Помоћ

Зашто треба да научиш нови језикУчење новог језика можда неће бити тако лако, али постоје заиста многе предности. Многи људи уче језике за много различитих разлога, али ево ја ћу покрити 7 фундаменталне разлоге зашто треба отворити те књиге и добити учење на новом језику:
1. Имаћете много више култура. Људи који имају културу људи који су образовани и који знају свој пут око живота. Ако знате неки други језик, ви ћете бити културан само зато што би ти дозволити да путују више и знаћете свет на боље.
2. Људи ће вас воле. Људи попут људи са знањем, које могу да уче из, док ниси шоу-офф. Људи воле да слушају приче из других земаља и од других, тако што им говори о својој Путовање са вашим новим језику који може да се развије нова пријатељства.
Открићете многе ствари. Не само да ћете бити отворенији за нову културу него ћете и бити у могућности да упознате хиљаде других људи захваљујући додатном језику. Нико не зна где ће га живот одвести, а знање додатног језика може само да Вам потпуно промени живот.
4. ћеш развити свој ум. Учећи да вежбате свој мозак, и тако треба да буде бржи у памћењу и ради једноставне менталне вежбе. Када научите нови језик треба ставити речи и глаголе заједно, који ради мозак. Бићете веома добри у удруживању и друге ствари.
5. Каријера Предности: Људи који имају течност у најмање два језика (матерњег и други) су у већем тражње на тржишту рада, и често ће 'победити' конкуренцију због тог другог језика. Свака компанија која има или планира да међународно присуство ће скоро увек изабере кандидата са 2. знања језика.
6. Боље Травел Искуства: Када појединци говоре матерњи језик земље у које долазе, они су у стању да успостави непосредан однос са локалним становништвом '' и тиме су интимније уроњен у култури, учење ствари које типично 'странац' не би. У неколико наврата у својим путовањима широм Централне и Јужне Америке, био сам позван у домове за оброке и великих расправа о политици, економији, и слично. Моји перспективе свакако је проширен.
7. боље разумевање граматичке структуре у нечијем матерњем језику: Ово сам открио из прве руке као добро. Само учење глаголских времена на другом језику дозвољено да их идентификује на енглеском и направио ми је бољи наставник енглеског језика.

Related topics: