Ndihmë

NEW ARTICLE

Çfarë është Badge e Polyglot Club parapaguesit për?Pajtimtarit INFORMACION distinktiv
Taksa vjetore e juaj anëtarësimi ju jep të drejtën për të disa avantazhe.
Ju gjithashtu do të merrni distinktiv një pajtimtar për të veshin gjatë çdo takimi.
Për të kontrolluar të gjitha avantazhet dhe tarifat, shikoni formularin e regjistrimit .

Për të abonuar në Polyglot Club, dorëzojë formularin për stafin tonë në takimet e mëposhtme në Paris:
- Monday
- Tuesday
- Wednesday
- Thursday
- Friday
- SaturdayMë shumë INFO lidhje me sistemin e ri në Paris .

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 4  3 All