Help

Waarom u moet een nieuwe taal lerenHet leren van een nieuwe taal is misschien niet zo eenvoudig, maar er zijn veel voordelen aan verbonden. Veel mensen leren talen om verschillende redenen, maar hier zal ik 7 fundamentele redenen bespreken waarom je je boeken moet openslaan en een nieuwe taal moet ontdekken:
1. Je zal veel meer cultuur hebben. Mensen die cultuur bezitten zijn mensen die goed geïnformeerd zijn en die hun weg in het leven kennen. Als je een andere taal kent, zul je meer cultureel onderlegt zijn simpelweg omdat dit zou toelaten om meer te reizen en je zult de wereld beter leren kennen.
Mensen zullen je leuk vinden. Mensen vinden intelligenten mensen leuk omdat ze van je kunnen leren zolang je niet betweterig bent. Mensen vinden het leuk om verhalen te horen van ander landen en andere mensen dus door hun te vertellen over je reis met je nieuwe taal zal een vriendschap ontwikkelen.
3. Je zult zoveel ontdekken. Naast het kennis kunnen maken met een compleet nieuwe cultuur, zal je in staat zijn om duizenden anderen te ontmoeten dankzij je extra taal. Niemand weet hoe het leven zal lopen, maar het kennen van deze extra taal verandert je leven misschien compleet.
4. Je zult je geest te ontwikkelen. Door te leren u de uitoefening van uw hersenen, en dus moet je sneller bij het onthouden en het doen van eenvoudige mentale oefeningen zijn. Wanneer u een nieuwe taal te leren moet je woorden en werkwoorden samen te stellen, dat je brein werkt. Je zult heel goed in associëren andere dingen ook.
5. Carrière Voordelen: Mensen die vloeiend in ten minste twee talen (moedertaal en een tweede) hebben, zijn in grotere vraag op de arbeidsmarkt, en zal vaak 'beat' van de concurrentie als gevolg van die tweede taal. Elk bedrijf dat heeft of van plan om een ​​internationale aanwezigheid zal vrijwel altijd de kandidaat met 2e taalvaardigheid hebben.
6. Beter Travel Experiences: Wanneer mensen spreken de taal van de landen die ze bezoeken, zijn ze in staat om onmiddellijke verstandhouding met de 'locals' en worden dus meer intiem ondergedompeld in de cultuur, het leren van de dingen die een typische 'buitenlander' niet. Bij verschillende gelegenheden in mijn reizen in heel Midden- en Zuid-Amerika, werd ik uitgenodigd in huizen voor maaltijden en grote discussies over politiek, economie, en dergelijke. Mijn perspectieven hebben zeker verruimd.
7. Beter begrip van de grammaticale structuur in je eigen taal: Dit ontdekte ik de eerste hand ook. Gewoon leren werkwoordsvormen in een andere taal liet ik ze in het Engels te identificeren en maakte me een betere leraar Engels.

Related topics:

Comments