Ajutor

NEW ARTICLE

Ce este PolyglotClub Tara / Regiune Administrator Filosofie?Filozofia noastra la PolyglotClub este de a crea, menține și dezvolta schimburile lingvistice și culturale prin participarea activă.
Astfel, ar trebui să fie filosofia de țară administratori (CA) și Regiunea administratori (RA).
Noi credem că membrii pot deveni învață limbi străine mai sensibile, precum și persoanele fizice mai bune, în timp ce, de asemenea, distractiv.
Gol Tara / Regiune Administrator este de a oferi membrilor cu cel mai bun partener meciuri, cunoștințe, și de formare de competențe în care este posibil.
Ei vor avea sprijin din partea întregii comunități PolyglotClub, precum si expertiza de la autoritățile din domeniul Glottology, studii culturale, și Didactica.
Ce Administrator sunt realizarea Tara / Regiune este benefic pe mai multe niveluri diferite.
Acestea se străduiesc pentru a îmbunătăți abilitățile lingvistice ale membrilor, precum și cunoașterea culturilor străine.
Totuși, acest lucru nu ar trebui să fie puse în aplicare la costul oricărui alt membru.
Fiecare abonat trebuie să aibă posibilitatea de a interacționa și de a îmbunătăți.
CA / Regiunea Administrator beneficiază face toate cele de mai sus, cu nici o altă răsplată decât satisfacerea personal derivat din aceste schimburi.
Ca o compensație, țară / regiune Administrator va avea dreptul la un statut special în cadrul PolyglotClub, și sunt considerate extrem de pentru angajamentul lor de către întreaga societate PolyglotClub.
Mai mult decât atât, țară / regiune Administrator trebuie să poată să folosească poziția lor pentru creșterea personală și profesională.
Aceasta se va facilitată prin utilizarea privilegiat de PolyglotClub hârtie cap legatura cu și cărți de vizită nominative.
În cele din urmă, țară / regiune Administrator poate conta pe sprijinul deplin din rețeaua noastră mondială pentru toate eforturile lor individuale, atunci când este compatibil cu atribuțiile și cu politica PolyglotClub.
Succesul nu va fi măsurată prin numărul de limbi Țara / Regiunea Administrator vorbesc, sau la numărul total de membri au înscriși, dar de binele fiecărui individ.
Pentru a face acest lucru, țară / regiune Administrator trebuie să fie moderatori și facilitatori, astfel încât să insufle etică fundamentale și bun comun în toți participanții PolyglotClub.
CA / Regiunea Administrator au, în general retenție foarte mare, cu membrii nostri la an la an.
PolyglotClub păstrează interesele membrilor lor în primul rând.
Asta înseamnă Tara / Regiune Administrator se găzdui întâlniri programate cu regularitate în locații convenabile, iar în cele mai bune condiții posibile.
CA / Regiunea Administrator depune eforturi pentru a promova fiecare reuniune individ, indiferent de ordinea de zi sau beneficii personale.
Mai mult decât atât, țară / regiune Administrator se ridica în mod activ PolyglotClub, și de a dezvolta schimburile între ca multe persoane cu putință.
Acesta este motivul pentru PolyglotClub este mândru să cred că este una dintre cele mai bune site-uri existente de promovare limbi și culturi din întreaga lume.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All