisääteinen velvoite
- Annat meille luvan

Palvelujemme toteuttamiseksi voimme teettää osan tehtävistämme kokonaan tai osittain alihankintana teknisille alihankkijoille, esimerkiksi IT-yritykselle, jonka tarkoituksena on isännöidä Sivusto ja tallentaa Data ja varmuuskopiot.

Varmistamme, että alihankkijat käsittelevät tietojasi samalla tavalla kuin me; eli turvallisella, kunnioittavalla ja vastuullisella tavalla; ja annamme tätä varten riittävät sopimustakuut.

PolyglotClub vaatii siksi alihankkijoitaan noudattamaan tietosuojalainsäädäntöä ja antamaan riittävät takeet asianmukaisten teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden toteuttamisesta, jotta tietojen käyttö täyttää sovellettavan tietosuojalainsäädännön vaatimukset ja taataan oikeuksiesi suoja. .

Sinun oikeutesiKäyttöoikeus


Sinulla on oikeus nähdä tietosi milloin tahansa maksutta.

Oikeus oikaisuun


Sinulla on oikeus vaatia virheellisten tietojen oikaisemista ja sopimattomien tai tarpeettomien tietojen poistamista.

Oikeus poistoon


Kun et enää halua, että tietojasi käytetään ja pyydät niiden poistamista, jatkamme tietojesi poistamista tietokannastamme.

On tarpeen ottaa huomioon, että kaikkia pyydettyjä henkilötietoja ei aina ole mahdollista poistaa,
esimerkiksi silloin, kun sen käsittely on välttämätöntä laillisten oikeuksien perustamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi,
tai siksi, että oikeusviranomaiset vaativat näiden tietojen säilyttämistä.
Saat tarvittaessa lisätietoja tästä aiheesta vastauksessa pyyntöösi.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen


Tarvittaessa sinulla on myös oikeus tietojesi siirrettävyyteen sovellettavan tietosuojalainsäädännön ehdoilla. Kiinnitämme huomiosi siihen, että tietojen siirrettävyys on mahdollista vain niille tiedoille, jotka olet itse toimittanut PolyglotClub :lle valtuutuksen tai sopimuksen perusteella. Tämä siirrettävyysoikeus koskee siis vain asiakas- ja opiskelijatietoja.

Oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä


Mitä tapahtuu, kun et halua tai et enää halua vastaanottaa minkäänlaista kaupallista viestintää? Säilytät oikeuden vastustaa henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinointitarkoituksiin ilman perusteluja. Tätä varten voit milloin tahansa pyytää peruuttamaan näiden mainosviestien tilauksen.

Oikeus rajoittaa käyttöä


Lopuksi säilytät oikeuden rajoittaa tietojesi käyttöä PolyglotClub mennessä sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Oikeuksien käyttäminen


Sinulla on mahdollisuus käyttää yllä lueteltuja oikeuksia milloin tahansa joko ottamalla meihin yhteyttä seuraavan sivun kautta:

https://polyglotclub.com/legal

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?Emme voi säilyttää tietojasi kauemmin kuin on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten ne on kerätty.

PolyglotClub voi kuitenkin käyttää kiinnostuneiden osapuolten yhteystietoja tunnistaakseen viimeksi mainitut ja ilmoittaakseen heille uusista PolyglotClub tuotteista ja tarjouksista 2 vuoden ajan.

Muistutus: voit milloin tahansa pyytää peruuttamaan näiden mainosviestien tilauksen.

Edellä kuvattujen säilytysaikojen päätyttyä henkilötiedot poistetaan tai tehdään anonyymeiksi, paitsi siltä osin kuin niiden säilyttäminen on lakisääteistä velvoitetta, erityisesti kirjanpito- ja verotustarkoituksiin liittyvien asiakirjojen säilytysvelvollisuuden noudattamisen yhteydessä.

TurvallisuusOlemme kehittäneet mukautetut tekniset ja organisatoriset turvallisuussäännöt estääksemme tietojen tuhoutumisen, katoamisen, väärentämisen, muuttamisen, luvattoman pääsyn ja vahingossa tapahtuvan luovuttamisen kolmansille osapuolille sekä kaiken muun luvattoman käsittelyn.

Esimerkiksi PolyglotClub synkronoi käyttäjä- tai asiakastietoja sisältävät tietokannat turvallisesti kolmessa eri fyysisessä tuessa eri paikoissa.

Koko järjestelmän suojaamiseksi viruksilta ja tietoturvaloukkauksilta järjestelmäohjelmistot ja sovellusohjelmistopaketit päivitetään heti, kun tietoturvapäivitys on saatavilla.

Jokaiselle palvelimelle on asennettu palomuuri, jonka verkonvalvojamme on määrittänyt suojaamaan ulkoisilta hyökkäyksiltä. Pääsy palvelimiin on myös rajoitettu yksityisellä julkisella avaimella, ja yksityinen avain on salattu (DES 256).

Lopuksi jokaisen PolyglotClub -kehittäjän tai työntekijän tietokoneessa on automaattisesti päivittyvä ja ammattimainen virustorjunta.

Lisäksi kehittäjät tai infrastruktuurin parissa työskentelevät työntekijät on varustettu tietokoneella, jossa on täysin salattu kiintolevy.

Tietovuodosta, jolla on haitallisia seurauksia tiedoillesi, sinulle ilmoitetaan henkilökohtaisesti laissa säädetyissä olosuhteissa ja määräajoissa.

Tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi suosittelemme, että:
- Älä paljasta salasanaasi kolmansille osapuolille
- Vaihda salasanasi säännöllisesti
- Varmista, että pääsy tietokoneeseesi/tablettiisi/älypuhelimeesi on suojattu

Olet yksin vastuussa asiakastilistäsi ja sen käytön seurauksista sekä kaikista tiedoista, jotka lähetät PolyglotClub .

PolyglotClub ei ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat meille antamiesi virheellisistä, puutteellisista tai vilpillisistä tiedoista.

Tietoliikenteen tietosuojatakuuKaikki henkilötietojen siirrot salataan 'https'-sivujen kautta.

Tämä koskee pääasiassa kaikkia järjestelmänvalvojan työkaluja (palvelimen hallinta, tietokannan käyttö, palvelimen käyttö).

Kaikki palvelinten välinen viestintä on salattu TLS-tekniikalla ja pääsy palvelimeen tapahtuu salattujen SSH- ja VPN-yhteyksien kautta.

Tämä takaa korkean tietoturvan ja luottamuksellisuuden.

Lisäksi kaikki käyttäjien ja valvojien salasanat on salattu tietokannassamme, eikä PolyglotClub voi lukea niitä ulkoisesti tai sisäisesti.

Linkit kolmansien osapuolien sivustoilleHaluamme huomauttaa, että verkkosivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille, ja jotkin palveluistamme voivat antaa sinulle pääsyn kolmannen osapuolen palveluihin (kuten sosiaalisiin verkostoihin).

Meillä ei ole vaikutusta siihen, kuinka kolmannen osapuolen sivustot ja palvelut käsittelevät tietojasi.

Emme tarkista kolmansien osapuolien sivustoja ja palveluita, emmekä ole vastuussa kyseisistä kolmansien osapuolien sivustoista ja palveluista tai niiden käytännöistä koskien tietojesi suojaa.

Pyydämme sinua lukemaan huolellisesti niiden kolmansien osapuolien sivustojen tietojenkäsittelykäytännöt, joille pääset sivustoltamme.

Lapsiin liittyvien tietojen käsittelyEmme tarkoituksella kerää henkilötietoja alle 16-vuotiailta lapsilta ilman vanhemman tai huoltajan nimenomaista lupaa.

Mikäli olemme vahingossa keränneet tietoja alle 16-vuotiaista lapsista, ryhdymme toimenpiteisiin tietojen poistamiseksi mahdollisimman pian, ellei laki velvoita meitä säilyttämään näitä tietoja.

Muutokset tietosuojakäytäntöönPolyglotClub voi muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain, erityisesti jos lainsäädäntöä muutetaan.

Siksi pyydämme sinua aina tutustumaan tietosuojakäytännön uusimpaan versioon verkkosivustoltamme:


https://polyglotclub.com/policies

Jos haluat ottaa yhteyttä PolyglotClub tähän tietosuojakäytäntöön liittyen (esimerkiksi käyttääksesi oikeuksiasi tai tehdäksesi valituksen tietojesi käsittelystä), voit tehdä sen seuraavan sivun kautta:

https://polyglotclub.com/legal

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos epäilet, että emme ole käsitelleet tietojasi asianmukaisesti.

Teemme parhaamme noudattaaksemme pyyntöäsi mahdollisimman nopeasti.

Jos olet edelleen tyytymätön vastaukseemme, voit myös ottaa meihin yhteyttä suoraan ja tehdä valituksen tietosuojaviranomaiselle.

Tietosuojavalvontaviranomainen Ranskassa


CNIL
https://www.cnil.fr
CNIL – 3 Place de Fontenoy – TSA 80715 – 75334 PARIS CEDEX 07.

EVÄSTEKÄYTÄNTÖYleistä tietoaTämän evästeenhallintakäytännön tavoitteena on tarjota mahdollisimman selkeää ja täydellistä tietoa käyttämistämme evästeistä ja niiden tarkoituksesta.

Pyydämme sinua myös lukemaan tietosuojakäytäntömme saadaksesi tietoa henkilötietojen suojaa koskevista säännöistä.

Eväste on pieni tietotiedosto, joka tallennetaan tietokoneesi, tablet-laitteen tai älypuhelimen kiintolevylle, kun vierailet verkkosivustolla.

Sivustoa isännöivä palvelin asettaa evästeen laitteellesi.

Palvelin tunnistaa laitteesi, kun palaat kyseiselle sivustolle evästeen yksilöllisen tunnusnumeron perusteella.

On olemassa erilaisia evästeitä, jotka luokitellaan alkuperän, toiminnan ja käyttöiän perusteella.

Millaisia evästeitä käytämme?- Olennaiset evästeet: Nämä evästeet varmistavat, että voit selata verkkosivustojamme ja sovelluksiamme sekä käyttää ominaisuuksia (kuten ostoskoria ja tietosuoja-asetuksiasi).
- Toiminnalliset evästeet: Nämä evästeet helpottavat verkkosivustojemme ja sovelluksiemme toimintaa ja mahdollistavat yksilöllisen selauskokemuksen, esimerkiksi tallentamalla kirjautumisnimet, salasanat ja asetukset, kuten kieliasetukset. PolyglotClub asentaa nämä salatut evästeet suoraan yhden vuoden ajaksi.
- Analyysi- ja mainosevästeet: Nämä evästeet keräävät tietoja sivustomme ja alustamme käytöstä, kuten kävijöiden lukumäärästä, suosituista verkkosivuista ja ajasta, jonka käyttäjät viettävät tietyllä sivulla. Tätä varten käytämme kolmansien osapuolien evästeitä tilastollisiin ja markkinointitarkoituksiin, kuten Google Analytics, Google Universal Analytics, Google Tag Manager ja Facebook.


Nämä evästeet sisältävät tietoja, joita käytämme pyyntöjesi käsittelyyn ja palveluidemme parantamiseen Internetissä.

Voit hallita tai estää evästeiden tallentamisen.

Huomaa, että verkkosivusto ei välttämättä toimi yhtä hyvin asetusten muuttamisen jälkeen.

Jos haluat lisätietoja evästeiden hallinnasta ja hallinnasta, käy sivustossa https://www.allaboutcookies.org .