Apua

NEW ARTICLE

Mikä on PolyglotClub Maa / alue Administrator filosofia?Meidän filosofian PolyglotClub on luoda, ylläpitää ja kehittää kielellistä ja kulttuurista vaihtoa osallistumalla aktiivisesti.
Näin pitäisi olla filosofian Maa Ylläpitäjät (CA), ja alue Ylläpitäjät (RA).
Uskomme, että jäsenet voivat tulla järkevämpi kieltenopiskelijat sekä parempia yksilöitä, mutta myös hauskaa.
Maa / alue Administrator tavoitteena on tarjota jäsenille paras kumppani ottelut, tietoa ja taitoa koulutusta kuin mahdollista.
Heillä on tukea koko PolyglotClub yhteisöä, sekä asiantuntemusta viranomaisten aloilla Glottology, kulttuurintutkimus, ja didaktiikka.
Mikä maa / alue Ylläpitäjä panemassa on hyötyä monilla eri tasoilla.
He pyrkivät parantamaan jäsenten kielitaito ja vieraiden kulttuurien tuntemusta.
Silti, tämä ei saa panna täytäntöön kustannuksella muu jäsen.
Jokaisella tilaajalla on oltava mahdollisuus vuorovaikutukseen ja parantaa.
CA / Region hoitajaan nauttia tekee kaikki edellä ilman muuta palkita kuin henkilökohtaista tyydytystä johdettu näistä vaihtoa.
Koska korvaus, Maa / alue Ylläpitäjä on oikeus erityinen asema PolyglotClub, ja pidetään erittäin niiden sitoutumista koko PolyglotClub yhteiskuntaa.
Lisäksi Maa / alue Ylläpitäjä on voitava käyttää asemaansa henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun.
Tämä on helpotettava etuoikeutettu käyttö PolyglotClub kirjeen pään paperi- ja nominatiivi käyntikortteja.
Lopuksi Maa / alue Ylläpitäjä voi luottaa täyden tuen meidän maailmanlaajuisen verkoston kaikki omat kykynsä, kun se soveltuu tehtävänsä ja PolyglotClub Policy.
Menestys ei mitata useissa kielten Maa / alue Administrator puhua, tai jäsenten kokonaismäärä ne kirjoilla, mutta parannus kunkin yksittäisen.
Voit tehdä tämän, Maa / alue Ylläpitäjä on moderaattorit ja ohjaajat, jotta istuttaa perusoikeuksien etiikka ja yhteistä hyvää kaikissa PolyglotClub osallistujia.
CA / Region Ylläpitäjä yleensä erittäin korkea säilyttäminen jäseniämme vuodesta toiseen.
PolyglotClub pitää jäsentensä etujen ensisijaisesti.
Tämä tarkoittaa Maa / alue hoitajaan isännöidä säännöllisiin kokouksiin kätevä paikoissa, ja parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.
CA / Region Ylläpitäjä pyrkii edistämään kunkin yksittäisen kokouksen riippumatta heidän henkilökohtaisista esityslistalla tai etuja.
Lisäksi Maa / alue hoitajaan aktiivisesti nostaa PolyglotClub, ja kehittää vaihtoa mahdollisimman monet ihmiset kuin mahdollista.
Siksi PolyglotClub ylpeänä mielestäni on yksi parhaista nykyisten sivustojen edistää kielten ja kulttuurien maailmassa.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All