Βοήθεια

Τι είναι το 'PolyglotClub Διαχειριστής';Χώρα Διαχειριστές (CA) και της Περιφέρειας Διαχειριστές (RA) έκθεση στο Παγκόσμιο Διαχειριστές (WA).
Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον μετριασμό συζητήσεις και φόρουμ, προώθηση συναντήσεις, και τους κανονισμούς εφαρμογής PolyglotClub.
Ο Διαχειριστής της χώρας ή της περιφέρειας προσπάθεια διαχειριστή για την παροχή δημιουργική και ευχάριστη γλώσσα και πολιτισμικά περιβάλλοντα ανταλλαγής.
Έχουν πλήρη εξουσία για να βοηθήσει το Παγκόσμιο Administrators, για να εξασφαλιστεί ότι όλοι οι μηχανισμοί ασφαλείας, τη φροντίδα και την ποιότητα των προτύπων ελέγχου πληρούνται.

Πρακτικά, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, PolyglotClub Coutry διαχειριστές θα είναι υπεύθυνος για:

- Συναντήσεις Διευθύνων / μοντάζ PolyglotClub και σχόλια που δημοσιεύονται στο «Συναντήσεις PolyglotClub' της χώρας τους τμήμα?
- Επιλέγοντας την περιοχή διαχειριστές.
Αν και δεν υπάρχει κανένα οικονομικό ή υλικό όφελος, τα προνόμια και τα προνόμια αυτά είναι ανεκτίμητη.
Ως διαχειριστής PolyglotClub Χώρα / Περιοχή, έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύτερο και αυστηρότερο δίκτυο του κόσμου, η χώρα και περιοχή διαχειριστές σε όλο τον κόσμο.
Αυτή είναι μια μοναδική πλατφόρμα από την οποία να αγωνιστεί τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Έτσι, μόλις απογειωθεί μαζί μας !! Αυτή τη στιγμή πρόσληψη διασκέδαση, ενθουσιώδης, φιλική προς τους ανθρώπους για διάφορες διοικητικές θέσεις για PolyglotClub ιστοσελίδα μας.

Related topics: