Help

NEW ARTICLE

Как PolyglotClub Country Administrator сделка с Регион Administrator?Това е само за PolyglotClub Държава Administrators.

Важни неща, за да помисли, преди PolyglotClub Country Administrators назначи нов регион Администратори:

A) назначава един регион Само за всяка PolyglotClub Регион Administrator.
Това е така, защото е трудно за един администратор, който да контролира две различни региони едновременно. Освен това, при PolyglotClub, ние вярваме, че всички PolyglotClub Членовете трябва да имат равни възможности за администриране на PolyglotClub общност в техния район.
B) Трябва да отложи решението си за две до три седмици, преди да ги уведомява за решението си.
Нов PolyglotClub Регион Administrator CV може да изглежда много интересно, но има различни неща, за да се вземат предвид:
1. Този период ще служи за тестване REAL мотивацията на кандидата.
2. Този период ще ви позволи да се оцени профила на кандидата достатъчно дълго.
3. Този период ще осигури повече време за да се прилагат други (възможно по-добре) кандидати.
4. Накрая, тя изглежда по-сериозно за кандидата, ако го попиташ / й да изчака края на 'процеса скрининг'. NO фирма / организация ръцете такива отговорности толкова лесно и бързо. Ако кандидатът се дава такава позиция, така набързо, той / тя може да има сериозни съмнения по отношение на професионалните проницателност на PolyglotClub Administrators.
Имайте в предвид, на 'датата на прилагане' при назначаване на нов PolyglotClub Регион Administrator.
Ако след изтичането на срок от две до три седмици, все още има само един кандидат за даден регион, а след това можете да предложите на него / нея позицията.
Настояват, че те Прочети цялата FAQ отношение PolyglotClub 'Администрация' и също ALL с често задавани въпроси относно PolyglotClub 'Заседания' .Това ще ги мотивира и да им даде идеи за това как да се насърчи PolyglotClub в тяхната област.
Успех и не забравяйте, че PolyglotClub е за вашето забавление и обучение, на първо място.
Следователно, това, което е добро за PolyglotClub общност е добро за теб!

Related topics: