Βοήθεια

Πώς PolyglotClub Χώρα Διαχειριστής συμφωνία με την Περιφέρεια διαχειριστή;Αυτό είναι ΜΟΝΟ για PolyglotClub Χώρα διαχειριστές.

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσει πριν από την PolyglotClub Χώρα διαχειριστές να διορίσει νέα διοίκηση Περιοχή:

Α) διορίζει μόνο σε μία περιφέρεια για κάθε διαχειριστή PolyglotClub Περιφέρειας.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι δύσκολο για έναν Διαχειριστή να εποπτεύει δύο διαφορετικές περιοχές ταυτόχρονα. Εκτός αυτού, στο PolyglotClub, πιστεύουμε ότι όλοι οι PolyglotClub μέλη θα πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες για τη διαχείριση του PolyglotClub Κοινότητας στην περιοχή τους.
Β) Θα πρέπει να καθυστερήσει την απόφασή σας για δύο έως τρεις εβδομάδες, προτού να τους ενημερώσει για την απόφασή σας.
Ένα νέο διαχειριστή PolyglotClub Περιφέρεια CV μπορεί να φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα για να εξετάσουν:
1. Η περίοδος αυτή θα χρησιμεύσει για να δοκιμάσουν πραγματικό κίνητρο του υποψηφίου.
2. Η περίοδος αυτή θα σας επιτρέψει να αξιολογήσει το προφίλ του υποψηφίου αρκετό καιρό.
3. Η περίοδος αυτή θα δώσει περισσότερο χρόνο για να εφαρμόσει άλλα (και ενδεχομένως καλύτερα) οι υποψήφιοι.
4. Τέλος, φαίνεται πιο σοβαρό για τον υποψήφιο, αν του / της ζητήσετε να περιμένει μέχρι το τέλος της «διαδικασίας ελέγχου». Καμία εταιρεία / οργανισμό χέρια κάτω τέτοιες ευθύνες τόσο εύκολα και γρήγορα. Εάν ο αιτών ήταν έδωσε μια τέτοια θέση, τόσο βιαστικά, αυτός / αυτή μπορεί να έχει σοβαρές αμφιβολίες ως προς τις επαγγελματικές δαιμόνιο του PolyglotClub διαχειριστές.
Λάβετε υπόψη την «ημερομηνία εφαρμογής» κατά το διορισμό νέου διαχειριστή PolyglotClub Περιφέρεια.
Αν μετά από μια περίοδο δύο έως τρεις εβδομάδες, εξακολουθεί να υπάρχει μόνο έναν υποψήφιο για μια συγκεκριμένη περιοχή, τότε μπορείτε να προσφέρετε τον / τη θέση.
Επιμείνετε ότι διαβάσει όλες τις ερωτήσεις σχετικά με PolyglotClub 'Διοίκηση' και επίσης το σύνολο των Συχνές ερωτήσεις σχετικά με PolyglotClub «Συναντήσεις» .Αυτό θα τους δώσει κίνητρα και να τους δώσει ιδέες για το πώς να προωθήσει PolyglotClub στην περιοχή τους.
Καλή τύχη και μην ξεχνάτε ότι PolyglotClub είναι για διασκέδαση και μάθηση σας, πρώτα απ 'όλα.
Ως εκ τούτου, ό, τι είναι καλό για την PolyglotClub Κοινότητα είναι καλό για σας!

Related topics:

Comments