Help

NEW ARTICLE

Кои са 'страна / регион Ангажиментите администратор'?1. Държава / Регион Administrator трябва да представи на вниманието на техния World / Country Administrator някакви проблеми, те могат да имат с Регион Administrator или с държава.
2. Държава / Регион Administrator третира всички с любезното съдействие и уважение.
3. Държава / Регион управител е на път за всяка среща.
4. Държава / Регион Administrator дава ранно предупреждение, за да им World / Country Administrator на всякакви график конфликти, които ще им попречат да присъства на заседание.
По същия начин, Country / Region Administrator дава ранно предупреждение, за да им World / Country Administrator за всяко дълго отсъствие.
Това е да се организира временен заместител, за да се гарантира, че различните дейности PolyglotClub могат да продължат в добри условия.
Ако държава / регион Administrator отсъства за повече от две седмици, без предварително уведомяване, той / тя трябва да бъде незабавно и окончателно отстранен и заменен.
5. Държава / Регион администратор уведомява им World / Country Administrator на всяко заболяване или травма, която ще се отрази върху способността им да задържат позицията си, или да изпълняват задълженията си.
6. Country / Region Administrator задължава да спазва всички PolyglotClub Правила за ползване по-нататък 'PolyglotClub политика' на началната страница.
7. Държава / Регион Administrator подкрепя PolyglotClub и техните членове, за да най-доброто от способностите си.
8. Държава / Регион Administrator никога не трябва да се изправи срещу един Administrator World / Country, или друга област Administrator по време или след среща.
World / Country Administrator / Район администратор, ще бъде повече от щастлив да обсъди всеки въпрос на време, а не в присъствието на други редовни членове.

Това е да се поддържа имиджа на качество и надеждност, което е свързано с PolyglotClub.

Related topics: