Bantuan

NEW ARTICLE

Apakah PolyglotClub Negara / Wilayah Pentadbir Falsafah?Falsafah kami di PolyglotClub adalah untuk mewujudkan, mengekalkan dan membangunkan pertukaran bahasa dan budaya melalui penyertaan aktif.
Oleh itu harus falsafah Pentadbir Negara (CA), dan Pentadbir Wilayah (RA).
Kami percaya bahawa ahli boleh menjadi pelajar bahasa lebih masuk akal, dan juga individu yang lebih baik, dan juga mempunyai menyeronokkan.
Matlamat Negara / Wilayah Pentadbir adalah untuk menyediakan ahli dengan rakan kongsi yang terbaik perlawanan, pengetahuan, dan latihan kemahiran yang mungkin.
Mereka akan mempunyai sokongan daripada masyarakat PolyglotClub keseluruhan, dan juga kepakaran dari pihak berkuasa dalam bidang Glottology, Pengajian Kebudayaan, dan Didactics.
Apa Pentadbir adalah mencapai Negara / Wilayah memberi manfaat pada pelbagai peringkat.
Mereka akan berusaha untuk meningkatkan kemahiran linguistik ahli, dan pengetahuan budaya asing.
Namun, ini tidak sepatutnya dilaksanakan pada kos mana-mana ahli lain.
Setiap pelanggan perlu mempunyai peluang untuk berinteraksi dan meningkatkan.
Pentadbir CA / Wilayah hendaklah menikmati melakukan semua perkara di atas dengan sebarang balasan selain daripada kepuasan peribadi yang diperolehi daripada pertukaran ini.
Sebagai pampasan, Pentadbir Negara / Wilayah akan layak mendapat status istimewa dalam PolyglotClub, dan hendaklah dianggap sangat untuk komitmen mereka oleh masyarakat PolyglotClub keseluruhan.
Selain itu, Negara / Wilayah Administrator akan dapat menggunakan kedudukan mereka untuk pertumbuhan peribadi dan profesional.
Ini hendaklah diusahakan menerusi penggunaan yang istimewa PolyglotClub kertas kepala surat dan kad perniagaan nominatif.
Akhir sekali, Negara / Wilayah Pentadbir boleh bergantung kepada sokongan penuh daripada rangkaian kami di seluruh dunia untuk semua usaha individu, apabila serasi dengan tugas mereka dan dengan Dasar PolyglotClub.
Kejayaan tidak akan diukur dengan jumlah bahasa Pentadbir Negara / Wilayah bercakap, atau oleh jumlah bilangan ahli mereka mendaftar, tetapi dengan kemajuan setiap individu.
Untuk melakukan ini, Negara / Wilayah Pentadbir mesti moderator dan fasilitator, untuk menyemai etika asas dan kebaikan bersama dalam semua peserta PolyglotClub.
Pentadbir CA / Wilayah umumnya mempunyai pengekalan sangat tinggi dengan ahli-ahli kami tahun demi tahun.
PolyglotClub hendaklah menyimpan kepentingan ahli-ahli mereka yang pertama dan utama.
Ini bermakna Pentadbir Negara / Wilayah akan menjadi tuan rumah mesyuarat yang dijadualkan secara tetap di lokasi yang mudah, dan dalam keadaan yang terbaik.
Pentadbir CA / Wilayah akan berusaha untuk menggalakkan setiap mesyuarat individu tanpa mengira agenda peribadi mereka atau faedah.
Selain itu, Pentadbir Negara / Wilayah hendaklah secara aktif meningkatkan PolyglotClub, dan membangunkan pertukaran antara seberapa banyak individu yang mungkin.
Itulah sebabnya PolyglotClub berbangga untuk mempercayai ia adalah salah satu yang terbaik yang sedia ada laman mempromosikan bahasa dan budaya di seluruh dunia.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All