Súgó

NEW ARTICLE

Mik azok a 'Country / Region Administrator kötelezettségvállalásait'?1. Ország / Régió tisztviselő felhívhatja azok World / Ország Administrator olyan problémák lehetnek a régió Administrator, vagy egy tagállam.
2. Ország / Régió tisztviselő kezelni mindenkit udvariasan és tisztelettel.
3. Ország / Régió tisztviselő hogy időben minden ülés.
4. Ország / Régió tisztviselő hogy mielőbb értesítsék World / Ország Administrator bármely ütemezés konfliktus, amely megakadályozza őket abban részt venni az ülésen.
Hasonlóképpen, az Ország / régió tisztviselő hogy mielőbb értesítsék World / Ország Administrator bármilyen hosszú távollét.
Ez gondoskodjon ideiglenes helyettesítő, annak érdekében, hogy a különböző PolyglotClub tevékenységek továbbra is jó körülmények között.
Ha egy ország / régió Administrator, hiányzik több mint két hétig előzetes értesítés nélkül, s / ő kell azonnal és véglegesen eltávolítják, és kicserélik.
5. Ország / Régió tisztviselő értesíti a World / Ország Administrator bármilyen betegség vagy sérülés, amely befolyásolja, hogy képesek tartani a pozíciót, vagy arra, hogy feladataikat.
6. Country / Region tisztviselő betartja az összes PolyglotClub Szerződési Feltételek nevezik 'PolyglotClub Policy' a honlapon.
7. Country / Region Administrator támogatja PolyglotClub és tagjaik a legjobb képességeik szerint.
8. Ország / Régió tisztviselő soha nem szembesíti a World / Ország Administrator, vagy egy másik régió Administrator alatt vagy után a találkozó.
A World / Ország Administrator / Régió Administrator több lesz, mint boldog, hogy megvitassák a kérdést a megfelelő időben, és nem a jelen lévő más rendes tagja.

Ez fenntartani a kép a minőség és megbízhatóság társul PolyglotClub.

Related topics:

Comments