Ajuda

NOU ARTICLE

Per què vostè ha d'aprendre un nou idiomaAprendre un nou idioma pot ser que no sigui tan fàcil, però hi ha molts beneficis de fet. Moltes persones aprenen idiomes per moltes raons diferents, però aquí vaig a cobrir 7 raons fonamentals per les que ha d'obrir aquests llibres i aconseguir l'aprenentatge en un nou idioma:
1. Vas a tenir molta més cultura. Les persones que tenen la cultura són les persones que coneixen i que saben la seva manera voltant de la vida. Si coneixes a un altre idioma, vostè serà més culta, simplement perquè això permetria que viatjar més i vostè conèixer el món millor.
2. La gent com tu. La gent com a persones amb coneixement, als quals poden aprendre, sempre que vostè no és un show-off. La gent li agrada escoltar les històries d'altres països i d'altres persones, de manera que en dir-los sobre el seu viatge amb el seu nou idioma pot desenvolupar noves amistats.
3. Vostè descobrirà tant. No només va a ser més oberts a una cultura totalment nova, podràs conèixer a milers d'altres persones gràcies al seu idioma addicional. Ningú sap on la vida ens portarà, i conèixer aquest idioma addicional podria simplement fer la seva vida completament diferent.
4. Vostè desenvoluparà la seva ment. En aprendre que estiguis exercitant el seu cervell, i pel que ha de ser més ràpid en la memorització i fer exercicis mentals simples. Quan aprens un nou idioma que necessita per posar paraules i verbs junts, el que funciona el seu cervell. Vostè serà molt bo en l'associació d'altres coses també.
5. Avantatges carrera: Persones que tenen fluïdesa en almenys dos idiomes (la seva nativa i un segon) estan en major demanda en el mercat de treball, i amb freqüència 'superar' la competència a causa de que la segona llengua. Qualsevol empresa que té o planeja tenir una presència internacional gairebé sempre tria el candidat amb segon domini de la llengua.
6. Experiències Millor viatges: Quan les persones parlen l'idioma nadiu dels països que visiten, que són capaços d'establir una relació immediata amb els 'locals' i són per tant més íntimament immersos en la cultura, l'aprenentatge de les coses que un 'estranger' típic no ho faria. En diverses ocasions en els meus viatges per Amèrica Central i del Sud, vaig ser convidat a les llars per als àpats i els grans debats sobre política, economia, i tal. Els meus perspectives certament s'han ampliat.
7. Millora de la comprensió de l'estructura gramatical de la llengua materna d'un: Això ho va descobrir de primera mà també. Així aprenen els temps verbals en un altre idioma em van permetre identificar-los en anglès i em van fer un millor professor d'anglès.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 6  6  2 All