Όροι της Υπηρεσίας & Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Όροι της Υπηρεσίας

Καλώς ήρθατε στο PolyglotClub.com, μια online υπηρεσία που σας επιτρέπει να εξασκηθούν σε ξένες γλώσσες και τις γλώσσες της ανταλλαγής. Με το να γίνει ένα PolyglotClub.com κράτος και με τη χρήση του PolyglotClub.com Υπηρεσία, αποδέχεστε και συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους Χρήσης. Εάν δεν αποδέχεστε αυτούς τους Όρους Χρήσης, δεν θα πρέπει να εγγραφείτε PolyglotClub.com

Εγγραφή

Για να έγγραφης με PolyglotClub.com και για να γίνεις ένα PolyglotClub.com Μέλος πρέπει να συμπληρώσεις άλλα τα πεδία της φόρμας εγγραφής με αληθινά και ακριβή στοιχεία.

Χρήση του PolyglotClub.com Υπηρεσία

Η PolyglotClub.com Υπηρεσία είναι για προσωπική και σε μη – εμπορευματική χρήση. Δεν πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για επαγγελματικούς και εμπορικούς σκοπούς. Δεν πρέπει να κάνεις σχόλια ή να δημοσιεύεις οτιδήποτε περιεχόμενο οπού μπορεί να είναι παράνομο, μη εξουσιοδοτημένο στη χρήση, εναντιώνοντας του PolyglotClub.com σκοπού, σε νόμους και ρυθμιστικές νομοθεσίες ή σε πιθανά σωστά στάνταρ. Δεν πρέπει να δημοσίευσης στο PolyglotClub.com οτιδήποτε προσωπική πληροφορία όπως διευθύνσεις email, τηλεφωνικούς αριθμούς κτλ. ενεργοποιώντας ένα PolyglotClub.com μέλος στην επαφή άλλου PolyglotClub.com μέλους χωρίς χρήση της PolyglotClub.com υπηρεσία. Εφόσον η PolyglotClub.com απαγορεύει τέτοια περιεχόμενα και υλικά, εσύ καταλαβαίνεις και συμφωνείς ότι παρόλα αυτά ίσως δημοσιεύσεις τέτοιο υλικό η περιεχόμενο και ότι θα χρησιμοποιήσεις του PolyglotClub.com Υπηρεσία με δικό σου ρίσκο.PolyglotClub.com δεσμεύει σαν σωστό να αφαιρέσει τέτοιο περιεχόμενο η υλικό εάν PolyglotClub.com αναγνωρίσει παραβίαση η κατάχρηση οποιασδήποτε στην ιδιοκτησία της, άλλων κυριαρχικών σωστών η σε αυτά των Όρων της Υπηρεσίας.

Περιορισμοί στην Χρήση

Υλικό από PolyglotClub.com δεν μπορεί να αντιγραφεί, διανεμηθεί, αναδημοσιευθεί, να φορτωθεί, δημοσιεύτηκε, ή να μεταδοθεί με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του PolyglotClub.com .Modification ή χρήση των υλικών για οποιοδήποτε άλλο σκοπό παραβιάζει PolyglotClub.com 's τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Το υλικό σε αυτή την ιστοσελίδα παρέχονται μόνο για νόμιμους σκοπούς. Ούτε τίτλος ούτε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μεταβιβάζονται σε εσάς, αλλά παραμένουν με PolyglotClub.com, ο οποίος κατέχει την πλήρη και να ολοκληρώσει title.You Δεν επιτρέπεται να αντιγράψετε ή να μεταδώσουν τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου, είτε ηλεκτρονικά είτε σε έντυπη μορφή. Δεν μπορεί να μεταβάλει το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο. Αν σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός από τις παραπάνω, παρακαλούμε επικοινωνήστε με PolyglotClub.com χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας

Περιορισμός της ευθύνης

PolyglotClub.com δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή βλάβες που προκαλούνται από, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε, οποιαδήποτε αποτυχία απόδοσης, λάθος, παράλειψη, διακοπή, ελάττωμα, καθυστέρηση στη λειτουργία της μετάδοσης, ο ιός του υπολογιστή, ή την αποτυχία της γραμμής. PolyglotClub.com δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή βλάβες, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε, ειδικές ή αποθετικές ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης, τα υλικά σε αυτό το site, ακόμη και αν υπάρχει αμέλεια ή {1 } έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών, ή και τα δύο. Ο παραπάνω περιορισμός ή εξαίρεση ενδέχεται να μην ισχύει για σας, στο βαθμό που το εφαρμοστέο δίκαιο δεν μπορεί να επιτρέψει τον περιορισμό ή τον αποκλεισμό της ευθύνης για τυχαίες ή παρεπόμενες ζημιές. PolyglotClub.com 's συνολική ευθύνη απέναντί ​​σας για όλες τις απώλειες, ζημιές, και αιτίες της δράσης (σε συμβόλαιο, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της αμέλειας), ή με άλλο τρόπο) δεν θα είναι μεγαλύτερη από το ποσό που καταβάλλεται για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το site. Δεν πληρωμές προς το μέρος σας θα γίνει από PolyglotClub.com.

Κυριότητα των σχολίων

Όλες οι παρατηρήσεις, προτάσεις, ιδέες, γραφικά, ή άλλες πληροφορίες που ανακοινώθηκαν στην PolyglotClub.com μέσω αυτής της ιστοσελίδας θα είναι για πάντα είναι η ιδιοκτησία του PolyglotClub.com. PolyglotClub.com δεν θα απαιτείται για την αντιμετώπιση τυχόν σχόλια ως εμπιστευτική, και δεν θα είναι υπεύθυνη για τυχόν ιδέες για την επιχείρησή του (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, το προϊόν, ή ιδέες διαφήμισης) και δεν θα αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη ως αποτέλεσμα οποιωνδήποτε ομοιοτήτων που μπορεί να εμφανίζονται στο μέλλον PolyglotClub.com επιχειρήσεις. Χωρίς περιορισμό, PolyglotClub.com θα έχει την αποκλειστική κυριότητα όλων των σημερινών και των μελλοντικών υφιστάμενα δικαιώματα για την ανατροφοδότηση του κάθε είδους και φύσης παντού. Με εξαίρεση τα όσα σημειώνονται παρακάτω στην παρούσα παράγραφο, PolyglotClub.com, θα έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν την ανατροφοδότηση για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς δίχως αποζημίωση σε εσάς ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο από την αποστολή σχολίων. Προσωπικά στοιχεία που μπορεί να λάβει σε αυτή την ιστοσελίδα παρέχονται εθελοντικά από έναν επισκέπτη σε αυτό το site. Αυτές οι πληροφορίες είναι μόνο για εσωτερικούς σκοπούς και δεν πωλούνται ή μεταβιβάζονται με άλλο τρόπο σε τρίτους από PolyglotClub.com ή σε άλλους φορείς οι οποίοι δεν εμπλέκονται στη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας. Αναγνωρίζετε ότι είστε υπεύθυνοι για ό, τι υλικό που υποβάλλετε, και εσείς, δεν PolyglotClub.com, έχουν την πλήρη ευθύνη για το μήνυμα, συμπεριλαμβανομένης της νομιμότητας, την αξιοπιστία, την καταλληλότητα, την πρωτοτυπία και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Όροι Χρήσης

Το υλικό σε αυτό το site μπορεί να περιέχουν τεχνικές ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη. PolyglotClub.com μπορεί να κάνει αλλαγές ή βελτιώσεις σε οποιαδήποτε υλικά time.The σε αυτή την ιστοσελίδα παρέχονται \ 'ως \' και χωρίς κανενός είδους εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. PolyglotClub.com αποποιείται όλες τις εγγυήσεις ή την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό. PolyglotClub.com δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες που περιέχονται στο υλικό θα είναι αδιάλειπτη ή χωρίς σφάλματα. PolyglotClub.com δεν εγγυάται ούτε κάνει οποιεσδήποτε παραστάσεις σχετικά με τη χρήση ή το αποτέλεσμα της χρήσης του υλικού σε αυτό το site όσον αφορά την ορθότητα, την ακρίβεια, την αξιοπιστία τους, ή με άλλο τρόπο. Μπορείτε (και όχι PolyglotClub.com) να αναλάβει το συνολικό κόστος όλων των απαραίτητων εργασιών συντήρησης, επισκευής ή διόρθωση. Η παραπάνω εξαίρεση μπορεί να μην ισχύει για σας, στο βαθμό που το εφαρμοστέο δίκαιο δεν μπορεί να επιτρέπει την εξαίρεση των σιωπηρών εγγυήσεων.

Αλλαγές της PolyglotClub.com Όρους της Υπηρεσίας

Η PolyglotClub.com διατηρή το δικαίωμα να μεταβάλη αυτούς τους Όρους της Υπηρεσίας από χρόνο σε χρόνο χωρίς προειδοποίηση. Εσύ είσαι υπεύθυνος για συχνή ανασκόπηση αυτόν τον Όρων της Υπηρεσίας ώστε να προειδοποίησε στην οποιαδήποτε αλλαγή. Η παρουσία του Μέλους σ'αυτό PolyglotClub.com συνεπάγετε με πλήρη αποδοχή όλων των αναθεωρήσεων ή τροποποιήσεων αυτών των Όρων της Υπηρεσίας.

Τερματισμός αυτής της Συμφωνίας

PolyglotClub.com ή μπορεί να καταγγείλει την παρούσα συμφωνία ανά πάσα στιγμή. PolyglotClub.com μπορεί να καταγγείλει την παρούσα συμφωνία αμέσως χωρίς ειδοποίηση εάν, κατά την κρίση της, θα παραβιάσετε οποιοδήποτε όρο ή προϋπόθεση της παρούσας συμφωνίας.

Διάφορες Λεπτομέρειες

Εάν οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων είναι παράνομη, άκυρη ή μη εφαρμόσιμη, αυτό το μέρος θα θεωρείται διαχωρίσιμη και δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των υπολοίπων διατάξεων. Πιθανές αποδείξεις για τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας για παράνομους σκοπούς, θα πρέπει να παρέχονται στις αρχές επιβολής του νόμου. Αυτή είναι η συνολική συμφωνία μεταξύ των μερών σχετικά με τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Υπεύθυνος συλλογής δεδομένωνPolyglotClub.com, στο εξής θα αναφέρεται ως ' PolyglotClub ' ή ' PolyglotClub.com ', 'εμείς' ή 'εμάς'.

Στην παρακάτω σελίδα θα βρείτε τις νομικές πληροφορίες σχετικά με το PolyglotClub και τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας για οποιοδήποτε αίτημα:


https://polyglotclub.com/legal

Γενικές πληροφορίεςΤο PolyglotClub προσφέρει μια υπηρεσία για τη σύνδεση ατόμων που επιθυμούν να μάθουν γλώσσες και υπηρεσίες διαδικτυακών μαθημάτων γλωσσών (εφεξής καλούμενες 'Υπηρεσίες'), προσβάσιμες από τον ιστότοπο https://PolyglotClub.com (εφεξής 'Ιστότοπος').

Σε αυτό το πλαίσιο, η PolyglotClub δεσμεύεται να σέβεται το απόρρητο των χρηστών.

PolyglotClub καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσει την εμπιστευτικότητα των Δεδομένων που συλλέγονται και να σέβεται τόσο την εθνική νομοθεσία που σχετίζεται με τη συλλογή και την επεξεργασία των Δεδομένων όσο και European Regulation 2016/679 ,

γνωστό ως το General Data Protection Regulation (στο εξής θα αναφέρεται ως: ' GDPR ').

Αυτή η πολιτική σχετικά με τη χρήση προσωπικών δεδομένων (εφεξής «Πολιτική Απορρήτου») περιγράφει PolyglotClub όσον αφορά τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών (εφεξής «Δεδομένα») μετά από διαβούλευση με τον Ιστότοπο, τοποθετώντας παραγγέλνει, ζητά πληροφορίες και εκτελεί τις Υπηρεσίες από τον Ιστότοπο ή την Πλατφόρμα ή μέσω οποιουδήποτε άλλου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας.

Με τον όρο «χρήση προσωπικών δεδομένων», εννοούμε κάθε χειρισμό δεδομένων που μπορεί να σας προσδιορίσει ως φυσικό πρόσωπο.
Από την άλλη πλευρά, τα δεδομένα που συλλέγονται από το PolyglotClub στο πλαίσιο μιας μελέτης για τη γλωσσική γνώση (ειδικά με σκοπό τη βελτίωση των δοκιμών που προσφέρονται στους Χρήστες) είναι ανώνυμα και προορίζονται αποκλειστικά για την παραγωγή ανώνυμων παγκόσμιων στατιστικών.

Αυτά τα δεδομένα δεν υπόκεινται σε καμία ατομική επεξεργασία και επομένως δεν υπόκεινται στην Πολιτική Απορρήτου. Τα δεδομένα που συλλέγουμε ορίζονται συγκεκριμένα στην ενότητα «Συλλογή δεδομένων», την οποία σας προσκαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά.

PolyglotClub δεσμεύεται να σέβεται το απόρρητό σας και να σας παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για να μπορείτε να ελέγχετε τι συμβαίνει στα Δεδομένα σας.

Θα βρείτε λοιπόν παρακάτω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Δεδομένα που συλλέγουμε, γιατί τα συλλέγουμε, πόσο καιρό τα διατηρούμε, τα δικαιώματα απορρήτου σας και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε.

Συλλογή δεδομένωνPolyglotClub συλλέγει Δεδομένα που αφορούν διαφορετικούς τύπους χρηστών, οι οποίοι ενδέχεται να συνδυάζουν διαφορετικά προφίλ:

Τακτικοί χρήστες που περιηγούνται στον Ιστότοπο χωρίς να κοινοποιούν οικειοθελώς Δεδομένα στον PolyglotClub (εφεξής «Χρήστης»).

Άτομα που εκφράζουν ενεργά το ενδιαφέρον τους για την αγορά Υπηρεσιών και κοινοποιούν οικειοθελώς Δεδομένα στο PolyglotClub (εφεξής «Ενδιαφερόμενα Μέρη»).

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:
- Ένας χρήστης που κοινοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του/της για να μπορεί να πραγματοποιήσει μια δωρεάν δοκιμή που προσφέρεται από τις Υπηρεσίες (εφεξής θα αναφέρεται ως «Δοκιμαστής»)
- Ένας χρήστης που δημιουργεί έναν λογαριασμό πελάτη για να υποβάλει παραγγελία για τις Υπηρεσίες (εφεξής «Πελάτης»)
- Ο τελικός αποδέκτης των Υπηρεσιών (εφεξής καλούμενος ως «Φοιτητής»)


Παρακάτω θα βρείτε τους διαφορετικούς τύπους Δεδομένων που συλλέγουμε, τα οποία μπορούν να συλλεχθούν αθροιστικά:

Τα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα


Τα Δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα κατά τη στιγμή κάθε πρόσβασης στον Ιστότοπο από οποιονδήποτε Χρήστη:

- Διεύθυνση IP
- Ημερομηνία και ώρα πρόσβασης στον ιστότοπο
- Σελίδες που περιηγήθηκαν
- Τύπος προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείται
- Η πλατφόρμα ή/και το λειτουργικό σύστημα που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή (υπολογιστής, tablet, smartphone)
- Η μηχανή αναζήτησης και οι λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται για την εύρεση του ιστότοπου


Δεδομένα που κοινοποιούνται από τα Ενδιαφερόμενα Μέρη


Δεδομένα που κοινοποιούνται στο PolyglotClub από τα Ενδιαφερόμενα Μέρη και μας επιτρέπουν να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να εκτελέσουμε τις Υπηρεσίες:
- Όνομα χρήστη
- Κωδικός πρόσβασης
- Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
- Ημερομηνία γέννησης
- Ηλικία
- Πόλη
- Χώρα
- Διεύθυνση
- Ταχυδρομικός κώδικας
- Τηλεφωνικό νούμερο
- Αριθμοί αναγνώρισης λογισμικών άμεσων μηνυμάτων: ICQ, MSN, AIM, Yahoo, Skype, Gtalk
- φύλο (προαιρετικό)
- ομιλούμενες γλώσσες (εκμάθηση γλωσσών ή διδασκαλία γλωσσών)

Δεδομένα που σχετίζονται με τις παραγγελίες σας στις Υπηρεσίες PolyglotClub


Δεδομένα που συλλέγονται από τα Ενδιαφερόμενα Μέρη όταν επικοινωνούν μαζί μας (ιδίως μέσω email) προκειμένου να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές Υπηρεσίες (για την εκτέλεση των Υπηρεσιών που σας αφορούν ή ως μέρος προσυμβατικών μέτρων)
Οι πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα όταν ένας Φοιτητής ή Πελάτης χρησιμοποιεί τον Ιστότοπο ή την Πλατφόρμα:
- Λειτουργικές δραστηριότητες (οι οποίες καταγράφονται σε ένα καθορισμένο αρχείο με τη μορφή «καταγραφής»), συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων σύνδεσης του χρήστη, των λειτουργιών που εκτελούνται, του χρόνου εκτέλεσης ή της «χρονοσήμανσης» και του σταθμού εργασίας που χρησιμοποιείται μέσω της διεύθυνσης IP του χρήστη

- Συνδέσεις με την πλατφόρμα μαθημάτων

PolyglotClub χρησιμοποιεί τα Δεδομένα σας μόνο στο βαθμό που απαιτείται για τους σκοπούς για τους οποίους ελήφθησαν.

Για ποιους σκοπούς και σε ποια νομική βάση χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας;PolyglotClub χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας για διάφορους σκοπούς. Σε αυτό το πλαίσιο, κάθε φορά χρησιμοποιούμε μόνο τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού.


Χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα όταν είναι απαραίτητο:

- Στο πλαίσιο της κατάρτισης σύμβασης, της εκτέλεσης ή της διάλυσής της ( Article 6.1.b. GDPR ).

Για παράδειγμα, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε, να απαντήσετε σε ερωτήσεις που έχετε σχετικά με τις Υπηρεσίες, να σας ζητήσουμε τη γνώμη σας σχετικά με τις Υπηρεσίες και να βελτιστοποιήσουμε τις αναζητήσεις σας όταν βρίσκεστε στον Ιστότοπό μας.


- Για συμμόρφωση με τις νομικές και κανονιστικές διατάξεις στις οποίες υπόκειται το PolyglotClub Article 6.1.c GDPR ).

- Με βάση τα έννομα συμφέροντά μας, διασφαλίζοντας σε τέτοιες περιπτώσεις την εξισορρόπηση αυτών με τον σεβασμό του απορρήτου σας, ιδίως εάν είστε ανήλικος (βλ. ενότητα «Χειρισμός δεδομένων που σχετίζονται με παιδιά») ( Article 6.1.f. GDPR ).
Μπορούμε επομένως να χρησιμοποιήσουμε τα Δεδομένα Επικοινωνίας των Ενδιαφερομένων για σκοπούς ενημέρωσης, διαφήμισης και μάρκετινγκ των προϊόντων και των υπηρεσιών της PolyglotClub

Συγκεκριμένα, αυτό μας επιτρέπει:
- Σας στέλνουμε το Newsletter μας
- Σας προσφέρουμε νέα προϊόντα, υπηρεσίες ή ειδικές καμπάνιες που είναι πιθανό να σας ενδιαφέρουν (μέσω ταχυδρομείου, τηλεφώνου, email ή μέσω κοινωνικών δικτύων)
- Σας στέλνουμε προωθητικές προσφορές
Τέλος, η PolyglotClub μπορεί να συλλέξει και να χρησιμοποιήσει δεδομένα με τη συγκατάθεσή σας, εάν πρόκειται να σας στείλει διαφημιστικά μηνύματα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε ακόμη καταχωριστεί ως Ενδιαφερόμενο Μέρος.

Σε αυτό το πλαίσιο, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να διαγραφείτε από αυτά τα διαφημιστικά μηνύματα.

Σε ποιον μπορούμε να διαβιβάσουμε τα Δεδομένα σας;Διαβιβάζουμε τα Δεδομένα σας σε τρίτους μόνο όταν:
- Είναι απαραίτητο για τη σωστή εκτέλεση των υπηρεσιών μας
- Είναι απαραίτητη η εκπλήρωση νομικής υποχρέωσης
- Μας δίνετε την εξουσιοδότηση

Προκειμένου να εκτελέσουμε τις Υπηρεσίες μας, ενδέχεται να αναθέσουμε υπεργολαβικά, εν όλω ή εν μέρει, ορισμένα από τα καθήκοντά μας σε τεχνικούς υπεργολάβους, για παράδειγμα σε μια εταιρεία πληροφορικής με σκοπό τη φιλοξενία του ιστότοπου και την αποθήκευση των Δεδομένων και των αντιγράφων ασφαλείας.

Διασφαλίζουμε ότι οι υπεργολάβοι χειρίζονται τα δεδομένα σας με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε εμείς. δηλαδή με ασφαλή, σεβασμό και υπεύθυνο τρόπο· και παρέχουμε επαρκείς συμβατικές εγγυήσεις για το σκοπό αυτό.

PolyglotClub επομένως απαιτεί από τους υπεργολάβους του να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και να παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις σχετικά με την εφαρμογή των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, έτσι ώστε η χρήση των δεδομένων να πληροί τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων και να εγγυάται την προστασία των δικαιωμάτων σας .

Τα δικαιώματά σαςΔικαίωμα Πρόσβασης


Έχετε το δικαίωμα να συμβουλευτείτε τα Δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς χρέωση.

Δικαίωμα διόρθωσης


Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε τη διόρθωση λανθασμένων Δεδομένων και τη διαγραφή ακατάλληλων Δεδομένων ή Δεδομένων που δεν χρειάζονται πλέον.

Δικαίωμα διαγραφής


Όταν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιούνται τα Δεδομένα σας και ζητήσετε τη διαγραφή τους, θα προχωρήσουμε στη διαγραφή των Δεδομένων σας από τη βάση δεδομένων μας.

Είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ότι δεν είναι πάντα δυνατή η διαγραφή όλων των προσωπικών δεδομένων που ζητούνται,
για παράδειγμα όταν η επεξεργασία του είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομίμων δικαιωμάτων,
ή επειδή απαιτείται από τις δικαστικές αρχές να διατηρούν αυτά τα Δεδομένα.
Θα λάβετε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, εάν είναι απαραίτητο, στην απάντηση στο αίτημά σας.

Δικαίωμα φορητότητας δεδομένων


Στο βαθμό που είναι απαραίτητο, θα δικαιούστε επίσης τη φορητότητα των Δεδομένων σας υπό τους όρους που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι η φορητότητα δεδομένων είναι δυνατή μόνο για Δεδομένα που εσείς οι ίδιοι έχετε παράσχει στην PolyglotClub βάσει εξουσιοδότησης ή σύμβασης. Αυτό το δικαίωμα φορητότητας ισχύει επομένως μόνο για Δεδομένα Πελάτη και Φοιτητή.

Δικαίωμα αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων σας


Τι συμβαίνει όταν δεν επιθυμείτε ή δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε οποιαδήποτε μορφή εμπορικής επικοινωνίας; Διατηρείτε το δικαίωμα να εναντιωθείτε, χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσετε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να διαγραφείτε από αυτά τα διαφημιστικά μηνύματα.

Δικαίωμα περιορισμού χρήσης


Τέλος, διατηρείτε το δικαίωμα να περιορίσετε τη χρήση των Δεδομένων σας από τον χρήστη PolyglotClub , σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

Άσκηση των δικαιωμάτων σας


Έχετε τη δυνατότητα να ασκήσετε τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω ανά πάσα στιγμή, είτε επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της παρακάτω σελίδας:

https://polyglotclub.com/legal

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας;Δεν μπορούμε να διατηρήσουμε τα Δεδομένα σας πέραν του χρόνου που απαιτείται για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους συλλέγονται.

PolyglotClub μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία επικοινωνίας των ενδιαφερομένων για να τα αναγνωρίσει και να τα ενημερώσει για νέα PolyglotClub προϊόντα και προσφορές για περίοδο 2 ετών.

Υπενθύμιση: μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να καταργήσετε την εγγραφή σας σε αυτά τα διαφημιστικά μηνύματα.

Στο τέλος των περιόδων αποθήκευσης που περιγράφονται παραπάνω, τα προσωπικά δεδομένα θα διαγράφονται ή θα καταστούν ανώνυμα, εκτός εάν η αποθήκευση τους αποτελεί νομική υποχρέωση, ειδικά σε περίπτωση συμμόρφωσης με την υποχρέωση τήρησης εγγράφων για λογιστικούς και φορολογικούς σκοπούς.

ΑσφάλειαΈχουμε αναπτύξει προσαρμοσμένους τεχνικούς και οργανωτικούς κανόνες ασφαλείας, προκειμένου να αποτρέψουμε την καταστροφή, απώλεια, παραποίηση, τροποποίηση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και τυχαία αποκάλυψη σε τρίτους και οποιονδήποτε άλλο μη εξουσιοδοτημένο χειρισμό Δεδομένων.

Για παράδειγμα, το PolyglotClub συγχρονίζει βάσεις δεδομένων που περιέχουν δεδομένα χρήστη ή πελάτη με ασφάλεια σε τρεις διαφορετικές φυσικές υποστηρίξεις σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Προκειμένου να προστατευθεί ολόκληρο το σύστημα από ιούς και παραβιάσεις ασφάλειας, το λογισμικό συστήματος και τα πακέτα λογισμικού εφαρμογών ενημερώνονται αμέσως μόλις είναι διαθέσιμη μια ενημέρωση ασφαλείας.

Ένα τείχος προστασίας είναι εγκατεστημένο σε κάθε διακομιστή και έχει ρυθμιστεί από τον διαχειριστή του δικτύου μας για προστασία από οποιαδήποτε εξωτερική επίθεση. Η πρόσβαση στους διακομιστές περιορίζεται επίσης από ιδιωτικό-δημόσιο κλειδί, με το ιδιωτικό κλειδί να είναι κρυπτογραφημένο (DES 256).

Τέλος, ο μεμονωμένος υπολογιστής κάθε PolyglotClub είναι εξοπλισμένος με ένα αυτόματα ενημερωμένο και επαγγελματικό πρόγραμμα προστασίας από ιούς.

Επιπλέον, οι προγραμματιστές ή οι εργαζόμενοι που εργάζονται στην υποδομή είναι εξοπλισμένοι με έναν υπολογιστή που διαθέτει πλήρως κρυπτογραφημένο σκληρό δίσκο.

Σε περίπτωση διαρροής δεδομένων με δυσμενείς συνέπειες για τα Δεδομένα σας, ενημερώνεστε προσωπικά υπό τις συνθήκες και εντός των προθεσμιών που ορίζει ο νόμος.

Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια των Δεδομένων σας, σας συμβουλεύουμε:
- Μην αποκαλύπτετε τον κωδικό πρόσβασής σας σε τρίτους
- Αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασής σας τακτικά
- Βεβαιωθείτε ότι η πρόσβαση στον υπολογιστή/tablet/smartphone σας είναι ασφαλής

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον λογαριασμό πελάτη σας και τις συνέπειες της χρήσης του, καθώς και για κάθε πληροφορία οποιουδήποτε είδους που κοινοποιείτε στο PolyglotClub .

PolyglotClub δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση ζημίας που προκαλείται λόγω λανθασμένων, ελλιπών ή δόλιων πληροφοριών που μας παρέχετε.

Εγγύηση απορρήτου των τηλεπικοινωνιώνΌλες οι μεταδόσεις προσωπικών δεδομένων θα κρυπτογραφούνται μέσω σελίδων «https».

Αυτό αφορά κυρίως όλα τα εργαλεία διαχειριστή (διαχείριση διακομιστή, πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων, πρόσβαση διακομιστή).

Όλη η επικοινωνία μεταξύ των διακομιστών είναι κρυπτογραφημένη χρησιμοποιώντας τεχνολογία TLS και η πρόσβαση στον διακομιστή γίνεται μέσω κρυπτογραφημένων συνδέσεων SSH και VPN.

Αυτό εγγυάται υψηλό επίπεδο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας δεδομένων.

Επιπλέον, όλοι οι κωδικοί πρόσβασης χρήστη και επόπτη είναι κρυπτογραφημένοι στη βάση δεδομένων μας και δεν μπορούν να διαβαστούν εξωτερικά ή εσωτερικά από το PolyglotClub .

Σύνδεσμοι σε ιστότοπους τρίτωνΘα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων και ορισμένες από τις υπηρεσίες μας ενδέχεται να σας παρέχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες τρίτων (όπως τα κοινωνικά δίκτυα).

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ιστότοποι και οι υπηρεσίες τρίτων διαχειρίζονται τα Δεδομένα σας.

Δεν εξετάζουμε ιστότοπους και υπηρεσίες τρίτων και δεν φέρουμε ευθύνη για αυτούς τους ιστότοπους και τις υπηρεσίες τρίτων ή τις πρακτικές τους σχετικά με την προστασία των Δεδομένων σας.

Σας προσκαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις πολιτικές διαχείρισης δεδομένων ιστοτόπων τρίτων στους οποίους έχετε πρόσβαση από τον ιστότοπό μας.

Χειρισμός Δεδομένων που σχετίζονται με ΠαιδιάΔεν συλλέγουμε σκόπιμα προσωπικές πληροφορίες από παιδιά κάτω των 16 ετών χωρίς τη ρητή εξουσιοδότηση γονέα ή κηδεμόνα.

Σε περίπτωση που οι πληροφορίες για παιδιά κάτω των 16 ετών έχουν συλλεχθεί κατά λάθος από εμάς, θα λάβουμε μέτρα για τη διαγραφή των Δεδομένων το συντομότερο δυνατό, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο να αποθηκεύσουμε αυτές τις πληροφορίες.

Αλλαγές στην Πολιτική ΑπορρήτουPolyglotClub μπορεί να τροποποιεί περιοδικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, ιδίως σε περίπτωση νομοθετικών αλλαγών.

Ως εκ τούτου, σας προσκαλούμε να συμβουλεύεστε πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση της Πολιτικής Απορρήτου στον ιστότοπό μας:


https://polyglotclub.com/policies

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με την PolyglotClub σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου (για παράδειγμα, για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ή να υποβάλετε παράπονο σχετικά με τον χειρισμό των Δεδομένων σας), μπορείτε να το κάνετε μέσω της ακόλουθης σελίδας:

https://polyglotclub.com/legal

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν θεωρείτε ότι δεν έχουμε χειριστεί κατάλληλα τα δεδομένα σας.

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ακολουθήσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντησή μας, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας και να υποβάλετε καταγγελία στην αρχή προστασίας δεδομένων.

Εποπτική Αρχή Προστασίας Δεδομένων στη Γαλλία


CNIL
https://www.cnil.fr
CNIL – 3 Place de Fontenoy – TSA 80715 – 75334 PARIS CEDEX 07.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIEΓενικές πληροφορίεςΗ παρούσα πολιτική διαχείρισης cookies στοχεύει στην παροχή πληροφοριών που είναι όσο το δυνατόν πιο σαφείς και πλήρεις σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τον σκοπό τους.

Σας προσκαλούμε επίσης να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας για να μάθετε για τους κανόνες που ισχύουν για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποθηκεύεται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σας όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο.

Το cookie τοποθετείται στη συσκευή σας από τον διακομιστή που φιλοξενεί τον ιστότοπο.

Ο διακομιστής αναγνωρίζει τη συσκευή σας όταν επιστρέφετε στον εν λόγω ιστότοπο λόγω του μοναδικού αριθμού αναγνώρισης ενός cookie.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι cookies, κατηγοριοποιημένοι με βάση την προέλευση, τη λειτουργία και τη διάρκεια ζωής.

Τι είδους cookies χρησιμοποιούμε;- Βασικά cookies: Αυτά τα cookies διασφαλίζουν ότι μπορείτε να περιηγηθείτε στους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας καθώς και να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες (όπως το καλάθι αγορών και τις ρυθμίσεις απορρήτου σας).
- Λειτουργικά cookies: Αυτά τα cookies διευκολύνουν τη λειτουργία των ιστοτόπων και των εφαρμογών μας και επιτρέπουν μια εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης, για παράδειγμα αποθηκεύοντας ονόματα σύνδεσης, κωδικούς πρόσβασης και προτιμήσεις, όπως ρυθμίσεις γλώσσας. Αυτά τα κρυπτογραφημένα cookie εγκαθίστανται απευθείας από τον χρήστη PolyglotClub για περίοδο ενός έτους.
- Cookies ανάλυσης και διαφήμισης: Αυτά τα cookies συλλέγουν δεδομένα σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου και της πλατφόρμας μας, όπως ο αριθμός των επισκεπτών, οι δημοφιλείς ιστοσελίδες και ο χρόνος που αφιερώνουν οι χρήστες σε μια δεδομένη σελίδα. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε cookies από τρίτα μέρη για στατιστικούς σκοπούς και σκοπούς μάρκετινγκ, όπως το Google Analytics, το Google Universal Analytics, το Google Tag Manager και το Facebook.


Αυτά τα cookies περιέχουν πληροφορίες που χρησιμοποιούμε για την επεξεργασία των αιτημάτων σας και για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να ελέγξετε ή να αποτρέψετε την αποθήκευση των cookies.

Λάβετε υπόψη ότι ένας ιστότοπος ενδέχεται να μην λειτουργεί το ίδιο καλά μετά από μια αλλαγή στις ρυθμίσεις.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον έλεγχο και τη διαχείριση των cookies, επισκεφτείτε τον ιστότοπο https://www.allaboutcookies.org .