Apua

NEW ARTICLE

Mitä ovat 'Maa / alue Ylläpitäjän sitoumukset'?1. Maa / alue Administrator on saatettava tietoon niiden World / Maa Ylläpitäjä mitään ongelmia ne voivat olla kanssa alueen Administrator tai jäsen.
2. Maa / alue Ylläpitäjä on kohdeltava kaikkia kohteliaasti ja kunnioittaen.
3. Maa / alue Administrator on ajoissa kaikkiin kokouksiin.
4. Maa / alue Administrator antaa aikaisin ilmoitus heidän World / Maa Ylläpitäjä mitään aikataulua ristiriitoja, jotka estäisivät heitä osallistumasta kokoukseen.
Samoin Maa / alue Administrator antaa aikaisin ilmoitus heidän World / Maa Administrator mistään pitkän poissaolon.
Tämä on järjestää tilapäinen korvike, jotta varmistetaan, että eri PolyglotClub toimintaa voidaan jatkaa hyvissä olosuhteissa.
Jos Maa / alue Ylläpitäjä on poissa yli kaksi viikkoa ilman ennakkoilmoitusta, s / hän on välittömästi ja lopullisesti poistaa ja korvata.
5. Maa / alue Administrator ilmoittavat World / Maa Ylläpitäjä minkään sairauden tai vamman, joka vaikuttaisi niiden kyky pitää asemaansa tai tehtäviensä suorittamiseksi.
6. Maa / alue Ylläpitäjä noudattaa kaikkia PolyglotClub käyttöehtoja nimitystä 'PolyglotClub Policy' etusivulla.
7. Maa / alue Ylläpitäjä tukee PolyglotClub ja jäseniään parhaan kykynsä.
8. Maa / alue Ylläpitäjä saa koskaan kohdata World / Maa järjestelmänvalvojana tai toiselle alueelle Administrator aikana tai sen jälkeen kokous.
World / Maa Administrator / alue Ylläpitäjä on enemmän kuin mielellään keskustella asiasta oikeaan aikaan, ei läsnäollessa muille varsinaisille jäsenille.

Tämä on vaalia kuvan laatua ja luotettavuutta, joka liittyy PolyglotClub.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All