Ndihmë

NEW ARTICLE

Si të aplikoni për një pozicion si Country / Rajoni Administrator?Kjo është Formular Aplikimi i nevojshëm për të paraqitur kandidaturën e një anëtari për një pozitë të PolyglotClub vend apo rajon Administrator.
Për të aplikuar për një pozicion si Administrator (vend ose rajon), ju duhet të ndjekin dy hapa të thjeshtë:

1. Shko tek 'Network' seksioni dhe zgjidhni një Shtet ose një Rajon për të cilën ju dëshironi të aplikoni si një Administrator poliglot.
2. Në krye të kësaj faqeje, në qoftë se ju të lexoni 'Admin: EMRI', kjo do të thotë se pozita tashmë është mbushur. Megjithatë, në qoftë se ju lexoni: '.? JO VEND / ADMIN RAJONI të bëhet një', klikoni në këtë link dhe të plotësoni formularin e Aplikimit Country / Rajoni.

Pasi është përfunduar, klikoni në 'SUBMIT' për të dorëzuar aplikimin tuaj. Ne do t'ju njoftojmë për vendimin tonë menjëherë, brenda 2 deri në 3 javë.

Zbuloni më shumë rreth 'Vendi / Rajoni administratorit Filozofisë' .

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1  1 All