Pomoć

NEW ARTICLE

Što su 'država / regija administratora obveze'?1. Država / Regija Administrator će upozoriti svoje Svijet / Country Administrator bilo kakvih problema oni mogu imati u regiji administrator ili član.
2. Država / Regija Administrator će liječiti sve sa ljubaznošću i poštovanjem.
3. Država / Regija Administrator će biti na vrijeme za svaki sastanak.
4. Država / Regija Administrator će dati rano obavijest da njihov svijet / Country Administrator bilo rasporeda sukoba da bi ih se spriječilo da dođu na sastanak.
Isto tako, Država / Regija Administrator će dati rano obavijest da njihov svijet / Country administratora za bilo dugog odsustva.
To je dogovoriti za privremenu zamjenu, kako bi se osiguralo da su razni PolyglotClub aktivnosti mogu se nastaviti u dobrim uvjetima.
Ako Država / Regija Administrator je odsutan više od dva tjedna bez prethodne najave, on / ona će se odmah i definitivno ukloniti i zamijeniti.
5. Država / Regija Administrator obavještava svoje World / Država Administrator bilo bolesti ili ozljeda koja bi utjecala na njihovu sposobnost da se drže svoje pozicije, odnosno za obavljanje svojih dužnosti.
6. Država / Regija Administrator će se pridržavati svih PolyglotClub Uvjeti korištenja naziva 'PolyglotClub Politika' na početnoj stranici.
7. Država / Regija Administrator će podržati PolyglotClub i njihovih članova na najbolji mogući način.
8. Država / Regija Administrator nikada neće suočiti s World / Država administrator ili drugoj regiji administratora tijekom ili nakon sastanka.
World / Država Administrator / Regija Administrator će biti više nego sretni da raspravljati bilo koje pitanje u pravo vrijeme, a ne u prisutnosti drugih redovitih članova.

To je podržavati sliku kvalitete i pouzdanosti koja je povezana s PolyglotClub.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All