Hjälp

NEW ARTICLE

Varför du bör lära dig ett nytt språkAtt lära sig ett nytt språk kanske inte vara så lätt, men det finns många fördelar faktiskt. Många människor lär sig språk av många olika skäl, men här jag kommer att täcka 7 fundamentala anledningar till varför du bör öppna dessa böcker och få lära sig ett nytt språk:
1. Du kommer att ha en mycket mer kultur. Människor som har kultur finns människor som är kunnig och som känner sin väg runt livet. Om du känner ett annat språk, kommer du att vara mer odlas helt enkelt eftersom detta skulle tillåta dig att resa mer och du vet världen bättre.
2. Folk kommer att gilla dig. Människor som människor med kunskap, som de kan lära av, så länge du inte är en show-off. Folk gillar att höra berättelser från andra länder och från andra, så genom att berätta om din resa med din nya språk du kan utveckla nya vänskapsband.
3. Du kommer att upptäcka så mycket. Inte bara kommer du att vara mer öppna för en helt ny kultur, kommer du att kunna möta tusentals andra människor tack vare din extra språk. Ingen vet var livet tar oss, och att veta denna extra språk kan bara göra ditt liv helt annorlunda.
4. Du kommer att utveckla ditt sinne. Genom att lära du tränar din hjärna, och så du bör vara snabbare på att memorera och gör enkla mentala övningar. När du lär dig ett nytt språk måste du sätta ord och verb tillsammans, som fungerar din hjärna. Du kommer att vara mycket bra på att associera andra saker också.
5. Karriär Fördelar: Personer som har flyt i åtminstone två språk (sitt eget och en andra) är i större efterfrågan på arbetsmarknaden, och kommer ofta 'slå' tävlingen på grund av det andra språket. Alla företag som har eller planerar att ha en internationell närvaro kommer nästan alltid välja kandidaten med 2: a språkkunskaper.
6. Bättre reseupplevelser: När individer talar modersmål länder de besöker, de kan etablera omedelbar rapport med 'lokalbefolkningen' och därmed mer intimt nedsänkt i kultur, lärande saker som en typisk 'utlänning' skulle inte. Vid flera tillfällen i mina resor i hela Central- och Sydamerika, var jag inbjuden till hem för måltider och stora diskussioner om politik, ekonomi, och sådant. Mina perspektiv har verkligen breddats.
7. Bättre förståelse för grammatiska strukturen i det egna modersmålet: Detta upptäckte jag i första hand också. Bara lära verb tempus på ett annat språk tillät mig att identifiera dem på engelska och gjort mig till en bättre lärare i engelska.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 6  6  2 All