Súgó

NEW ARTICLE

Mi PolyglotClub Ország / Régió Administrator filozófia?Filozófiánk at PolyglotClub a megteremtése, fenntartása és fejlesztése a nyelvi és a kulturális cserék aktív részvétel révén.
Így kell lennie a filozófia Ország Rendszergazdák (CA), és a régió Rendszergazdák (RA).
Hisszük, hogy a tagok egyre inkább értelmes nyelvet tanulók, valamint a jobb egyének, miközben jól érzik magukat.
Ország / Régió Administrator célja, hogy a tagok a legjobb partner megegyezik, a tudás, és a képzések csak lehetséges.
Ők lesznek támogatást a teljes PolyglotClub közösség, valamint a szakértelem a hatóságok a következő területeken Glottology, Cultural Studies, és didaktika.
Milyen Ország / Régió Administrator véghez előnyös a különböző szinteken.
Törekednek, hogy fokozzák a tagok nyelvi készségek és ismeretek idegen kultúrák.
Mégis, ez az amit nem szabad végrehajtani árán bármely más tagja.
Minden előfizető számára a lehetőséget, hogy kölcsönhatásba lépnek, és javítani.
CA / Régió tisztviselő élvezni csinál minden a fenti de semmilyen más jutalmat, mint a személyes kielégülés ezekből a cserék.
Ennek ellentételezéseként viszont Ország / Régió Administrator jogosult lesz egy különleges státuszt PolyglotClub, és úgy kell tekinteni, rendkívül azok elkötelezettségét a teljes PolyglotClub társadalomban.
Sőt, az Ország / régió Administrator képesnek kell lennie arra, hogy használják a pozícióját személyes és a szakmai fejlődés.
Ez kell könnyíteni a kiváltságos használata PolyglotClub fejléces papírt, és nominative névjegykártyák.
Végül Ország / Régió Administrator számíthatnak a teljes támogatást a mi világméretű hálózat minden egyes törekvéseit, ha az alkalmas a vámok és a PolyglotClub Policy.
A siker nem mérhető a nyelvek számát Ország / Régió Administrator beszélnek, vagy a tagállamok száma, amelyben beiratkoztak, de a fejlesztő az egyes.
Ehhez Ország / Régió Administrator kell moderátorok és a segítők, hogy csepegtetni az alapvető etikai és közjó minden PolyglotClub résztvevők.
CA / Régió Administrator általában nagyon magas visszatartás tagjaink évről évre.
PolyglotClub kell tartani a tagjaik érdekeinek elsősorban.
Ez azt jelenti, Ország / Régió tisztviselő otthont rendszeresen megrendezett találkozókon kényelmes helyen, és a lehető legjobb körülmények között.
CA / Régió Administrator törekednie kell arra, hogy támogassák az egyes ülésen való tekintet személyes ambícióikat vagy előnyök.
Sőt, Ország / Régió tisztviselő aktívan emelik PolyglotClub, és fejleszteni cserék között, mint sokan a lehető.
Ezért PolyglotClub büszke arra, hogy hiszem, hogy az egyik legjobb jelenlegi oldalakon, nyelvek és kultúrák világszerte.

Related topics:

Comments