Ajuda

NOU ARTICLE

Què és l'Administrador Polyglotclub País / Regió Filosofia?La nostra filosofia a Polyglotclub és crear, mantenir i desenvolupar els intercanvis lingüístics i culturals a través de la participació activa.
Així ha de ser la filosofia d'Administradors País (CA), i per a la regió Administradors (RA).
Creiem que els membres poden convertir-se en estudiants d'idiomes més sensibles, així com millors persones, alhora que es diverteixen.
Meta País de l'administrador / Regió és proporcionar als membres amb el millor soci coincideix, el coneixement i el desenvolupament d'aptituds com sigui possible.
Ells tindran el suport de tota la comunitat Polyglotclub, així com l'experiència de les autoritats en matèria de Glottology, Estudis Culturals, i Didàctica.
El administrador estan aconseguint País / Regió és beneficiós en molts nivells diferents.
També s'ha de tenir per millorar les habilitats lingüístiques dels membres, i el coneixement de les cultures estrangeres.
No obstant això, això no ha de ser implementat a costa de qualsevol altre membre.
Cada abonat ha de tenir l'oportunitat d'interactuar i millorar.
Administrador de CA / Regió gaudirà fent tot això, sense altra recompensa que la satisfacció personal derivat d'aquests intercanvis.
Com a compensació, administrador País / Regió tindrà dret a un estatus especial dins Polyglotclub, i es considerarà altament pel seu compromís per tota la societat Polyglotclub.
D'altra banda, País / Regió administrador serà capaç d'utilitzar la seva posició per al creixement personal i professional.
Això es facilita mitjançant l'ús privilegiat de paper de carta Polyglotclub i targetes de visita nominatives.
Finalment, País / Regió Administrador pot comptar amb el ple suport de la nostra xarxa mundial de tots els seus esforços individuals, sempre que sigui compatible amb les seves funcions i amb la Política de Polyglotclub.
L'èxit no es mesura pel nombre d'idiomes Administrador País / Regió parlar, o pel nombre total de membres que es van inscriure, però pel bé de cada individu.
Per a això, País / Regió administrador ha de ser moderadors i facilitadors, per tal d'inculcar l'ètica fonamental i bé comú en tots els participants Polyglotclub.
Administrador de CA / Regió en general, tenen molt alta retenció amb els nostres membres any rere any.
Polyglotclub mantindrà els interessos dels seus membres davant tot.
Això significa Administrador País / Regió acollirà reunions programades en llocs convenients, i en les millors condicions possibles.
Administrador de CA / Regió es dedicarà a promoure cada reunió individual amb independència de la seva agenda o beneficis personals.
D'altra banda, l'Administrador d'País / Regió haurà d'elevar activament Polyglotclub, i desenvolupar els intercanvis entre tantes persones com sigui possible.
Per això Polyglotclub està orgullós de creure que és un dels millors llocs existents que promouen les llengües i cultures de tot el món.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All