Ndihmë

NEW ARTICLE

Si PolyglotClub Vendi Administrator marrëveshje me Rajoni Administrator?Kjo është VETËM për PolyglotClub Vendi administratorët.

Gjëra të rëndësishme të marrin në konsideratë para se të PolyglotClub Vendi Administratorët emërojnë Administratorët e reja rajon:

A) Vetëm emërojë një rajon për çdo Administrator Rajoni PolyglotClub.
Kjo është për shkak se ajo është e vështirë për një Administrator i vetëm për të mbikëqyrur dy rajone të ndryshme në të njëjtën kohë. Përveç kësaj, në PolyglotClub, ne besojmë se ALL PolyglotClub Anëtarët duhet të kenë mundësi të barabartë për të administruar Komunitetin PolyglotClub në zonën e tyre.
B) Ju duhet të shtyjë vendimin tuaj për dy deri tre javë, para se të njoftojë ata për vendimin tuaj.
Një i ri Rajoni PolyglotClub Administrator CV mund të duket shumë interesante, por ka gjëra të ndryshme për të marrë në shqyrtim:
1. Kjo periudhë do të shërbejë për të provuar motivimin REAL e kandidatit.
2. Kjo periudhë do të ju lejojnë për të vlerësuar profilin e kandidatit kohë të mjaftueshme.
3. Kjo periudhë do të lejojë më shumë kohë për kandidatët e tjerë (dhe ndoshta më mirë) për të aplikuar.
4. Së fundi, ajo duket më serioz për kandidatin në qoftë se ju kërkoni atë / saj të presë deri në fund të 'procesit të shqyrtimit'. JO kompani / organizatë duart poshtë përgjegjësi të tilla SO lehtë dhe shpejt. Nëse një aplikant janë dhënë një pozicion të tillë, aq me ngut, ai / ajo mund të ketë dyshime serioze me acumen profesionale të PolyglotClub Administratorëve.
Mbani në mend e 'Data e Aplikimit' kur caktimin e një rajoni PolyglotClub Administrator re.
Nëse pas një periudhe dy deri tre javë, ende ka vetëm NJË aplikanti për një rajon të caktuar, atëherë ju mund të ofrojë atë / saj pozicion.
Insistojnë që ata lexojnë GJITHA FAQ lidhje PolyglotClub 'Administrimi' dhe gjithashtu GJITHA Pyetësorin lidhje PolyglotClub 'Takimet' .Kjo do të motivojë ata dhe për t'u dhënë atyre ide se si për të promovuar PolyglotClub në Rajonin e tyre.
Fat i mirë dhe mos harroni se PolyglotClub është për argëtim tuaj dhe të të nxënit, në radhë të parë.
Prandaj, ajo që është e mirë për komunitetin PolyglotClub është e mirë për ju!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All