Bantuan

NEW ARTICLE

Bagaimana PolyglotClub Negara perjanjian dengan Pentadbir Pentadbir Wilayah?Ini adalah HANYA untuk PolyglotClub Negara Pentadbir.

Perkara yang perlu dipertimbangkan sebelum PolyglotClub Negara melantik Pentadbir Pentadbir Wilayah baru:

A) Hanya melantik SATU rantau bagi setiap Pentadbir PolyglotClub Wilayah.
Ini kerana ia adalah sukar untuk Pentadbir tunggal untuk menyelia dua kawasan yang berbeza pada masa yang sama. Selain itu, di PolyglotClub, kami percaya bahawa SEMUA PolyglotClub Ahli harus mempunyai peluang yang sama untuk mentadbir Komuniti PolyglotClub di kawasan mereka.
B) Anda harus melambatkan keputusan anda untuk DUA TIGA minggu, sebelum anda memberitahu mereka mengenai keputusan anda.
A baru PolyglotClub Wilayah Pentadbir CV mungkin kelihatan sangat menarik, tetapi terdapat pelbagai perkara yang perlu dipertimbangkan:
1. Tempoh ini akan berfungsi untuk menguji motivasi TANAH calon.
2. Tempoh ini akan membolehkan anda untuk menilai profil calon cukup lama.
3. Tempoh ini akan membolehkan lebih banyak masa untuk calon-calon lain (dan mungkin lebih baik) untuk memohon.
4. Akhir sekali, ia kelihatan lebih serius untuk calon jika anda bertanya kepada dia / dia menunggu sehingga akhir 'proses pemeriksaan'. NO syarikat / organisasi tangan ke bawah tanggungjawab seperti PP dengan mudah dan cepat. Jika pemohon telah diberikan kedudukan seperti itu, jadi tergesa-gesa, s / dia boleh mempunyai keraguan yang serius tentang kepintaran profesional PolyglotClub Pentadbir.
Perlu diingat yang 'Tarikh Permohonan' apabila melantik seorang Pentadbir baru PolyglotClub Wilayah.
Jika selepas tempoh dua hingga tiga minggu, masih hanya SATU pemohon untuk rantau tertentu, maka anda boleh menawarkan dia / dia kedudukan.
Menegaskan bahawa mereka membaca SEMUA Soalan Lazim mengenai PolyglotClub 'Pentadbiran' dan juga SEMUA Soalan Lazim mengenai PolyglotClub 'Mesyuarat' .This akan memberi motivasi kepada mereka dan memberikan mereka idea-idea tentang bagaimana untuk mempromosikan PolyglotClub di Wilayah mereka.
Nasib baik dan jangan lupa bahawa PolyglotClub adalah untuk bersenang-senang dan pembelajaran ANDA, pertama dan utama.
Oleh itu, apa yang baik untuk Komuniti PolyglotClub adalah baik untuk ANDA!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All