Hjælp

NEW ARTICLE

Hvad er PolyglotClub Land / Region Administrator Philosophy?Vores filosofi på PolyglotClub er at skabe, vedligeholde og udvikle sproglige og kulturelle udvekslinger gennem aktiv deltagelse.
Således bør være filosofi Country Administratorer (CA) og Region Administratorer (RA).
Vi mener, at medlemmerne kan blive mere fornuftige sprogstuderende samt bedre individer, samtidig have det sjovt.
Land / Region Administrator mål er at give medlemmerne den bedste partner passer, viden og færdighedstræning som muligt.
De vil have opbakning fra hele PolyglotClub samfund, samt ekspertise fra myndighederne inden for Glottology, Kulturstudier, og didaktik.
Hvad Land / Region Administrator udretter er gavnligt på mange forskellige niveauer.
De skal bestræbe sig på at forbedre medlemmernes sproglige færdigheder og viden om fremmede kulturer.
Men dette bør ikke gennemføres på bekostning af et andet medlem.
Hver abonnent have mulighed for at interagere og forbedre.
CA / Region administrator nyde at gøre alle ovenstående uden anden belønning end den personlige tilfredsstillelse afledt af disse børser.
Som kompensation, vil Land / Region Administrator har ret til en særlig status inden for PolyglotClub, og anses stærkt for deres engagement af hele PolyglotClub samfundet.
Desuden skal land / område Administrator kunne bruge deres position til personlig og faglig udvikling.
Dette skal fremmes gennem privilegeret brug af PolyglotClub papir med brevhoved og nominativ visitkort.
Endelig kan Land / Region Administrator regne med fuld støtte fra vores verdensomspændende netværk for alle deres individuelle bestræbelser, når det er foreneligt med deres opgaver og med PolyglotClub Policy.
Succes vil ikke blive målt på antallet af sprog Land / Region Administrator taler, eller med det samlede antal medlemmer, de tilmeldte, men af ​​gavn for den enkelte.
For at gøre dette, skal Land / Region Administrator være moderatorer og facilitatorer for at indgyde grundlæggende etik og fælles gode i alle PolyglotClub deltagere.
CA / Region Administrator har generelt meget høj retention med vores medlemmer år efter år.
PolyglotClub opbevarer deres medlemmers interesser først og fremmest.
Det betyder, land / område administrator vært regelmæssigt planlagte møder i praktiske steder, og i de bedst mulige betingelser.
CA / Region administrator stræber efter at fremme det enkelte møde, uanset deres personlige dagsorden eller ydelser.
Endvidere skal Land / Region Administrator aktivt ophøje PolyglotClub, og at fremme udvekslingen mellem så mange mennesker som muligt.
Derfor PolyglotClub er stolt af at tro det er en af ​​de bedste eksisterende websteder, der fremmer sprog og kulturer verden over.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All