Ajutor

NEW ARTICLE

De ce ar trebui să înveți o limbă nouăÎnvățarea unei limbi noi ar putea să nu fie tot atat de usor, dar există într-adevăr multe beneficii. Mulți oameni să învețe limbi pentru mai multe motive diferite, dar aici mă va acoperi 7 motive fundamentale ce ar trebui să deschidă acele cărți și a obține de învățare pe o nouă limbă:
1. Vei avea mult mai mult de cultură. Oamenii care au cultura sunt oameni care au cunoștințe și care cunosc modul lor în jurul valorii de viață. Dacă știi o altă limbă, vei fi mult mai cultivate, pur și simplu pentru că acest lucru le-ar permite să călătorească mai mult și veți ști lumea mai bine.
Lumea te va plăcea. Oamenilor le plac de cei care au cunoștințe de la care pot învăța, dacă însă nu faci pe grozavul. Le place să audă povestiri din alte state sau de la alte persoane și poți să-ți faci prieteni noi dacă le spui lucruri despre călătoriile tale în noua ta limbă.
3. Vei descoperi multe lucruri noi. Datorită aptitudinilor tale lingvistice vei întîlni si cunoaște atât persoane noi, cat si vei putea descoperi o noua cultura. Nimeni nu știe unde te va duce cursul vieții si cunoașterea mai multor limbi străine iti va face viața diferită.
4. Veti dezvolta mintea ta. De învățare te exercitarea creierul tau, si deci ar trebui să fie mai rapid la memorarea și de a face exercitii mentale simple. Când învăța o nouă limbă aveți nevoie pentru a pune cuvintele și verbe împreună, care funcționează creierul tau. Vei fi foarte bun la asocierea alte lucruri la fel de bine.
5. Avantaje carieră: Oamenii care au fluență în cel puțin două limbi (nativ lor și un al doilea) sunt mai în cerere pe piața muncii, și va de multe ori 'bate' concurența, din cauza că a doua limbă. Orice companie care are sau intenționează să aibă o prezență internațională va selecta aproape întotdeauna candidatul cu competență lingvistică două.
6. Experiențe Mai bine de călătorie: In cazul persoanelor fizice vorbesc limba maternă a țărilor care le vizitează, ei sunt capabili să stabilească raport imediat cu 'localnicii' și sunt, prin urmare, scufundate mai intim în cultura, lucrurile aflat că o 'străin' tipic nu ar fi. În mai multe rânduri în călătoriile mele în întreaga America Centrală și de Sud, am fost invitat în casele de mese si discutii mari despre politică, economie, și cum. Perspective mele au fost cu siguranță extinse.
7. mai buna intelegere a structurii gramaticale în limba maternă: Acest am descoperit prima mana, de asemenea. Doar de învățare timpurile verbelor în altă limbă mi-a permis să-i identifice în limba engleză și mi-a facut un profesor mai bun engleză.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 6  6  2 All