Ndihmë

NEW ARTICLE

Pse Ju duhet të mësoni një gjuhë të reMësoni një gjuhë të re nuk mund të jetë mbi të gjitha që lehtë, por ka shumë përfitime të vërtetë. Shumë njerëz mësojnë gjuhë për shumë arsye të ndryshme, por këtu unë do të mbulojë 7 arsyet themelore pse ju duhet të hapur ato libra dhe për të marrë mësim në një gjuhë të re:
1. Ju do të keni shumë më tepër kulturë. Njerëzit të cilët kanë kulturë janë njerëz që kanë njohuri dhe të cilët e dinë rrugën e tyre rreth jetës. Nëse ju e dini një gjuhë tjetër, ju do të jetë më i kulturuar thjesht sepse kjo do të lejonte që të udhëtojnë më shumë dhe ju do të dini botën më të mirë.
2. Njerëzit do të si ju. Njerëzit si njerëzit me njohuri, të cilin ata mund të mësojnë nga, për aq kohë sa ju nuk jeni një show-off. Njerëzit si dëgjuar histori nga vendet e tjera dhe nga të tjerët, kështu që duke u treguar atyre për udhëtime tuaj me gjuhën tuaj të re që ju mund të zhvillojnë shoqëri të reja.
3. Ju do të zbuloni aq shumë. Jo vetëm do të jetë më i hapur për një kulturë krejt të re, ju do të jetë në gjendje për të përmbushur mijëra njerëz të tjerë falë gjuhën tuaj shtesë. Askush nuk e di se ku jeta do të na marrë, dhe duke e ditur këtë gjuhë shtesë vetëm mund të bëni jetën tuaj krejtësisht të ndryshme.
4. Ju do të zhvillojnë mendjen tuaj. Duke mësuar ju jeni duke ushtruar trurin tuaj, dhe kështu që ju duhet të jetë më i shpejtë në memorizimin dhe duke bërë ushtrime të thjeshta mendore. Kur ju të mësoni një gjuhë të re ju duhet për të vënë fjalët dhe foljet së bashku, e cila punon trurin tuaj. Ju do të jetë shumë i mirë në shoqërimin gjëra të tjera si edhe.
5. Karrierës Avantazhet: Njerëzit të cilët kanë rrjedhshmëri në të paktën dy gjuhë (amtare të tyre dhe një të dytë) janë në kërkesë më të madhe në tregun e punës, dhe shpesh do të 'mundi' konkurrencën për shkak të asaj gjuhe të dytë. Çdo kompani që ka apo ka në plan të ketë një prani ndërkombëtare pothuajse gjithmonë do të zgjedhë kandidatin me njohjes së gjuhës 2.
6. Eksperienca më të mirë Travel: Kur individët të flasin gjuhën amtare e vendeve që vizitojnë, ata janë në gjendje të krijojnë marrëdhënie të menjëhershme me 'vendasit' dhe janë në këtë mënyrë të zhytur më ngushtë në kulturën, gjëra të mësuarit se një 'i huaj' tipike nuk do. Në disa raste në udhëtimet e mia të gjithë Amerikën Qendrore dhe Jugore, isha i ftuar në shtëpi për ushqim dhe diskutime të mëdha rreth politikës, ekonomisë, dhe të tilla. Perspektivat e mia janë sigurisht zgjeruar.
7. kuptuarit Përmirësimi i strukturës gramatikore në gjuhën e dikujt amtare: Ky kam zbuluar në mënyrë të drejtpërdrejtë, si dhe. Vetëm të mësuarit kohet folje në një gjuhë tjetër lejohet mua për të identifikuar ato në anglisht dhe më ka bërë një mësues të mirë anglisht.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 6  6  2 All