Ndihmë

NEW ARTICLE

Çfarë është një 'Administrator PolyglotClub'?Shteti Administratorët (CA) dhe Rajoni Administratorët (RA) raport për administratorët e Botës (WA).
Ata janë përgjegjës për moderator biseda dhe forume, nxitjen takime, dhe zbatimin e rregulloreve PolyglotClub.
Administrator Vendi apo Rajoni Administrator përpjekje për të siguruar gjuhën krijuese dhe të kënaqshme dhe mjedise të këmbimit kulturore.
Ata kanë autoritet të plotë për të ndihmuar administratorët Botërore për të siguruar që të gjithë të sigurisë, kujdes dhe cilësi të standardeve të mbikëqyrjes janë përmbushur.

Praktikisht, në mesin e aktiviteteve të tjera, PolyglotClub coutry Administratorët do të jetë përgjegjës për:

- Takimet menaxhimin / redaktimi PolyglotClub dhe komentet e postuar në 'Takimet PolyglotClub' të vendit të tyre nenin;
- Zgjedhjen Rajoni Administratorët.
Edhe pse nuk ka shpërblim financiar ose material, privilegjet dhe perquisites janë të paçmueshme.
Si Administrator PolyglotClub Country / Rajoni, ju keni qasje në një rrjet më të gjerë dhe të rreptë të Botës, Vendi, Rajoni dhe Administratorëve të gjithë botën.
Kjo është një platformë unike nga e cila për të përpiqen për të dy një personal dhe një nivel profesional.
Pra, vetëm të marrë jashtë me ne !! Ne jemi duke rekrutuar fun, entuziast, njerëzit miqësore për pozicione të ndryshme administrative për tonë PolyglotClub Website.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All