Ndihmë

NEW ARTICLE

Cilat janë janë Administratorët A për burra dhe Dont-së?1. A nuk e fajësojnë as të kritikojë të tjerët.
Ju duhet të përdorni vetëm fjalë pozitive, ose on-line, apo ndërsa të ndjekur takimin.

2. Të jetë përgjegjës për emocionet tuaja, në qoftë se ju ndjeni nevojën për t'u ankuar në lidhje Rajoni tjera Administratorëve, Administrator tuaj Botëror, ose anëtarëve të tjerë, të marrë një shëtitje dhe të qetësohem para se ju shkruani / them diçka që mund të vë në siklet ju ose të tjerët.
3. Mos të imponojë asgjë për deputetët.
A nuk e marrin iniciativën për ndonjë afat të ri të Shërbimit.
Le Administrator juaj Botërore të vendosur rregullat.

4. Gjithmonë lavdërojnë Anëtarët, mos e degraduar ato.
5. Mos e fajësojë Administrator tuaj Vendi apo Administrator Botërore. Gjithmonë të marrë përgjegjësitë tuaja, dhe të jetë pozitiv.

6. Të jetë një model për anëtarët.
Kanë respekt të madhe për deputetët, administratorët e tjera të Rajonit, Vendi administratorët, dhe administratorët e Botës, dhe të përpiqen për të treguar vetëm anën e më të mirë të personalitetit tuaj.
7. Have fun! Kjo është një përvojë të mësuarit, dhe për këtë arsye, ajo duhet të jetë intelektualisht dhe shpirtërisht uplifting.
Mbi të gjitha, si një Administrator Country / Rajoni, ju keni edhe më shumë arsye për të ndjehen krenar dhe të përmbushur.
Gëzojë çdo çast dhe çdo aspekt të pozicionit tuaj privilegjuar.

Gjej më shumë rreth CA / rajonin Administrator Udhëzime

Related topics: