Help

Wat is Polyglotclub Land / Regio Administrator Filosofie?Onze filosofie aan Polyglotclub is het creëren, onderhouden en ontwikkelen van taalkundige en culturele uitwisselingen door actieve deelname.
Zo moet de filosofie van Land Administrators (CA), en Regio Administrators (RA) zijn.
Wij zijn van mening dat de leden verstandiger taalleerders, evenals een betere individuen kunnen worden, terwijl ook het hebben van plezier.
Doel Land / Regio Administrator is om leden te voorzien van de beste partner past, kennis en vaardigheden training mogelijk.
Zij zullen steun van de gehele Polyglotclub gemeenschap, evenals kennis van de autoriteiten op het gebied van Glottology, Culturele Studies, en Didactiek hebben.
Wat Land / Regio Administrator volbrengen is gunstig op vele verschillende niveaus.
Zij streven ernaar dit taalkundige vaardigheden van de leden te verbeteren, en kennis van vreemde culturen.
Maar toch, dit mag niet ten koste gaan van een ander lid geïmplementeerd.
Elke abonnee moet de mogelijkheid om te communiceren en te verbeteren.
CA / Regio administrateur genieten van al het bovenstaande doen met geen andere beloning dan de persoonlijke bevrediging afgeleid van deze uitwisselingen.
Ter compensatie zal Land / Regio Beheerder recht op een speciale status binnen Polyglotclub, en zal sterk worden beschouwd voor hun inzet door het hele Polyglotclub samenleving.
Bovendien zal Land / Regio beheerder in staat zijn om hun positie te gebruiken voor persoonlijke en professionele groei.
Dit zal worden vergemakkelijkt door de bevoorrechte gebruik van Polyglotclub brief hoofd papier en nominatief visitekaartjes.
Ten slotte kan Land / Regio Administrator rekenen op de volledige steun van ons wereldwijde netwerk voor al hun individuele inspanningen, voor zover verenigbaar met hun taken en met de Polyglotclub Policy.
Succes zal niet worden gemeten door het aantal talen Land / Regio Administrator spreken, of door het totale aantal leden dat ze ingeschreven, maar door de verbetering van elk individu.
Om dit te doen, moet land / regio Administrator moderators en begeleiders zijn, om zo de fundamentele ethiek en algemeen welzijn te druppelen in alle Polyglotclub deelnemers.
CA / Regio Administrator hebben over het algemeen een zeer hoge retentie met onze leden jaar na jaar.
Polyglotclub de belangen van hun leden in de eerste plaats te houden.
Dat betekent Land / Regio administrateur hosten geplande vergaderingen op geschikte locaties, en in de best mogelijke omstandigheden.
CA / Regio Administrator zal ernaar streven om elke afzonderlijke vergadering te bevorderen, ongeacht hun persoonlijke agenda of voordelen.
Bovendien zal Land / Regio Administrator actief verheffen Polyglotclub, en uitwisselingen tussen zo zoveel mogelijk individuen te ontwikkelen.
Dat is de reden waarom Polyglotclub is trots om te geloven is het een van de beste bestaande sites bevorderen van talen en culturen over de hele wereld.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All