Szolgáltatás feltételei & Adatvédelem


Szolgáltatás feltételei

Üdvözlünk a PolyglotClub.com-ban , ez egy online szolgáltatás, megengedi neked, hogy idegen nyelveket gyakorolj és nyelveket cserélj. Azzal, hogy PolyglotClub.com tag leszel és azzal, hogy használod PolyglotClub.com szolgálatatását, elfogadod és egyetértesz ezekkel a szolgáltatási feltételekkel. Ha nem fogadod el ezeket a szolgáltatási feltételeket , akkor nem kellene bejelentkezned PolyglotClub.com-ba.

Regisztráció

Regisztrálhatsz a PolyglotClub.com honlapon és lehetsz egy PolyglotClub.com tag ehhez töltsd ki az összes kötelezően kitöltendő mezőt a regisztrációs nyomtatványon valós és pontos tájékoztatással.

A PolyglotClub.com szolgáltatás használata

A PolyglotClub.com szolgáltatás csak a személyes és nem kereskedelmi használatot támogatja. Semmilyen körülmények között nem használható a szakmai vagy kereskedelmi célokra. Nem tehetsz megjegyzéseket vagy nem terjeszthetsz be bármilyen fajta tartalmat, illetve ez nem lehet törvénytelen, jogosulatlan vagy ellentétes a PolyglotClub.com céljával, a hatályos törvényekkel és szabályozásokkal vagy a jó erkölcsi normákkal. A PolyglotClub.com -on nem lehet megemlíteni olyan személyes információkat, mint például az e-mail cím, telefonszám, és így tovább, nincs engedélyezve hogy egy PolyglotClub.com tag a PolyglotClub.com szolgáltatás használat nélkül kapcsolatba lépjen egy másik PolyglotClub.com taggal. Bár a PolyglotClub.com tiltja az ilyen tartalmakat és anyagokat, de meg kell értened és el kell fogadnod, hogy ennek ellenére lehetnek ilyen anyagok és tartalmak az oldalon és csak saját kockázatodra használd a PolyglotClub.com szolgáltatást. A PolyglotClub.com fenntartja magának a jogot,hogy eltávolítsa az ilyen tartalmat vagy anyagokat, ezért a PolyglotClub.com meghatározza mi szegi meg vagy sérti meg bármelyik fél szellemi tulajdonát, vagy egyéb felhasználási feltételek tulajdonjogait.

Felhasználásra vonatkozó korlátozások

A PolyglotClub.com anyaga nem másolható, terjeszthető, nem jelentethető meg újra, nem feltölthető,nem küldhető el, vagy bármilyen más módon nem továbbítható, a PolyglotClub.com előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.Az anyagok módosítása vagy minden más célra történő használata sérti a PolyglotClub.com szellemi tulajdonjogait. Az ezen a honlapon levő anyag csak törvényes célokra használható fel. Sem a címet, sem pedig a szellemi tulajdonjogokat nem ruházhatod át,továbbra is a PolyglotClub.com tulajdona, akinek birtokában van az egész anyag és a teljes cím.Nem másolhatod vagy továbbíthatod ennek a honlapnak a tartalmát elektronikus vagy nyomtatott példányban.Nem változtathatod az oldalaink tartalmát bármilyen módon. Ha érdeklődsz aziránt, hogyan használhatod ennek a honlapnak a tartalmát bármilyen módon, fent leírt mód kivételével, lépj kapcsolatba PolyglotClub.com-mal, kérünk használd a visszajelzési űrlapot.

Felelősség korlátozása

PolyglotClub.com nem felelős az esetleges károkért vagy sérelmekért, beleértve, de nem kizárólagosan, az üzemvitelben/adatszolgáltatásban bekövetkezett elégtelen teljesítményért, hibáért, mulasztásért, zavarért, hiányosságért, késedelemért, számítógépes vírusért vagy vonalhibáért. PolyglotClub.com nem felelős az esetleges károkért vagy sérelmekért, beleértve, de nem kizárólagosan, speciális vagy követkeményes károkért, amit az oldal eszközeinek használata, helytelen használata okozott, még ha gondatlanságról is legyen szó vagy PolyglotClub.com tájékoztatták a lehetséges károkról, vagy mindkét esetben. A fenti korlátozás vagy kizárás nem alkalmazhatóak Önnel szemben olyan mértékben, hogy az alkalmazandó jogszabályok nem engedélyezik a felelősség korlátozást vagy kizárást járulékos vagy következményes károkért. ... PolyglotClub.com semmiféle fizetési kötelezettséget nem támaszt az Ön irányába.

Visszajelzések tulajdonjoga

Minden megjegyzés, javaslat, ötlet, illusztráció vagy egyéb információ amit ezen az oldalon keresztül juttattak el PolyglotClub.comhoz/hez/höz, az örökre PolyglotClub.com tulajdona lesz. PolyglotClub.com nem kötelezhetó bizalmas visszajelzésre és nem felelős az ötletekkel kapcsoltaos üzleti/kereskedelmi tevékenységért (beleértve a korlátozásmentes,reklámmentes és termékmentes ötleteket) és nem teszi magát felelőssé a jővőbeli esetleges hasonlóságokért PolyglotClub.com működtetésében. PolyglotClub.com korlátlan, kizárólagos tulajdonjoggal rendelkezik mindenhol az összes jelenleg és a jövőben létező mindenféle és -fajta jogok felett. Kivéve, ahogy az alábbi bekezdésben is le van írva, ha PolyglotClub.com fel van hatalmazva hogy a visszajelzést kereskedelmi vagy egyéb célra használja, anélkül, hogy bármilyen kártérítéssel tartozna Neked vagy bárki másnak aki a visszajelzést küldte. A látogató önkéntesen biztosítja az oldalnak, hogy az kaphat személye azonosítására alkalmas információkat. Ez az információ csakis belső célként értékesíthető és másképp PolyglotClub.com nem ruházhatja át harmadik félnek, vagy más személyeknek, akik nem az oldal üzemeltetői. Elismered hogy bármilyen anyag amit felraksz, azért te vagy a felelős és nem PolyglotClub.com, teljes felelősséget vállalsz az üzenetért, beleértve a törvényességét, megbízhatóságát, alkalmasságát, eredetiségét és a szerzői jogokat.

Jogi nyilatkozat

Az anyag ezen az oldalon tartalmazhat technikai, illetve szerkesztési hibákat. PolyglotClub.com csinálhat változásokat vagy újításokat bármikor.Az anyagokat erre a honlapra feltették " úgy ahogyan vannak" bármilyen fajta garanciák nélkül , úgy hogy teljesen alkalmazták a jogszabályokat. PolyglotClub.com elhárít minden jótállást vagy lemond egy különös célból az eladhatóságról és alkalmasságról PolyglotClub.com nem garantálja, hogy az anyag működése folyamatos és hibamentes lesz. PolyglotClub.com nem vállal jótállást valamennyi ábrázolás használatát illetően, illetve ezen az oldalon levő anyagok helyességének , pontosságának, megbízhatóságának tekintetében vagy más esetekben sem. Te (és nem PolyglotClub.com) vállalod összes szükséges szolgáltatás megjavításának vagy javításnak az árát. A fentiek kizárása nem vonatkozik rád, abban a mértékben, ha az alkalmazandó jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy kizárják a jótállás.

A PolyglotClub.com szolgáltatási feltételeinek változásai.

A PolyglotClub.com fenntartja magának a jogot, hogy ezeket a szolgáltatási feltételeket időről időre értesítés nélkül módosítsa. Felelős vagy, hogy rendszeresen ellenőrizd ezeket a szolgáltatási feltételeket, így tájékozódjál bármilyen változásról. A PolyglotClub.com tag teljesen elfogadja a fenti feltételeknek valamennyi módosítását vagy kiegészítését.

Ennek a megállapodásnak megszűnése

A PolyglotClub.com vagy te bármikor megszüntetheted ezt a megállapodást. A PolyglotClub.com azonnal figyelmeztetés nélkül felmondhatja ezt a megállapodást , ha véleménye szerint, megszegsz bármit ennek a megállapodásnak a feltételeiből.

Különböző adatok

Ha ezeknek a kikötéseknek és feltételeknek bármilyen része törvényellenes, érvénytelen vagy végrehajthatatlan, ettől a résztől el kell tekinteni és ez nem fogja befolyásolni fennmaradó rendelkezések érvényességét és kikényszeríthetőségét. Az oldal törvénytelen célokra való használatának lehetséges bizonyítékát el kell juttatni a bűnüldöző hatóságokhoz . Ez a felek közti teljes megegyezés, ami ennek a honlapnak a használatára vonatkozik.

Adatvédelem

Adatgyűjtés menedzserPolyglotClub.com, a továbbiakban „ PolyglotClub ” vagy „ PolyglotClub.com ”, „mi” vagy „mi”.

A következő oldalon megtalálja a(z) PolyglotClub vonatkozó jogi információkat, valamint azt, hogy hogyan léphet kapcsolatba velünk bármilyen kérés esetén:


https://polyglotclub.com/legal

Általános információA PolyglotClub szolgáltatást kínál a nyelvet tanulni kívánó emberek összekapcsolására, valamint online nyelvtanfolyami szolgáltatásokat (a továbbiakban: „Szolgáltatások”), amelyek a(z) https://PolyglotClub.com webhelyről (a továbbiakban: „Webhely”) érhetők el.

Ebben az összefüggésben a PolyglotClub elkötelezett a felhasználók adatainak tiszteletben tartása mellett.

PolyglotClub ezért minden erőfeszítést megtesz az összegyűjtött adatok titkosságának védelme, valamint az adatok gyűjtésére és feldolgozására vonatkozó nemzeti jogszabályok, valamint a European Regulation 2016/679 ,

General Data Protection Regulation néven ismert (a továbbiakban: „ GDPR ”).

Ez a személyes adatok felhasználására vonatkozó szabályzat (a továbbiakban: „Adatvédelmi szabályzat”) részletezi a PolyglotClub gyakorlatát a személyes adatok (a továbbiakban: „Adatok”) gyűjtésével kapcsolatban, miután megtekintette a webhelyet, megrendelések, információk kérése és a Szolgáltatások végrehajtása a Webhelyről vagy a Platformról vagy bármely más elektronikus kommunikációs eszközön keresztül.

A „személyes adatok felhasználása” alatt minden olyan adatkezelést értünk, amely alapján Ön természetes személyként azonosítható.
Másrészt a(z) PolyglotClub által egy nyelvtudással kapcsolatos tanulmány keretében gyűjtött adatok (kifejezetten a felhasználóknak kínált tesztek finomítása céljából) anonimizáltak, és kizárólag anonim globális statisztikák készítésére szolgálnak.

Ezek az adatok nem képezik egyéni feldolgozás tárgyát, ezért nem vonatkoznak rájuk az Adatvédelmi szabályzat. Az általunk gyűjtött adatok konkrétan az „Adatgyűjtés” részben vannak meghatározva, amelyet figyelmesen olvass el.

PolyglotClub elkötelezett aziránt, hogy tiszteletben tartsa az Ön adatait, és a lehető legtöbb információt biztosítsa Önnek, hogy ellenőrizhesse, mi történik az Ön adataival.

Ezért az alábbiakban további információkat talál az általunk gyűjtött adatokról, arról, hogy miért gyűjtjük azokat, mennyi ideig őrizzük meg őket, valamint az Ön személyiségi jogairól és arról, hogyan gyakorolhatja azokat.

AdatgyűjtésPolyglotClub különböző típusú felhasználókra vonatkozó adatokat gyűjt, akik különböző profilokat kombinálhatnak:

Rendszeres felhasználók, akik anélkül böngészik a Webhelyet, hogy önkéntesen továbbítanák az adatokat a(z) PolyglotClub (a továbbiakban: „Felhasználó”).

Olyan személyek, akik aktívan kifejezik érdeklődésüket a Szolgáltatások megvásárlása iránt, és önkéntesen továbbítják az adatokat a(z) PolyglotClub (a továbbiakban: „Érdekelt felek”).

Ez a következőket foglalhatja magában:
- Olyan felhasználó, aki megadja e-mail címét, hogy elvégezhesse a Szolgáltatások által kínált ingyenes tesztet (a továbbiakban: Tesztelő)
- Az a felhasználó, aki ügyfélfiókot hoz létre a Szolgáltatások megrendelése érdekében (a továbbiakban: „Ügyfél”)
- A Szolgáltatások végső igénybevevője (a továbbiakban: Hallgató)


Az alábbiakban megtalálja az általunk gyűjtött különböző típusú adatokat, amelyek összesítve gyűjthetők:

Automatikusan gyűjtött adatok


Azok az adatok, amelyeket automatikusan gyűjtenek, amikor bármely Felhasználó a Weboldalhoz hozzáfér:

- IP-cím
- A webhelyhez való hozzáférés dátuma és időpontja
- Oldalak böngészve
- A használt böngésző típusa
- Az eszközre telepített platform és/vagy operációs rendszer (számítógép, táblagép, okostelefon)
- Az oldal megtalálásához használt kereső és kulcsszavak


Az érdekelt felek által közölt adatok


PolyglotClub közölt adatok, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel és elvégezzük a Szolgáltatásokat:
- Felhasználónév
- Jelszó
- Email cím
- Születési dátum
- Életkor
- Város
- Ország
- Cím
- Irányítószám
- Telefonszám
- Azonnali üzenetküldő szoftverek azonosító számai: ICQ, MSN, AIM, Yahoo, Skype, Gtalk
- nem (nem kötelező)
- beszélt nyelvek (nyelvtanulás vagy nyelvtanítás)

A(z) PolyglotClub Szolgáltatások megrendeléseivel kapcsolatos adatok


Az érdekelt felek által gyűjtött adatok, amikor kapcsolatba lépnek velünk (különösen e-mailben) annak érdekében, hogy a lehető legjobb Szolgáltatásokat kínálhassuk (az Önt érintő Szolgáltatások végrehajtásához vagy a szerződéskötést megelőző intézkedések részeként)
Az automatikusan gyűjtött információk, amikor egy hallgató vagy ügyfél használja a webhelyet vagy a platformot:
- Üzemeltetési tevékenységek (amelyek egy kijelölt fájlba kerülnek rögzítésre „napló formájában”), beleértve a Felhasználó bejelentkezési adatait, a végrehajtott funkciókat, a végrehajtás időpontját vagy „időbélyegzőjét”, valamint a Felhasználó IP-címén keresztül használt munkaállomást

- Kapcsolatok a tanfolyam platformjával

PolyglotClub csak olyan mértékben használja fel az Ön adatait, amennyire az azokhoz a célokhoz szükséges, amelyekből azokat megszerezték.

Milyen célokra és milyen jogalapon használjuk fel az Ön adatait?PolyglotClub különféle célokra használja fel az Ön adatait; ebben az összefüggésben minden alkalommal csak azokat az adatokat használjuk fel, amelyek elengedhetetlenek a tervezett cél eléréséhez.


Az adatokat akkor használjuk fel, amikor arra szükség van:

- Szerződés előkészítése, végrehajtása vagy felbontása keretében ( Article 6.1.b. GDPR ).

Például a kért Szolgáltatások biztosításához, a Szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseinek megválaszolásához, véleményének kikéréséhez a Szolgáltatásokkal kapcsolatban, valamint a keresések optimalizálásához, amikor webhelyünkön tartózkodik.


- Azoknak a jogi és szabályozási rendelkezéseknek való megfelelés érdekében, amelyek a(z) PolyglotClub tárgyát képezik ( Article 6.1.c GDPR ).

- Jogos érdekeink alapján, ügyelve arra, hogy ilyen esetekben egyensúlyt teremtsünk az Ön magánéletének tiszteletben tartásával, különösen, ha Ön kiskorú (lásd a „Gyermekekkel kapcsolatos adatok kezelése” című részt ( Article 6.1.f. GDPR ).
Az érdekelt felek kapcsolatfelvételi adatait tehát felhasználhatjuk a(z) PolyglotClub termékeinek és szolgáltatásainak tájékoztatása, reklámozása és marketingje céljából.

Ez konkrétan lehetővé teszi számunkra, hogy:
- Küldje el hírlevelünket
- Olyan új termékeket, szolgáltatásokat vagy speciális kampányokat ajánlhat fel Önnek, amelyek valószínűleg érdekelhetik Önt (levélben, telefonon, e-mailben vagy közösségi hálózatokon keresztül)
- Promóciós ajánlatokat küldeni
Végül a PolyglotClub az Ön beleegyezésével adatokat gyűjthet és használhat fel promóciós üzenetek küldésére, feltéve, hogy Ön még nem szerepel az érdekelt felek között.

Ezzel összefüggésben Ön bármikor kérheti, hogy leiratkozzon ezekről a promóciós üzenetekről.

Kinek továbbíthatjuk az Ön adatait?Adatait csak akkor továbbítjuk harmadik félnek, ha:
- Szolgáltatásaink megfelelő teljesítéséhez szükséges
- Törvényi kötelezettségnek eleget kell tenni
- Ön megadja nekünk a felhatalmazást

Szolgáltatásaink teljesítése érdekében egyes feladatainkat részben vagy egészben alvállalkozásba adhatjuk műszaki alvállalkozókkal, például informatikai céggel a Webhely üzemeltetése, valamint az Adatok és biztonsági másolatok tárolása céljából.

Biztosítjuk, hogy az alvállalkozók az Ön adatait ugyanúgy kezeljék, mint mi; azaz biztonságos, tiszteletteljes és felelősségteljes módon; és erre megfelelő szerződéses garanciákat vállalunk.

PolyglotClub ezért megköveteli alvállalkozóitól, hogy tartsák be az adatvédelmi jogszabályokat, és adjanak elegendő garanciát a megfelelő technikai és szervezési intézkedések végrehajtására vonatkozóan annak érdekében, hogy az adatok felhasználása megfeleljen a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok követelményeinek, és garantálja az Ön jogainak védelmét. .

Az Ön jogaiHozzáférés joga


Önnek joga van bármikor, ingyenesen betekinteni adataiba.

Helyesbítés joga


Önnek jogában áll követelni a hibás Adatok helyesbítését, valamint a nem megfelelő vagy már nem szükséges adatok törlését.

Törlési jog


Ha már nem szeretné, hogy adatait felhasználják, és kéri azok törlését, akkor folytatjuk az adatok törlését adatbázisunkból.

Figyelembe kell venni, hogy nem mindig lehetséges az összes kért személyes adat törlése,
például ha feldolgozása elengedhetetlen a törvényes jogok megállapításához, gyakorlásához vagy védelméhez,
vagy mert az igazságügyi hatóságok megkövetelik az ilyen adatok megőrzését.
Szükség esetén a témával kapcsolatos további információkat kérésére válaszolva kap.

Adathordozhatósághoz való jog


A szükséges mértékig jogosult lesz adatainak hordozhatóságára is, a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokban meghatározott feltételekkel. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adathordozás csak azon adatok esetében lehetséges, amelyeket Ön saját maga adott át a(z) PolyglotClub részére felhatalmazás vagy szerződés alapján. Ez a hordozhatósági jog ezért csak az Ügyfél- és Tanulóadatokra vonatkozik.

Tiltakozás joga Adatai feldolgozása ellen


Mi történik, ha nem kíván vagy már nem kíván semmilyen kereskedelmi kommunikációt kapni? Fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül tiltakozzon személyes adatainak direkt marketing célokra történő felhasználása ellen. Ebből a célból bármikor leiratkozhat ezekről a promóciós üzenetekről.

Használat korlátozásának joga


Végül fenntartja a jogot arra, hogy a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokkal összhangban PolyglotClub

Jogaid gyakorlása


Bármikor lehetősége van a fent felsorolt jogok gyakorlására, akár felveszi velünk a kapcsolatot az alábbi oldalon keresztül:

https://polyglotclub.com/legal

Mennyi ideig őrizzük meg adatait?Nem áll módunkban az Ön adatait a gyűjtés céljainak teljesítéséhez szükséges ideig megőrizni.

PolyglotClub ennek ellenére felhasználhatja az érdekelt felek kapcsolatfelvételi adatait, hogy azonosítsa őket, és tájékoztassa őket az új PolyglotClub termékekről és promóciókról 2 éven keresztül.

Emlékeztető: bármikor leiratkozhat ezekről a promóciós üzenetekről.

A fent leírt tárolási időszakok lejártával a személyes adatok törlésre vagy anonimizálásra kerülnek, kivéve, ha tárolásuk jogszabályi kötelezettség, így különösen a számviteli és adózási célú bizonylat-megőrzési kötelezettség teljesítése esetén.

BiztonságAz Adatok megsemmisülésének, elvesztésének, meghamisításának, módosításának, jogosulatlan hozzáférésének, harmadik fél számára történő véletlenszerű közlésének, valamint minden egyéb jogosulatlan kezelésnek megelőzése érdekében adaptált technikai és szervezeti biztonsági szabályokat dolgoztunk ki.

Például a PolyglotClub szinkronizálja a felhasználói vagy ügyféladatokat tartalmazó adatbázisokat három különböző fizikai támogatáson, különböző helyeken.

A teljes rendszer vírusok és biztonsági rések elleni védelme érdekében a rendszerszoftverek és az alkalmazásszoftver-csomagok frissítésre kerülnek, amint elérhető a biztonsági frissítés.

Minden szerverre tűzfal van telepítve, amelyet hálózati rendszergazdánk konfigurál, hogy megvédjen minden külső támadástól. A szerverekhez való hozzáférést privát-nyilvános kulcs is korlátozza, a titkos kulcs titkosítva van (DES 256).

Végül minden PolyglotClub fejlesztő vagy alkalmazott egyéni számítógépe automatikusan frissülő és professzionális víruskeresővel van felszerelve.

Ezenkívül az infrastruktúrán dolgozó fejlesztők vagy alkalmazottak egy teljesen titkosított merevlemezzel rendelkező számítógéppel rendelkeznek.

Az Adataira nézve hátrányos következményekkel járó adatszivárgás esetén Önt személyesen értesítjük a jogszabályban meghatározott körülmények között és határidőn belül.

Adatai biztonságának biztosítása érdekében javasoljuk, hogy:
- Ne adja ki jelszavát harmadik félnek
- Rendszeresen változtassa meg jelszavát
- Győződjön meg arról, hogy a számítógépéhez/táblagépéhez/okostelefonjához való hozzáférés biztonságos

Kizárólag Ön felelős ügyfélfiókjáért és használatának következményeiért, valamint minden olyan információért, amelyet a(z) PolyglotClub közöl.

PolyglotClub nem vállal felelősséget az Ön által részünkre megadott hibás, hiányos vagy csalárd információk miatt okozott károkért.

Távközlési adatvédelmi garanciaA személyes adatok minden továbbítása „https” oldalakon keresztül titkosítva lesz.

Ez elsősorban az összes rendszergazdai eszközre vonatkozik (szerverkezelés, adatbázis-hozzáférés, szerverelérés).

A szerverek közötti minden kommunikáció TLS technológiával titkosított, a szerverhez való hozzáférés pedig titkosított SSH és VPN kapcsolatokon keresztül történik.

Ez garantálja az adatok magas szintű biztonságát és bizalmas kezelését.

Ezenkívül az összes felhasználói és felügyelői jelszó titkosítva van adatbázisunkban, és a(z) PolyglotClub nem tudja sem kívülről, sem belülről beolvasni.

Hivatkozások harmadik felek webhelyeireSzeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy weboldalunk tartalmazhat harmadik felek webhelyeire mutató hivatkozásokat, és egyes szolgáltatásaink hozzáférést biztosíthatnak harmadik fél szolgáltatásaihoz (például közösségi hálózatokhoz).

Nincs befolyásunk arra, hogy harmadik felek webhelyei és szolgáltatásai hogyan kezelik az Ön adatait.

Nem vizsgáljuk felül harmadik felek webhelyeit és szolgáltatásait, és nem vállalunk felelősséget ezekért a harmadik felek webhelyeiért és szolgáltatásaiért, illetve az Ön adatai védelmével kapcsolatos gyakorlatukért.

Kérjük, figyelmesen olvassa el az oldalunkról elért harmadik felek webhelyeinek adatkezelési szabályzatát.

Gyermekekkel kapcsolatos adatok kezeléseSzándékosan nem gyűjtünk személyes adatokat 16 év alatti gyermekektől a szülő vagy gyám kifejezett engedélye nélkül.

Abban az esetben, ha véletlenül 16 éven aluli gyermekekről gyűjtöttünk információkat, lépéseket teszünk az Adatok mielőbbi törlése érdekében, kivéve, ha jogszabály kötelez bennünket ezen információk tárolására.

Az adatvédelmi szabályzat változásaiPolyglotClub időszakonként módosíthatja ezt az Adatvédelmi szabályzatot, különösen jogszabályi változások esetén.

Ezért arra kérjük Önt, hogy mindig tekintse meg az Adatvédelmi szabályzat legújabb verzióját weboldalunkon:


https://polyglotclub.com/policies

Ha kapcsolatba kíván lépni a(z) PolyglotClub szolgáltatóval jelen Adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban (például jogainak gyakorlása vagy az adatai kezelésével kapcsolatos panasz benyújtása érdekében), ezt a következő oldalon teheti meg:

https://polyglotclub.com/legal

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha úgy ítéli meg, hogy adatait nem megfelelően kezeltük.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kérését a lehető leggyorsabban teljesítsük.

Ha továbbra sem elégedett a válaszunkkal, közvetlenül is kapcsolatba léphet velünk, és panaszt tehet az adatvédelmi hatóságnál.

Adatvédelmi Felügyeleti Hatóság Franciaországban


CNIL
https://www.cnil.fr
CNIL – 3 Place de Fontenoy – TSA 80715 – 75334 PARIS CEDEX 07.

COOKIE-POLITIKAÁltalános információA jelen cookie-kezelési szabályzat célja, hogy a lehető legvilágosabb és legteljesebb tájékoztatást nyújtson az általunk használt sütikről és azok céljáról.

Kérjük továbbá, hogy olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat, hogy megismerje a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályokat.

A cookie egy kis adatfájl, amely az Ön számítógépének, táblagépének vagy okostelefonjának merevlemezén tárolódik, amikor egy webhelyet meglátogat.

A cookie-t a weboldalt üzemeltető szerver helyezi el az Ön eszközén.

A szerver felismeri az Ön eszközét, amikor visszatér a kérdéses oldalra egy cookie egyedi azonosítószáma miatt.

Különféle típusú cookie-k léteznek, amelyek eredete, funkciója és élettartama alapján vannak kategorizálva.

Milyen típusú sütiket használunk?- Alapvető cookie-k: Ezek a cookie-k biztosítják, hogy böngésszen weboldalainkon és alkalmazásainkon, valamint használhassa a funkciókat (például a bevásárlókosárt és az adatvédelmi beállításokat).
- Funkcionális sütik: Ezek a sütik megkönnyítik weboldalaink és alkalmazásaink működését, és személyre szabott böngészési élményt tesznek lehetővé, például a bejelentkezési nevek, jelszavak és preferenciák, például nyelvi beállítások tárolásával. Ezeket a titkosított cookie-kat közvetlenül a PolyglotClub telepíti egy évre.
- Elemző és hirdetési sütik: Ezek a cookie-k adatokat gyűjtenek az Oldalunk és a Platformunk használatáról, például a látogatók száma, a népszerű weboldalak és az adott oldalon eltöltött idő. Ebből a célból harmadik felektől származó cookie-kat használunk statisztikai és marketing célokra, mint például a Google Analytics, a Google Universal Analytics, a Google Címkekezelő és a Facebook.


Ezek a sütik olyan információkat tartalmaznak, amelyeket az Ön kérésének feldolgozásához és az internetes szolgáltatásaink fejlesztéséhez használunk.

Ön szabályozhatja vagy megakadályozhatja a cookie-k tárolását.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a beállítások megváltoztatása után előfordulhat, hogy egy webhely nem működik megfelelően.

Ha többet szeretne megtudni a cookie-k ellenőrzéséről és kezeléséről, kérjük, keresse fel a(z) https://www.allaboutcookies.org webhelyet.