Help

NEW ARTICLE

Какво е PolyglotClub Country / Region Administrator философия?Нашата философия в PolyglotClub е да създаде, поддържа и развива езикови и културни обмени чрез активно участие.
Така трябва да е философията на държавата Administrators (CA), и областта Administrators (RA).
Ние вярваме, че членове могат да станат по-разумни изучаващи чужди езици, както и по-добри физически лица, а също и да се забавляват.
Целта Country / Region Administrator е да осигури на членовете с най-добрият партньор мачове, знанието и уменията обучение, колкото е възможно.
Те ще имат подкрепа от целия PolyglotClub общност, както и експертиза от органи в областта на Glottology, културни изследвания, и дидактика.
Какво Country / Region Administrator са осъществяване е от полза на много различни нива.
Те трябва да се стреми да повиши езиковите умения на членовете, както и владеенето на чужди култури.
И все пак, това не трябва да се прилага с цената на всяка друга държава.
Всеки абонат трябва да има възможност да си взаимодействат и да се подобри.
CA / Район Administrator се насладите правиш всичко по-горе, които нямат друга награда от лично удовлетворение, получен от тези борси.
Като компенсация, Country / Region Administrator ще има право да получи специален статут в рамките PolyglotClub, и се счита за силно за тяхната ангажираност с цялата PolyglotClub общество.
Нещо повече, страната / региона Administrator трябва да може да използва позицията си, за лично и професионално израстване.
Това трябва да бъде улеснено чрез привилегировано използване на PolyglotClub писмо главата хартия и поименни визитки.
На последно място, Country / Region Administrator може да разчита на пълната подкрепа от нашата световна мрежа за всички свои индивидуални усилия, когато е съвместимо с техните задължения и с политика PolyglotClub.
Успехът не се измерва с броя на езиците, Country / Region Administrator говорят, или от общия брой на членовете им, приети, но с подобряването на всеки индивид.
За да направите това, Country / Region Administrator трябва да модератори и фасилитатори, така че да се внуши основните етика и общото благо на всички участници PolyglotClub.
CA / Район Administrator обикновено имат много високо задържане с нашите членове, година след година.
PolyglotClub пази интересите на своите членове, на първо място.
Това означава, Country / Region Administrator ще бъде домакин на редовни срещи в удобни места, и в най-добрите възможни условия.
CA / Район Administrator се стреми да насърчава всяка отделна среща, независимо от техния личен дневен ред или обезщетения.
Нещо повече, страната / региона Administrator трябва активно да издигнем PolyglotClub, и да развиват обмен между най-много лица е възможно.
Ето защо PolyglotClub е горд да вярвам, че е един от най-добрите съществуващи сайтове, популяризиращи езици и култури в света.

Related topics: