Ajuda

NOU ARTICLE

Què són els '/ Compromisos de l'administrador Regió País'?1. País Administrador / Regió assenyalar a l'atenció del seu administrador mundial / País qualsevol problema que puguin tenir amb un Administrador de Regió o amb un membre.
2. País Administrador / Regió haurà de tractar a tots amb cortesia i respecte.
3. País Administrador / Regió serà el temps per a cada reunió.
4. País Administrador / Regió donarà avís d'hora per el seu Mundial / país Administrador de qualsevol conflicte d'horari que els impedeixi assistir a una reunió.
De la mateixa manera, País / Regió Administrador notificarà hora a l'administrador Mundial / país per a qualsevol llarga absència.
Aquest és el d'organitzar un substitut temporal, per tal de garantir que les diverses activitats Polyglotclub poden continuar en bones condicions.
Si un administrador País / Regió està absent per més de dues setmanes sense previ avís, s / ell ha de ser eliminat i reemplaçat immediatament i definitivament.
5. País Administrador / Regió informarà seu Mundial / país Administrador de qualsevol malaltia o lesió que pugui afectar la seva capacitat de mantenir la seva posició, o per dur a terme les seves funcions.
6. País Administrador / Regió acatarà totes Polyglotclub Condicions del servei denominat 'Política Polyglotclub' a la pàgina principal.
7. País Administrador / Regió donarà suport Polyglotclub i els seus membres potser de la seva capacitat.
8. País Administrador / Regió mai s'haurà d'enfrontar a un administrador Mundial / país, o un altre administrador Regió durant o després d'una reunió.
L'Administrador mundial / País Administrador / Regió serà més que feliç de parlar de qualsevol tema en el moment adequat, no en presència d'altres membres regulars.

Això és per mantenir la imatge de qualitat i fiabilitat que s'associa amb Polyglotclub.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All