Uvijeti korištenja & Polica privatnosti.


Uvijeti korištenja

Dobrodošli na PolyglotClub.com, online servis koji vam omogućuje da praksa stranih jezika i razmjenu jezika. Postavši PolyglotClub.com članica i korištenjem PolyglotClub.com Usluge, prihvaćate i suglasni s ovim Uvjetima pružanja usluge. Ako ne prihvaćate ove Uvjete pružanja usluge, ne biste trebali prijaviti u PolyglotClub.com

Registracija

Da bi se registrirali PolyglotClub.com i postali PolyglotClub.com članom morate popuniti sva zahtjevana polja u registracijskoj formi s istinitim i točnim podacima.

Korištenje PolyglotClub.com Usluga

Od PolyglotClub.com je samo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu. To je ne koristiti za profesionalne ili komercijalne ends.You ne može komentirati ili dati bilo kakav oblik sadržaja koji je ili bi moglo biti ilegalno, neovlašteno, za razliku od PolyglotClub.com 's ciljem, da se zakonima i propisima koji su na snazi ​​ili u dobro moralnim standardima. Možda ne spominjemo na PolyglotClub.com osobne podatke, kao što su e-mail adresu, telefonski broj, itd omogućujući PolyglotClub.com član se obratiti još PolyglotClub.com član bez korištenja PolyglotClub.com PolyglotClub.com Service.While zabranjuje takve sadržaje i materijala, shvaćate i prihvaćate da svejedno možete biti izloženi takvim sadržajem ili materijale te da koristite PolyglotClub.com servis na vlastitu odgovornost. PolyglotClub.com zadržava pravo uklanjanja bilo kojeg sadržaja ili materijala koji PolyglotClub.com određuje prekršiti ili prekršiti prava intelektualnog vlasništva bilo koje stranke, druga vlasnička prava ili ove Uvjete pružanja usluge.

Ograničenje korištenja

Sadržaj iz PolyglotClub.com ne smije se kopirati, distribuirati, objavljivati, prenositi ili dijeliti na bilo koji način, bez prethodno napisanog pristanka od PolyglotClub.com. Mijenjanje ili upotreba sadržaja za bilo koju svrhu krši PolyglotClub.comova prava na intelektualno vlasništvo. Sadržaj na ovoj stranici dan je samo za zakonite svrhe. Niti naslov ni intelektualno prava intelektualnog vlasništva nisu prebačena na tebe, nego ostaju PolyglotClub.comova, jer on(a) posjeduje puni naslov. Sadržaj ove stranice ne smijete kopirati ili prebacivati niti elektronički ni tvrdim medijima. Također ne smijete mijenjati sadržaj ove stranice na bilo koji način. Ako ste zainteresirani za korištenje sadržaja ove stranice na bilo koji način osim onoga prethodno opisanog, molimo Vas da kontaktirate PolyglotClub.com koristeći se našim obrascem.

Ograničenje od odgovornosti

PolyglotClub.com neće biti odgovoran za ikakve štete ili povrede prouzročene, uključujući ali neograničeno, bilo kakvom pogreškom izvođenja, kvarom, propustom, prekidanjem, nedostatkom, kašnjenjem djelovanja prijenosa podataka, računalnog virusa ili pogreške u vezi. PolyglotClub.com neće biti odgovoran za ikakve štete ili povrede, uključujući ali neograničeno, posebne ili značajne štete prouzrokovanje korištenjem, ili nemogućnošću korištenja, materijala na ovoj stranici, čak i ako je prisutan nemar ili je PolyglotClub.com bio savjetovan o mogućnosti takvih šteta, ili oboje. Gore navedeno ograničenje ili isključenje se ne mora odnositi na Vas do mjere da primjenjiv zakon ne mora dopustiti ograničenje ili izuzeće odgovornosti za slučajne ili značajne štete. PolyglotClub.comova čitava odgovornost prema Vama za sve gubitke, štete i uzroke djelovanja (u ugovoru, delikt (uključujući bez ograničenja, nemarnosti), ili drukčije) neće biti veća od vrijednosti koju ste platili kako biste pristupili ovoj stranici. Nikakve isplate naspram Vas neće biti izvšene od strane PolyglotClub.com.

Vlasništvo Povratne informacije

Sve primjedbe,prijedloge,ideje,grafike, ili ostale informacije koje ste komunicirali preko ove stranice bit če zauvjek vlasništvo od . neče biti potrebe za razmjenu bilo kakve povjerljive povratne informacije, i neče biti odgovoran za nikakve ideje svog posla (uključujuči bez ograničenja,proizvoda ili oglašavajučih ideja)i nećete preuzimati odgovornost kao rezultat bilo kakve sličnosti koje se mogu pojaviti u budućim operacijama. bez limita, imat čete isključivo vlasništvo svih sadašnjih i budućih postojeća prava na povratne informacije od svake vrste i prirode svugdje. Osim kao što je navedeno u nastavku ovog stavka,imat čete pravo da koriste povratne informacije za bilo kakve komercijalne ili druge svrhe bilo bez naknade Vama ili bilo kojoj drugoj osobi kojoj šaljete povratnu informaciju. Osobni podaci koji se mogu dobiti na ovoj stranici daju dobrovoljni posjetitelji koji posječuju ovu stranicu. Ova informacija je samo za interne svrhe i nije na prodaju ili na prenošenje na treču stranku za . ili za druge subjekte koji nisu upleteni u radnju od ove stranice.ti priznaješ da si odgovoran za bilo kakvi materijal koji objaviš i ti ne . imaš punu odgovornost prema pošti,uključujuči njezinu zakonitost,pouzdanost,uređenost,originalnost i kopiranje.

Pravne napomene

Materijal na ovoj stranici može sadržavati tehničke netočnosti ili lapususe kod prevođenja. PolyglotClub.com može izvršiti promjene ili poboljšanja bilo kada. Materijali na ovoj stranici su dani "kakvi jesu" i bez bilo kakve garancije bilo izražene ili pretpostavljene, do krajnjih dopuštenih granica sukladno s primjenjivim zakonom. PolyglotClub.com ne priznaje sve garancije ili spremnost na trgovinu i pogodnost za konkretnu namjeru. PolyglotClub.com ne garantira da funkcije sadržane u materijalu neće biti neprekinute ili bez pogreške. PolyglotClub.com ne garantira ili radi ikakve reprezentacije s obzirom na korištenje ili rezultate korištenja materijala na ovoj stranici u izrazima njihovih ispravnosti, točnosti, pouzdanosti ili drugačije. Vi (a ne PolyglotClub.com) pretpostavljate cjelokupan trošak svih potrebnih održavanja, popravaka ili ispravaka. Gore navedeno isključivanje se ne mora odnositi na Vas, do mjere da primjenjiv zakon ne mora dopustiti izuzeće podrazumijevanih garancija.

Promjene u PolyglotClub.com Uvjetima korištenja

PolyglotClub.com zadržava pravo na izmjenu Uvjeta korištenja, s vremena na vrijeme i bez obavijesti. Vaša je dužnost da povremeno pročitate Uvjete korištenja kako bi bili upoznati sa svim promjenama. Prisutnost Člana na PolyglotClub.com podrazumjeva potpuno prihvaćanje svih izmjena i dopuna ovih Uvjeta korištenja.

Poništenje ovog Ugovora

PolyglotClub.com ili možete prekinuti ovaj ugovor bilo kada PolyglotClub.com možete raskinuti ovaj ugovor trenutno bez prethodne najave ukoliko, prema vlastitoj prosudbi, prekršite bilo koju odredbu ili uvjet ovog sporazuma.

Razni detalji

Ukoliko je bilo koji dio ovih Odredbi i Uvjeta nezakonit, nevažeći, ili neprimjenjiv, taj će se dio smatrati izvdvojenim i neće utjecati na ispravnost i površnost bilo kojih preostalih zahtjeva. Mogući dokazi korištenja ove stranice u ilegalne svrhe, bit će predani institucijama za provedbu zakona. Ovo je cjelokupan dogovor između strana koji se odnosi na korište ove web stranice.

Polica privatnosti.

Voditelj prikupljanja podatakaPolyglotClub.com, u daljnjem tekstu “ PolyglotClub ” ili “ PolyglotClub.com ”, “mi” ili “nas”.

Na sljedećoj stranici pronaći ćete pravne informacije u vezi s PolyglotClub i kako nas kontaktirati za bilo koji zahtjev:


https://polyglotclub.com/legal

Opće informacijePolyglotClub nudi uslugu za povezivanje ljudi koji žele učiti jezike i usluge online jezičnih tečajeva (u daljnjem tekstu “Usluge”), kojoj se može pristupiti s web-mjesta https://PolyglotClub.com (u daljnjem tekstu “Site”).

U tom kontekstu, PolyglotClub se zalaže za poštivanje privatnosti korisnika.

PolyglotClub stoga čini sve napore kako bi zaštitio povjerljivost prikupljenih podataka i poštivao nacionalno zakonodavstvo vezano uz prikupljanje i obradu podataka kao i European Regulation 2016/679 ,

poznat kao General Data Protection Regulation (u daljnjem tekstu: ' GDPR ').

Ova politika u vezi s korištenjem osobnih podataka (u daljnjem tekstu 'Pravila privatnosti') sadrži pojedinosti o PolyglotClub u pogledu prikupljanja osobnih podataka (u daljnjem tekstu 'Podaci') nakon konzultacija s web-mjesto, postavljanja narudžbe, traženje informacija i izvršavanje Usluga sa Stranice ili Platforme ili putem bilo kojeg drugog elektroničkog sredstva komunikacije.

Pod 'korištenjem osobnih podataka' podrazumijevamo svako rukovanje podacima koji vas mogu identificirati kao fizičku osobu.
S druge strane, podaci koje prikuplja PolyglotClub u kontekstu studije o znanju jezika (posebno s ciljem usavršavanja testova koji se nude korisnicima) su anonimizirani i namijenjeni su isključivo za proizvodnju anonimnih globalnih statistika.

Ovi podaci ne podliježu nikakvoj pojedinačnoj obradi i stoga ne podliježu Politici privatnosti. Podaci koje prikupljamo posebno su definirani u odjeljku “Prikupljanje podataka” koji vas pozivamo da pažljivo pročitate.

PolyglotClub obvezuje se poštivati vašu privatnost i pružiti vam što više informacija kako biste mogli kontrolirati što se događa s vašim podacima.

Stoga ćete u nastavku pronaći dodatne informacije o podacima koje prikupljamo, zašto ih prikupljamo, koliko dugo ih čuvamo, vašim pravima na privatnost i kako ih možete ostvariti.

Prikupljanje podatakaPolyglotClub prikuplja podatke o različitim vrstama korisnika, koji mogu kombinirati različite profile:

Redovni korisnici koji pretražuju Stranicu bez dobrovoljnog priopćavanja podataka PolyglotClub (u daljnjem tekstu 'Korisnik').

Osobe koje aktivno izražavaju svoj interes za kupnju Usluga i dobrovoljno saopštavaju podatke PolyglotClub (u daljnjem tekstu 'Zainteresirane strane').

To može uključivati:
- Korisnik koji komunicira svoju adresu e-pošte kako bi mogao provesti besplatni test koji nude Usluge (u daljnjem tekstu 'Tester')
- Korisnik koji kreira račun klijenta kako bi naručio Usluge (u daljnjem tekstu 'Klijent')
- Krajnji primatelj Usluga (u daljnjem tekstu 'Student')


U nastavku ćete pronaći različite vrste podataka koje prikupljamo, a koji se mogu prikupljati kumulativno:

Podaci se prikupljaju automatski


Podaci koji se automatski prikupljaju u trenutku svakog pristupa Stranici od strane bilo kojeg korisnika:

- IP adresa
- Datum i vrijeme pristupa stranici
- Pregledane stranice
- Vrsta korištenog preglednika
- Platforma i/ili operativni sustav instaliran na uređaju (računalo, tablet, pametni telefon)
- Tražilica i ključne riječi koje se koriste za pronalaženje stranice


Podaci koje dostavljaju zainteresirane strane


Podaci PolyglotClub i koji nam omogućuju da vas kontaktiramo i izvršimo Usluge:
- Korisničko ime
- Lozinka
- Email adresa
- Datum rođenja
- Dob
- Grad
- Država
- Adresa
- Poštanski broj
- Broj telefona
- identifikacijski brojevi softvera za razmjenu trenutnih poruka: ICQ, MSN, AIM, Yahoo, Skype, Gtalk
- spol (izborno)
- govorni jezici (učenje jezika ili podučavanje jezika)

Podaci koji se odnose na vaše narudžbe usluga PolyglotClub


Podaci koje Zainteresirane strane prikupljaju kada nas kontaktiraju (osobito putem e-pošte) kako bismo ponudili najbolje moguće usluge (za izvršenje Usluga koje vas se tiču ili kao dio predugovornih mjera)
Podaci koji se automatski prikupljaju kada učenik ili klijent koristi stranicu ili platformu:
- Operativne aktivnosti (koje se bilježe u određenoj datoteci u obliku “dnevnika”), uključujući korisničku prijavu, izvršene značajke, vrijeme izvršenja ili “vremensku oznaku” i radnu stanicu koja se koristi putem IP adrese korisnika

- Povezivanje s platformom tečaja

PolyglotClub koristi vaše podatke samo u mjeri potrebnoj za svrhe za koje su dobiveni.

U koje svrhe i na kojoj pravnoj osnovi koristimo Vaše podatke?PolyglotClub koristi vaše podatke u različite svrhe; u tom kontekstu svaki put koristimo samo one podatke koji su bitni za postizanje namjeravane svrhe.


Podatke koristimo kada je to potrebno:

- U kontekstu pripreme ugovora, njegovog izvršenja ili raskida ( Article 6.1.b. GDPR ).

Na primjer, kako bismo vam pružili tražene Usluge, odgovorili na pitanja koja imate o Uslugama, pitali vas za mišljenje o Uslugama i optimizirali vaša pretraživanja kada ste na našoj stranici.


- U skladu sa zakonskim i regulatornim odredbama kojima podliježe PolyglotClub Article 6.1.c GDPR ).

- Na temelju naših legitimnih interesa, osiguravajući u takvim slučajevima njihovu ravnotežu s poštovanjem vaše privatnosti, posebno ako ste maloljetnik (pogledajte odjeljak “Rukovanje podacima koji se odnose na djecu”) ( Article 6.1.f. GDPR ).
Stoga možemo koristiti podatke za kontakt zainteresiranih strana u svrhu informiranja, oglašavanja i marketinga proizvoda i usluga tvrtke PolyglotClub

Točnije, to nam omogućuje:
- Pošaljite vam naš Newsletter
- ponuditi vam nove proizvode, usluge ili posebne kampanje koje će vas vjerojatno zanimati (poštom, telefonom, e-poštom ili putem društvenih mreža)
- Slati vam promotivne ponude
Konačno, PolyglotClub može prikupljati i koristiti podatke uz vaš pristanak ako vam želi slati promotivne poruke, pod uvjetom da još niste navedeni kao zainteresirana strana.

U tom kontekstu, možete u bilo kojem trenutku zatražiti odjavu na ove promotivne poruke.

Kome možemo prenijeti vaše podatke?Vaše podatke prenosimo trećim stranama samo kada:
- To je neophodno za pravilno izvođenje naših usluga
- Potrebno je ispuniti zakonsku obvezu
- Vi nam dajete ovlaštenje

Kako bismo izvršili naše Usluge, neke od naših zadataka možemo u cijelosti ili djelomično ugovoriti s tehničkim podizvođačima, na primjer s IT tvrtkom s ciljem hostiranja Stranice i pohranjivanja Podataka i sigurnosnih kopija.

Osiguravamo da podizvođači postupaju s vašim podacima na isti način kao mi; odnosno na siguran, pun poštovanja i odgovoran način; i u tu svrhu pružamo odgovarajuća ugovorna jamstva.

PolyglotClub stoga zahtijeva od svojih podizvođača da se pridržavaju zakona o zaštiti podataka i da daju dovoljna jamstva u vezi s provedbom odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera kako bi korištenje podataka udovoljilo zahtjevima primjenjivog zakonodavstva o zaštiti podataka i jamčilo zaštitu vaših prava .

Vaša pravaPravo pristupa


Imate pravo besplatno pregledati svoje podatke u bilo kojem trenutku.

Pravo na ispravak


Imate pravo zahtijevati ispravljanje netočnih podataka i brisanje neprikladnih podataka ili podataka koji više nisu potrebni.

Pravo na brisanje


Kada više ne želite da se vaši podaci koriste i zatražite njihovo brisanje, nastavit ćemo s brisanjem vaših podataka iz naše baze podataka.

Potrebno je uzeti u obzir da nije uvijek moguće izbrisati sve tražene osobne podatke,
na primjer kada je njegova obrada ključna za uspostavljanje, ostvarivanje ili obranu zakonskih prava,
ili zato što pravosudna tijela zahtijevaju čuvanje takvih podataka.
Dodatne informacije o ovoj temi, ako budu potrebne, dobit ćete u odgovoru na Vaš zahtjev.

Pravo na prenosivost podataka


U mjeri u kojoj je to potrebno, također ćete imati pravo na prenosivost svojih podataka pod uvjetima predviđenim primjenjivim zakonodavstvom o zaštiti podataka. Skrećemo vam pozornost na činjenicu da je prenosivost podataka moguća samo za podatke koje ste sami dostavili PolyglotClub na temelju ovlaštenja ili ugovora. Ovo pravo prenosivosti stoga se primjenjuje samo na podatke o klijentima i studentima.

Pravo na prigovor na obradu vaših podataka


Što se događa kada ne želite ili više ne želite primati bilo kakav oblik komercijalne komunikacije? Zadržavate pravo prigovora, bez navođenja opravdanja, na korištenje vaših osobnih podataka u svrhe izravnog marketinga. U tom smislu možete u bilo kojem trenutku zatražiti odjavu na ove promotivne poruke.

Pravo na ograničenje korištenja


Konačno, zadržavate pravo da ograničite upotrebu svojih podataka od strane PolyglotClub , u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka.

Ostvarivanje svojih prava


Gore navedena prava imate mogućnost ostvariti u bilo kojem trenutku, bilo da nas kontaktirate putem sljedeće stranice:

https://polyglotclub.com/legal

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?Nismo u mogućnosti zadržati vaše podatke duže od vremena potrebnog za ispunjenje svrhe za koju se prikupljaju.

PolyglotClub ipak može koristiti podatke za kontakt zainteresiranih strana kako bi ih identificirao i obavijestio ih o novim PolyglotClub proizvodima i promocijama za razdoblje od 2 godina.

Podsjetnik: u bilo kojem trenutku možete zatražiti otkazivanje pretplate na ove promotivne poruke.

Na kraju gore opisanih razdoblja pohrane osobni podaci će se izbrisati ili učiniti anonimnim, osim ako je njihovo pohranjivanje zakonska obveza, posebno u slučaju poštivanja obveze čuvanja dokumenata za računovodstvene i porezne svrhe.

SigurnostRazvili smo prilagođena tehnička i organizacijska sigurnosna pravila, kako bismo spriječili uništavanje, gubitak, krivotvorenje, modificiranje, neovlašteni pristup i slučajno otkrivanje trećim stranama i svako drugo neovlašteno rukovanje Podacima.

Na primjer, PolyglotClub sinkronizira baze podataka koje sadrže podatke korisnika ili korisnika na tri različite fizičke podrške na različitim lokacijama.

Kako bi se cijeli sustav zaštitio od virusa i proboja sigurnosti, sistemski softver i paketi aplikativnih softvera ažuriraju se čim je dostupno sigurnosno ažuriranje.

Vatrozid je instaliran na svakom poslužitelju i konfigurirao ga je naš mrežni administrator za zaštitu od bilo kakvog vanjskog napada. Pristup poslužiteljima također je ograničen privatno-javnim ključem, pri čemu je privatni ključ šifriran (DES 256).

Konačno, pojedinačno računalo svakog PolyglotClub opremljeno je automatski ažuriranim i profesionalnim antivirusnim programom.

Osim toga, programeri ili zaposlenici koji rade na infrastrukturi opremljeni su računalom koje ima potpuno šifrirani tvrdi disk.

U slučaju curenja podataka sa štetnim posljedicama za Vaše Podatke, Vi ste osobno obaviješteni pod okolnostima iu rokovima propisanim zakonom.

Kako bismo osigurali sigurnost vaših podataka, savjetujemo vam da:
- Ne otkrivajte svoju lozinku trećim stranama
- Redovito mijenjajte lozinku
- Provjerite je li pristup vašem računalu/tabletu/pametnom telefonu siguran

Isključivo ste odgovorni za svoj račun klijenta i posljedice njegove upotrebe, kao i za sve informacije bilo koje vrste koje priopćavate PolyglotClub .

PolyglotClub nije odgovoran u slučaju štete uzrokovane pogrešnim, nepotpunim ili lažnim informacijama koje nam date.

Jamstvo telekomunikacijske privatnostiSvi prijenosi osobnih podataka bit će šifrirani putem 'https' stranica.

To se uglavnom odnosi na sve administratorske alate (upravljanje poslužiteljem, pristup bazi podataka, pristup poslužitelju).

Sva komunikacija između poslužitelja kriptirana je TLS tehnologijom, a pristup poslužitelju je putem šifriranih SSH i VPN veza.

To jamči visoku razinu sigurnosti i povjerljivosti podataka.

Osim toga, sve korisničke i nadgledničke lozinke šifrirane su u našoj bazi podataka i PolyglotClub ih ne može čitati izvana ili interno.

Veze na web stranice trećih stranaŽeljeli bismo istaknuti da naša web stranica može sadržavati poveznice na stranice trećih strana, a neke od naših usluga mogu vam omogućiti pristup uslugama trećih strana (kao što su društvene mreže).

Nemamo kontrolu nad načinom na koji web-mjesta i usluge trećih strana postupaju s vašim podacima.

Ne pregledavamo web-mjesta i usluge trećih strana i nismo odgovorni za te stranice i usluge trećih strana ili njihovu praksu u vezi sa zaštitom vaših podataka.

Pozivamo vas da pažljivo pročitate pravila rukovanja podacima stranica trećih strana kojima pristupate s naše stranice.

Rukovanje podacima koji se odnose na djecuNe prikupljamo namjerno osobne podatke od djece mlađe od 16 godina bez izričitog dopuštenja roditelja ili skrbnika.

U slučaju da smo nehotice prikupili podatke o djeci mlađoj od 16 godina, poduzet ćemo korake za brisanje podataka što je prije moguće, osim ako smo po zakonu obvezni pohraniti te podatke.

Promjene u Politici privatnostiPolyglotClub može povremeno mijenjati ova Pravila privatnosti, posebno u slučaju zakonskih promjena.

Stoga vas pozivamo da uvijek pogledate najnoviju verziju Pravila privatnosti na našoj web stranici:


https://polyglotclub.com/policies

Ako želite kontaktirati PolyglotClub vezi s ovim Pravilima privatnosti (na primjer, kako biste ostvarili svoja prava ili uložili pritužbu u vezi s rukovanjem vašim podacima), to možete učiniti putem sljedeće stranice:

https://polyglotclub.com/legal

Ne ustručavajte se kontaktirati nas ako smatrate da nismo na odgovarajući način postupali s vašim podacima.

Dat ćemo sve od sebe da ispunimo vaš zahtjev što je prije moguće.

Ako ostanete nezadovoljni našim odgovorom, također nas možete izravno kontaktirati i podnijeti pritužbu tijelu za zaštitu podataka.

Nadzorno tijelo za zaštitu podataka u Francuskoj


CNIL
https://www.cnil.fr
CNIL – 3 Place de Fontenoy – TSA 80715 – 75334 PARIS CEDEX 07.

POLITIKA O KOLAČIĆIMAOpće informacijeSadašnja politika upravljanja kolačićima ima za cilj pružiti što jasnije i potpunije informacije o kolačićima koje koristimo i njihovoj namjeni.

Također vas pozivamo da pročitate našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o pravilima koja se odnose na zaštitu osobnih podataka.

Kolačić je mala podatkovna datoteka pohranjena na tvrdom disku vašeg računala, tableta ili pametnog telefona kada posjetite web stranicu.

Kolačić na vaš uređaj postavlja poslužitelj koji hostira web stranicu.

Poslužitelj prepoznaje vaš uređaj kada se vratite na dotičnu stranicu zbog jedinstvenog ID broja kolačića.

Postoje različite vrste kolačića, kategorizirane prema podrijetlu, funkciji i vijeku trajanja.

Koje vrste kolačića koristimo?- Osnovni kolačići: Ovi kolačići osiguravaju da možete pregledavati naše web stranice i aplikacije, kao i koristiti značajke (kao što su košarica za kupnju i vaše postavke privatnosti).
- Funkcionalni kolačići: Ovi kolačići olakšavaju rad naših web stranica i aplikacija te omogućuju personalizirano iskustvo pregledavanja, na primjer pohranjivanjem imena za prijavu, lozinki i postavki, kao što su postavke jezika. Ove šifrirane kolačiće izravno instalira PolyglotClub na razdoblje od godinu dana.
- Kolačići za analizu i oglašavanje: Ovi kolačići prikupljaju podatke o korištenju naše stranice i platforme, kao što su broj posjetitelja, popularne web stranice i vrijeme koje korisnici provode na određenoj stranici. U tu svrhu koristimo kolačiće trećih strana u statističke i marketinške svrhe, kao što su Google Analytics, Google Universal Analytics, Google Tag Manager i Facebook.


Ovi kolačići sadrže informacije koje koristimo za obradu vaših zahtjeva i poboljšanje naših usluga na internetu.

Možete kontrolirati ili spriječiti pohranu kolačića.

Imajte na umu da web-mjesto možda neće raditi tako dobro nakon promjene postavki.

Ako želite saznati više o kontroli i upravljanju kolačićima, posjetite stranicu https://www.allaboutcookies.org .