Súgó

NEW ARTICLE

Miért érdemes megtanulni egy új nyelvetÚj nyelvet tanulni lehet, hogy nem is olyan könnyű, de számos előnye van, valóban. Sokan tanulnak nyelveket különböző okok miatt, de itt fogom fedezni 7 alapvető ok, amiért érdemes megnyitni azokat a könyveket, és kap a tanulás egy új nyelvet:
1. Itt van egy sokkal kultúrát. Emberek, akik a kultúra olyan emberek, akik jól és ki tudja, hogy fordítva életét. Ha tudod, más nyelven, akkor jobban kulturált egyszerűen azért, mert ez lehetővé teszi, hogy többet utaznak, és tudni fogod, hogy a világ jobb.
2. Az emberek, mint te. Az emberek, mint az emberek, akik ismerik, akikkel tanulhatnak, amíg te nem egy show-off. Az emberek, mint a tárgyaláson történetek más országok és másoktól, ezért elmondja nekik a kiutazási az új nyelvet is kialakulhat új barátságok.
3. Észre fogod annyira. Nem csak akkor legyenek nyitottabbak, hogy egy teljesen új kultúra, akkor képes lesz arra, hogy megfeleljen ezer fiatal köszönhetően az extra nyelven. Senki sem tudja, hol az élet fog minket, és tudván, ez az extra nyelven talán csak, hogy az életed teljesen más.
4. Majd fejleszteni a fejedben. A tanulás van az edzés agyad, és így gyorsabb lehet a memorizálás, és ezzel az egyszerű mentális gyakorlatok. Amikor egy új nyelvet tanulni, amire szükség van, hogy a szavakat és az igék együtt, ami működik az agyad. Nem lesz túl jó bevonva egyéb dolgok is.
5. Karrier Előnyök: Emberek, akik folyékonyan legalább két nyelven (anyanyelvi és a második számú) amelyekre nagy szükség van a munkaerőpiacon, és gyakran 'legyőzte' a verseny, mert a második nyelv. Bármely cég, amely azt tervezi, hogy a nemzetközi jelenlét szinte mindig a jelölt 2. nyelvtudás.
6. Jobb utazási élmények: Amikor az egyének beszélni anyanyelvén országok az általuk látogatott, képesek létrehozni azonnal rapport a 'helyiek', és így több szorosan meríteni a kultúra, a tanulás dolog, hogy egy tipikus 'idegen' már nem. Több alkalommal az én utazik Közép- és Dél-Amerikában, meghívást kaptam a lakásokba az ételek és a jó beszélgetések politika, a gazdaság, és az ilyen. Saját perspektívák biztosan kiszélesítették.
7. jobb megértéséről nyelvtani szerkezete anyanyelv: Ez rájöttem, első kézből is. Csak a tanulás igeidők más nyelven tette számomra, hogy azonosítsa azokat az angol és a velem egy jobb angol tanár.

Related topics:

Comments