Ndihmë

NEW ARTICLE

Cilat janë detyrat e PolyglotClub vend dhe rajon Administratorët?PolyglotClub Shteti dhe rajoni Administratorët kanë një numër të privilegjeve. Përveç kësaj, ata janë të pritet për të përmbushur disa përgjegjësi dhe detyra themelore.
Sa më shpejt që ju janë të emëruar si Country / Rajoni Administrator, ju duhet të:

- Hapi 1 - Plotësoni Informacionit PolyglotClub Faqe për vendin e juaj / Rajon.
Këtu është një shembull i 'Information Page' për Vendi: Francë .
Këtu është një shembull i 'Information Page' për regjioni: Ile de France (Paris). Pasi të keni përfunduar Hapi 1, ju duhet të dërgoni një mesazh privat tek kohën e duhur (admin Botërore) , kështu që ne e dimë që ju keni bërë detyrën tuaj të parë.
- Hapi 2 - Organizimi PolyglotClub Language / Kultura Exchange Takimet .
Krijo një Event re NOW!

Hapi 3 - Advertise Takimet tuaja PolyglotClub.

Hapi 4 - Komunikoni me deputetët e tjerë PolyglotClub në nivelin tuaj Country / Rajoni, duke përdorur koment Murin .

Hapi 5 - Administrator Vendi i vetëm: të zgjedhur, të rekrutojë, dhe Manage Rajoni Administrator .
Të gjitha këto detyra janë të drejtuar drejt promovimit dhe zhvillimit të Komunitetit PolyglotClub në mbarë botën, dhe për këtë arsye, këto aktivitete të thjeshta janë në interesin tuaj më të mirë!

Teamwork gjithmonë paguan, kështu që mos hezitoni të kontaktoni PolyglotClub Botërore administratorët për informacione të mëtejshme dhe / ose për ndihmë.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All