Ajutor

NEW ARTICLE

Care sunt 'Țară / Regiune angajamentele de administrator lui'?1. Tara / Regiune Administrator pun la cunoștința lor Administrator Mondiale / Țara orice probleme care le pot avea cu un Administrator regiune sau cu un membru.
2. Țara / Regiunea Administrator va trata pe toată lumea cu curtoazie și respect.
3. Tara / Regiune Administrator este la timp pentru fiecare Meeting.
4. Tara / Regiune Administrator notifică devreme pentru a lor World / Țara Administrator de orice conflict de program care le-ar împiedica să participe la o reuniune.
De asemenea, țară / regiune Administrator notifică devreme pentru a lor Administrator Mondiale / Țara de orice absență îndelungată.
Acest lucru este de a asigura un înlocuitor temporar, pentru a se asigura că diversele activități PolyglotClub poate continua în condiții bune.
În cazul în care un administrator Tara / Regiune este absent pentru mai mult de două săptămâni fără notificare prealabilă, el / ea se scoase și înlocuite imediat și definitiv.
5. Tara / Regiune Administrator informează lor World / Țara Administrator de orice boală sau accident care ar putea afecta capacitatea de a deține poziția lor, sau de a-și îndeplini sarcinile.
6. Tara / Regiune Administrator va respecta toate PolyglotClub Conditii de mentionat ca 'Politica PolyglotClub' de pe pagina de start.
7. Țara / Regiunea Administrator sprijină PolyglotClub și membrilor acestora la cele mai bune de capacitatea lor.
8. Țara / Regiunea Administrator nu se confrunte cu un administrator mondial / Țara, sau un alt administrator regiunea în timpul sau după o întâlnire.
World / Țara Administrator / Regiunea Administratorul va fi mai mult decât fericit să discute orice problemă la timpul potrivit, nu în prezența altor membri obisnuiti.

Acest lucru este de a susține imaginea de calitate și fiabilitate, care este asociat cu PolyglotClub.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All